37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #34668
    legtöbb bugon már meg se lepődöm, de van két dolog ami felett nem lehet szemet hunyni.

ugye eddig a "you got a hole in your left wing" volt a war thunder himnusza... na most ezt le lehet cserélni a "you flying speed is too low" mondatra, egy olyan csatám se volt tegnap ahol ne villogott volna az arcomba ez egyfolytában.

a másik baromság amit már vagy 1 éve nem tudnak kijavítani az a halott lövész hiba, gyakorlatilag ott kellet hagynom az egyik teljes csatát tegnap és vissza kellet vánszorognom a saját cap zónáig hogy használni tudjam a legénység utánpótlást mert senki nem volt hajlandó beugrani a kihalt lövész helyére.

+ ráadás, már megint hülye voltam és a németekkel próbáltam megcsinálni a 2x 5 győzelmet... amennyi agyhalott próbál játszani a németekkel az már fájdalmas, kép1 kép2
  • BaleniX
    Ez a patch nálam is gondot okozott. Csata közben fps drop, ugrál időnként a szerver, illetve az egyik meccsben a jeteknek nem volt motorhangja.
    Mi a lópéniszért dobálnak be patcheket ha nem kepesek normálisan behozni? Mindig van valami szar...
  • PLaci #34666
    Ez az új patch mennyire egy bugos szar....... pár példa:

1.) Ha egy a csapatod által uralt foglalási ponton belül vagy, akkor mindig feldobja, hogy nyomd meg az R betűt a javításhoz, még ha tökéletesen sértetlen is vagy. Nem nagy bug, de zavaró.

2.)
    a.) M6A1 -ben (valószínűleg a többi több löveges tanknál is) ha mozgatod a kurzort, célozgatsz jobbra balra, akkor a másodlagos löveget nem mutatja mindig töltöttnek, ráadásul csatánként változóan, hogy milyen mértékben. Pl. volt, hogy csak ha jobbra kezdtem célozni, de 100% -ban, de volt, hogy minden irányban, de véletlenszerűen ugrált a kijelzés, hogy töltve van, meg hogy nem.
    b.) Lövész négyzetben nem mutatja a másodlagos löveg töltöttségét egyáltalán....

AF -ben repkedtem egy keveset a Fw 190 A-8 -al, mert hogy ugye első győzelem 5x rp, és még eléggé csehül állok ennek a fejlesztésével. Külső nézetből a motorhang.... Attól féltem, hogy bármely pillanatban leállhat a motor, olyan beteg hangja volt...........
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.11.02. 07:25:12
  • Kissssss0 #34665
    ez mindig így szokott lenni, ha repcsivel fejezed be a csatát akkor oda számolja a győzelmet, ezért is szoktam az ilyen eventeket RB-ben megcsinálni.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.11.01. 21:09:14
  • Master91
    Engem már hosszú ideje be se enged
  • Panlaj
    Érdekes, hogy RB tank csatában nyertem, de pont repülővel mentem a végén. A győzelmet a repülőhöz könyvelte.
  • Panlaj
    Szia!
    Igen, eléggé zavaró. pcket loss érték ugrál. Betölti a pályát és csak pár játékost rak be. 3 percet kellett várnom mire berakott.
    12 csata kellett, hogy meglegyen az M8. Holnap rámegyek a repülőre. Remélem az simábban megy
  • Cobra.
    Másnál is akadozik a játék a patch óta?
  • Kissssss0 #34660
    szerintem pihentesd azt a mig-et, én is majdnem agyvérzést kaptam mikor a ruszki i-15,chaika,stb variáns után átnyergeltem a német bf109-ekre... állandóan forduló harcolni akartam, aztán később le eset hogy a ruszki kétfedelűek már 400km/h sebességnél szétakarnak esni míg a messzer 500 felett is vígan gyorsult tovább.
  • CHaooSS
    BMP eléggé hasonló csak ott nehezebb a rakétát irányítani viszont jobb a löveg. persze használható 8.7-be, de szerintem nem fair
  • hooah
    Majd a SÉRÜLT sabre, felemelkedett 5000m-re és leszedett hátulról. Cirka 40sec alatt.
  • hooah
    1020kmh-val zuhantam rá egy sérült Sabre-ra és képes volt lehagyni. Mennyivel mennek azok? Heeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • hooah
    Huuuh
    Ma nap első találatom.
    6000m en, épp portyázgatok, mikor magasabban nálam 13 óra irányból, mondom MAGASABBAN egy Hunter jön lebukva felém.
    Sikerült eltalálnim, a kimaxolt 23mm-es A2A lőszerrel de semmi. Persze ő cafatokra szedett.
  • hooah
    HELYZETJELENTÉS:
    Sokadik mai MIG-15-ös játék után.
    1 győzelem (csapat megnyerte nekem) többi kilépés.
    Lövőhelyzetbe egyszes sem sikerült kerülnöm. Lelöttek megannyiszor. Földbe, hegybe, vízbe is csapódtam.
  • Kissssss0 #34654
    persze kilehet lőni a legtöbb tier5/6 mbt tankot oldalról az 57milisel de ehhez már skill is kellene ugyebár, a legtöbb wallet warriornak ilyen persze nincs így marad az ATGM.
  • hooah
    600m-ről nem találok el semmit. Emelkedés közben meg lazán leszed a Sabre, ugyan ilyen távról az .50-ivel.
  • hooah
    Mai 2 kör után.
    - magassági fölény megszerzése után, boom and zoom után semmit nem találok el. Kifordul miden az utamból, föleg ha alattam épp folyik a közelharc. Hunter utánam emelkedett leszedett. Pedig majd 1000kmh val kezdtem meg az emelkedést.
    Ha boomzoom alatt csökkentem sebességet elpazarlom azt az energiát.
    Lent nem üldözhetek senkit, mert a sebességem elkopik, Mig olyan mint egy tégla.
  • bgabor911
    Elég sokan játszunk vele eredményesen, nekem közel 1:1 kill ratiom van már vele. Nem mondom, száz meccsem van már benne. A youtuberek is imádják. Leírtam a #34622 -ben a taktikát vele és hogy milyen modulokra kell először rámenni.

Innen már csak gyakorlás. Mint mondtam, top tier jettel a játék jó ideig komoly szívás mindegyikkel(én felváltva repülöm a germán MiG-15 Bist és a Sabre F2-őt). Ha meglesznek a modulok és a gyakorlat, akkor fog működni.
  • bgabor911
    140 mm átütést láttam, az a legtöbb medium és MBT oldalpáncélzatát átviszi, nem beszélve a könnyű tankokról és légvédelmekről.
  • Kissssss0 #34649
    hát igen... az a 57milis ágyú max a papír tankok, aa, stb, ellen lesz főleg használva, aztán ha kifogy a 6 darab rakéta utána lehet lapos kúszásban vissza sompolyogni a cap zónáig újratölteni, már ha van cap zóna saját kézen.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.10.31. 02:19:37
  • CHaooSS
    ez a Begleitpanzer 6db 430-as rakétával meg az 57 milissel ráadásul stabilizátor nélkül 8.7 jó nagy vicc... ha ez ruszki lenne max 7.7-et kapna
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.10.30. 23:59:33
  • hooah
    Magasról lecsapva sem jobb a helyzet. Igaz akkor menekülés összejön sebesség miatt, de zuhanásban a nagy sebességgel semmit nem lehet eltalálni.
  • hooah
    Na jóóóóóóóóóóóóó
    Nem Nem neeeeeem
    Mig-15-el NEM NEM NEM NEM lehet játszani eredményesen. Sokadik játékom után, de tényleg nagyon sokadik. Nem, hogy gylelőni nem tudok semmit, de még egyszer sem tudtam életben maradni RB-ben.
    Ha nincs az oldalunkon Sabre vagy vagy olasz csoda, BUKTA. Ha van ők lőnek le mindent. Aztán az a maradék 1 lelő engem és BUKTA.
    Volt, hogy mire utólértem volna a a csapatot, valahonnan egy Hunter vagy Sabre felbukkan mögöttem és BUKTA.
    Próbálom lefordulni őket, de a vége mindig az, hogy face2face, kapok mindig 1-2 .50-est és előbb utóbb a sokadik kör után szétesek majd BUKTA.
    Pedig nem vagyok béna, energiaharc meg minden, mert alacsonyabb BR-ekben jó vagyok.
    Hihetetlenek ezek a szovjet szarok.
  • Valka
    Mi a franc van ezzel a "Victory" eventtel?
    Tegnap megvettem az első napot, 13 meccs után letiltott. Most megvettem a második napot, de fingom nincs mit kezdjek vele, az első nap még mindig aktív, de az event-nél nincs semmi....
  • Kissssss0 #34644
    jön a 1.73 update és kikerült néhány újdonság a netre.

nem francia tankok némi meglepetéssel. imgur 1

és a még be nem mutatott francia repülök imgur 2

szerk: ja meg hogy legyen már fekete leves is gazsi bá már megint egy szaros turnamentel szúrja ki az emberek szemét, csak a 200 legjobb szerezheti meg az e-100 tankot vagy a he-162 a1 repcsit....
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.10.29. 12:14:12
  • Kissssss0 #34643
    simán, t34/100 olyan mintha a 85-ös verzióval mennél csak hozzá kell szokni a hosszabb újratöltési időhöz.

ha szereted a js-2 meg a t-44/85 tankot akkor megkapod egyszerre mindkettőt a t-44/122 személyében, jó tűzerő, jó sebesség és mobilitás, és kicsivel gyengébb páncélvédelem.
  • vApollo
    T34 -100 T 44 -122 Premium paros megerdemli a 6090 Aranyat ?
    Utoljára szerkesztette: vApollo, 2017.10.29. 10:41:53
  • bgabor911
    Nem. Eleve ostobaság volt külön topikot nyitni neki mikor egy játék különböző részeiről volt szó. Szökőévente egyszer kerül szóba a repülős rész, szeritnem elfér itt.
  • PLaci #34640
    Gyakorlatilag egy gém, csak mikor a topik(ok) meg lett(ek) nyitva, még azt hihette az ember, hogy külön gém lesz a kettő, mint a WarGAYming -nél.
  • Madi92
    Azt mondják az kihalt... :D Hát, ha itt beszélnek róla, akkor nyilván kihalt is lesz. Én egyszer már mondtam, hogy legalább spoiler vagy valami, mert tankos ként a repcsik csak felbasznak...
  • BaleniX
    Nem akarok beleszólni, de nem lehetne a repülős dolgokat az Air Force topikban megvitatni? De nekem mindegy, csak mondom van olyan is...
  • Kissssss0 #34637
    elvileg ez lenne yak-2, amit kapni fogunk az egy feltuningolt(proto) verzió lesz három darab 7.62 mm shkas géppuskával meg kettő 20mm shvak gépágyúval.
  • cnrhs3
    Yakovlev Ya-22 (I-29)
  • PLaci #34635
    AZ I-29 -ről sem a google, sem a wikipédia nem hallott még..... :O
  • Kissssss0 #34634
    War Thunder 5 years!
    m8 greyhound(végre valahára) meg i-29 amiről sose hallottam.
  • AIexx
    első csatás mindenösszejövős fortunarámmosolygós kör:
  • Valka
    Most az F1 meg az F2 felment 14°/s-ra.....
    Valamit nagyon hegesztenek gazsiék....
  • Valka
    Mióta van a Pz III/IV - nek 9.8 °/s toronyforgatási sebessége?
  • Kissssss0 #34630
    vagy csak egyszerűen nem kapnak a japánok semmit, a top gépeik meg kaphatnának uptier korlátozást úgy mit ahogy wot-ban is néhány tank.
  • AIexx
    Ha a németek és a szovjetek is megkapják a MiG 19 -est, akkor szerintem biztos hogy az utóbbiak a Szu 7 -est is meg fogják kapni, csak mert azért, mert hogy nehogymár ugyanolyan legyen a két fa.. Kiváncsi leszek.