11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • csaba90
    Na hát úgy látom hogy itt mindenki beszél a kpz / mbt-ről meg a t64-ről de a Chieftain MK 10.-ről senki. úgyhogy én leírnám kevés tapasztalatomat röviden. (persze még nem fullos)
    Szerintem a legszebb tank a játékban, ez szokott vígasztalni amikor az első lövés a semmiből azonnal kilő :D
    1. a lövege valóban mindent átüt sebez, de volt hogy a T10 mindem moduljába belelőttem szinte és 4-5 lövés kellett mire kiszedtem.
    Persze van még két lőszer a HEAT vagy HESH nem tudom melyik az a robbanós az néha tud egyhitelni nagy ritkán az alap lőszer is a tank közepébe kell lőni hogy minnél több modult érjen.
    2. Ha találat ér és nem a toronyot találja el az nagy valószínűséggel ki is végez. Tornyát ahol az új páncél van még senki és semmi nem ütötte át, DE de voltak már vagy 4-en is akik megtalálták a torony és a test közötti rést és olyan pontosan betaláltak hogy az is kivégzett egyből.
    Röviden aki ezt használja készüljön fel mindenféle kóbor lövés képes kilőni, te mindenre rálőhetsz ha eltalálod 10-ből 1-et ha kilősz elsőre.
    Mozgása közepes, persze fullosan valamit javul, de kb a TIGER E mozog úgy ahogy majd ez fullosan.
    Töltése talán a Leopardok után neki a legjobb, volt hogy már megmentett, T10-es meglőtt kicsivel később én őt, aztán nekem még úgy is hamarabb betöltött és ki tudtam lőni (persze lehet sérült ovlt már a T10-es).
    Amire kíváncsi leszek azaz új lőszer a 410-es átütéssel de ahogy néztem 9 kg az egész nincs benne robbanó töltet szóval attól sem várok nagyobb áttörést.
    Sok sok türelem kell hozzá és tudás, majd még több türelem...
    A Chieftain mk 3-as a saját szintjén jobb volt.... 3 tanktól többet még nem sikerült egyik Chieftainnal kilőni sem :(
    Lehet én vagyok béna :D De ha kihúznám a kpz-t lehet azzal ász pilóta lennék :D