War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sith7
prém kv-122 - ről mi a véleményetek ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Fasz kivan már ezzel a mix csatákkal. Abból áll az egész játék, hogy az első körben megcsinálod amit tudsz, aztán jön az airraid és vége.
Ha nincs kiegyenlítve a két csapat repülésileg akkor a tankosok megrakhatják magukat. Egy tankos játékban.
úgy néz ki lehet majd füstölni is az új updatben.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Ma az első 3 meccsen úgy elverték a csapatomat, hogy szinte semmit nem értünk el, buktam vagy 20K-t. Kurva jó volt, kösz gayjin... egy időre elég is ennyi.
én inkább megyek tízszer egymásután a 38-on mint még egyet kubanon, vagy a másik cancer pályán karélián...
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.18. 19:45:09

Kályha
És a 38th parallel tetszik vkinek? Szerintem a legelcseszettebb pálya.

Én inkább csak szenvedtem. Innen ez a csodás becenév is, amit kitaláltam rá <#smile>

Az AW-ban ezzel nem volt gond, szóval megoldható. Más kérdés hogy ilyet ne a Gaijintől várjunk el...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.18. 19:31:27
várható volt hogy előbb utóbb a sheridan után befogják rakni ezt is, armored warfareban sokat trollkodtam vele. <#banplz>
new kuban.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.18. 19:18:41

Kályha
Akkor ez alapján nem hozna rosszabb, vagy más játékmenetet, mint ami most is van, nem? Ráadásul (ehhez hülye vagyok, lehet tévedek) az újfajta páncélok miatt nem lenne annyi egylövésezés, inkább lenne low-tier feelingje egy-egy meccsnek. És ha MTB-k, az nemzetektől függetlenül hasonló, nem lejtene egyik felé sem a pálya.

Szarship <#smile>

"Repülők az más tészta, de a tankoknál van valami, ami megakadályozná, hogy napjainkig elvigyék a vonalat?"

Nem is az lenne a baj abban hogy elvinnék, mert amit az (a bukása mellett is) AW is bizonyított át lehet ültetni a modern technológiát, egy játékba, úgy hogy megmaradjon az árkád jellege. Ami miatt baj lesz, az az, hogy nem lesz semmilyen határ a harckocsi generációk közt (World War-Post War szindróma jelenleg is)

Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.18. 18:35:59
Kályha
Ez pont tegnap volt velem is, legalább fél méterrel húzott el a másik fölött, mind a ketten egy helyben álltunk, nyugis célzás, kereszt a tornyon, kb 800 m. És kifejlesztett modulok. Ekkora mellé persze ritka, ezért is ragadt meg.
Az gyakoribb, hogy hol több, hol kevesebb a pattanó, de azt betudom a bénázásnak. Vagy a BR szórásnak. 5.0-val általában 4.3-6.0 a csapat felállása, de hát ez van. Nem feltétlenül rossz, kivéve mondjuk a németeknek (panzer line-up).

70-es évek közepe
Repülők az más tészta, de a tankoknál van valami, ami megakadályozná, hogy napjainkig elvigyék a vonalat?

Savaran
Nem gyenge az csak rossz a BR

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

sith7
köszi a képet, de mint írtam ezekre nem volt esély, mert be volt forgatva

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Amúgy másnál is játszik az az effekt, hogy általában a 1200-1600 méterre lévő, oldalra mozgó tankot is egy lövéssel kiszedi, majd egy csatával később 3 lövésből képtelen bemérni rendesen egy 800 méterre lévő álló célpontot? 😄
én mindig a zöldell jelölt frontpáncélzatot szoktam lőni, lehetőleg mindig középen hogy a repeszek mindenkit elérjenek.

Fura Alak
Tessék. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sith7
köszönöm a válaszokat, legközelebb akkor adok a testének <#smile>

Vezetőnyílás.Ha ott valami átsuhan nem sok esélye lesz a további harcra.Főleg ha Te is egy 88-al lövöd.

Én még beforgatott Tiger I-et is át tudok ütni, mert annyira gyenge a páncélja. Legközelebb többször is próbáld.
sith7
köszönöm a választ, sajnos beforgatta, ... ahogy írtam is, ott próbáltam először

Ahogy tapasztaltam, az elég random, hogy beadja-e a lövegpajzson, vagy sem. Ha teheted, akkor lődd testen, ott biztosabban adja be.
sith7
Noob kérdez rovatunk folytatódik: <#worship>

Tegnapi csata, az ellenfél játékosa Tiger H – ban, én szintén, mindkét tank beforgatva, én kicsit mozogtam is töltés közben. 3 lövésváltás volt, az első testről pattant, akkor forgatta be, a 2. a löveg mellett baloldalt sebezte, de nem nagy mértékben, 3. a jobb oldalon sebezte, szintén nem nagy mértékben.
Ő a 3. lövésre kilőtt engem a löveg mellett talált el a jobb oldalon.

Én mit csináltam rosszul ? <#szomoru1>

Nem elég csak a tornyot lőni a löveg mellett, hanem megvan a távolság a lövegtől ahol sebzi, meg van ahol nem ?
Mondjuk sebezni sebeztem, csak kismértékben ...

Jól néz ki!

PLaci
Ritkán, de előfordul, én nem értem mi értelme van felhúzni magas BR -be a n00b -okat.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Kályha
Köszi!

5.0-ás squadban bennragadt egy ürge reserve tankokkal. Lapja alapján az volt a 3. csatája a játék során, keserédes tapasztalat lehetett. De nem volt gyáva, behozta mind a hármat.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.05.17. 20:10:01

PLaci
<#eplus2>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Mennyire pontosan méri be a célpont távolságát.

Kályha
A gunnernél a rangefinding skill a manuális bemérést, vagy a távoli célzás pontosságát javítja?
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.05.17. 19:44:04

Tegnap este olyat tapasztaltam... Na-To-val pattantam az M2 frontjáról kb 500m-ről. Azt hittem Alt+F4-et nyomok hirtelen.

azok a dupla géppuskás tornyok a motorok tetején <#gun>
Piaggio P.108B - “The Imperial Eagle”

Köszi!
Kályha
Engem meg az ilyen attitűd zavar. De hát lelked rajta, megkíméllek attól a heti 2 mondattól.

Akkor itt lenne az ideje. Ez akárhogy is nézzük, offnak számít. Engem zavar is. Elég kerülgetni a játékban a repcsiket, ne keljen itt is.
PLaci
Van, de kb. senki nem használja.

ennek már tényleg igazi modern kinézete van, és még fegyverzet terén sincs szégyenkeznivalója.<#eljen>

Kályha
de

Amúgy van külön repcsis topik is, nem?
Kályha
fiat g.91
Külsőre nagyon hajaz a modernebb jetekre. Valószínű nem lesz gyorsabb, mint a már bent lévők. A sebességet tekintve vajon ez a határ, amit a WT le tud kezelni?

Cobra.
Pedig azokkal sokkal nagyobb élmény, főleg a T2. Arra azért készülj fel, ohgy bármit hozol, az ellenfél fél csapata egyel nagyobb BR-ű lesz 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

sith7
köszi a választ, annyira nem akarok pengetni, csak nincs sok időm játszani, és nem akarok még 3 hét múlva is tier 1-2 - es tankokkal játszani

Kályha
Szia!

Csak adott nemzeten belül használható fel a fejlesztési pont, ott is külön tank és repülő ágakra, a kettő között nincs átjárás.
Ha eleget játszol, a silver tier4-5-ig nem lesz akadály, prémtank helyett inkább prémiumra+talizmánra fizess be, ha annyira akarsz pengetni. Ha mégis prém, akkor német KV-1B, jenki T20-szal szépen csordogál lion+RP is.

sith7
német prémtankkal szerzett kutatási pont belemehet fejlesztendő orosz tankba is, vagy csak németbe ?

sith7
ha már sikerült kiismerni a pályákat

akkor ez egyelőre felejtős <#vigyor2>

"Prém M18 alá Hellcat gondolom gyorsan megy nagyot lő, de papírból van, ugye ?"

papír mint a kartondoboz de a második leggyorsabb tank a játékban, 90mm ágyúval felszerelt prémverzióval durván meglehet ritkítani az ellenfél sorait ha már sikerült kiismerni a pályákat és ráérezni a tank játékstílusára.(hit and run)

sith7
Köszi a választ , az igazság az, hogy régebben - 1 éve talán - játszottam már ezzel a játékkal, pszt ... haver is , került rá egy kv1b – ha ez a neve, - német prémtank , meg a garázsban van a Tiger H, pz4 –es, ..talán F , és a stug III.
Igazából nem voltam 100% - ig biztos mindenben, azért kérdezek ismét

Úgy látom/olvasom, hogy az orosz oldalon nagyobb a sikerélmény ... rossz ágat kezdtem el <#boxer>

Voltak jó körök a Tiger –rel a hétvégén, meg a prém is pattint néha, a pz4 med az nem igazán

Nekem nagyon furcsa még ez a „bármelyik sarkon instant halhatok” dolog ... át kell még állni a wotos agyamnak arra, hogy nem biztos, hogy az első bekapott lövés után vissza is tudok még lőni.

Prém M18 alá Hellcat gondolom gyorsan megy nagyot lő, de papírból van, ugye ?

IS6, kicsit erős lenne így „elsőre”, lehet nem fog meg most se annyira a game, szóval ennyit nem akarok rááldozni egyelőre <#vigyor0>

szerk
Kissssss0

Neked is köszi, az én pénzemből nem fog új autó venni <#awink>
Utoljára szerkesztette: sith7, 2017.05.15. 13:32:48

igen jól érted, csak pumpálj elég pénzt gazsibá zsebébe és akkor teli leszel jobbnál jobb prém tankokkal.

minden fejlesztési fán csak egyvalamit fejleszthetsz, pl ha tankot akarsz a ruszkiknál akkor abból egyszerre egyet lehet csak a tank ágon, e mellet fejleszthetsz ruszki repülőt is a repülő ágon de ebből is csak egyet.
(és ez érvényes minden más nemzetre is, nem lehet egyszerre kettő vagy három tankot fejleszteni ugyanazon az ágon)

Csak az éppen fejlesztett tankba megy az xp ,pl kövi kv1be ha még nincs meg .A stock tankot végig kell szenvedni abba nem segít a prém tank,és igen egyszerre csak egy tank fejleszthető.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Csak az éppen fejlesztett tankba megy az xp ,pl kövi kv1be ha még nincs meg .A stock tankot végig kell szenvedni abba nem segít a prém tank,és igen egyszerre csak tank fejleszthető.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

sith7
na, így már értem, világos, köszönöm

akkor nem kell "stock" tankkal kínlódni, ha nem akarok, hanem kiválasztom pl. a kv1 -et fejlesztésre, és megyek 2 különböző prémtankkal 5-5 kört, és belemegy egy csomó fejlesztési pont "xp ala wot" a kv1 - be.

Jól értem ?

Más
azt jól látom, hogy hiába húzok mondjuk med, heavy, td vonalat is egyszerre, akkor is csak mindig 1 db tank pl. egy med lehet csak fejlesztés alatt ?
az egész tech tree - n, vagy nemzetenként ?