War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Ha nincs kiegyenlítve a két csapat repülésileg akkor a tankosok megrakhatják magukat. Egy tankos játékban.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.18. 19:45:09
Az AW-ban ezzel nem volt gond, szóval megoldható. Más kérdés hogy ilyet ne a Gaijintől várjunk el...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.18. 19:31:27
new kuban.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.18. 19:18:41
"Repülők az más tészta, de a tankoknál van valami, ami megakadályozná, hogy napjainkig elvigyék a vonalat?"
Nem is az lenne a baj abban hogy elvinnék, mert amit az (a bukása mellett is) AW is bizonyított át lehet ültetni a modern technológiát, egy játékba, úgy hogy megmaradjon az árkád jellege. Ami miatt baj lesz, az az, hogy nem lesz semmilyen határ a harckocsi generációk közt (World War-Post War szindróma jelenleg is)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.18. 18:35:59
Az gyakoribb, hogy hol több, hol kevesebb a pattanó, de azt betudom a bénázásnak. Vagy a BR szórásnak. 5.0-val általában 4.3-6.0 a csapat felállása, de hát ez van. Nem feltétlenül rossz, kivéve mondjuk a németeknek (panzer line-up).
70-es évek közepe
Repülők az más tészta, de a tankoknál van valami, ami megakadályozná, hogy napjainkig elvigyék a vonalat?
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Tegnapi csata, az ellenfél játékosa Tiger H – ban, én szintén, mindkét tank beforgatva, én kicsit mozogtam is töltés közben. 3 lövésváltás volt, az első testről pattant, akkor forgatta be, a 2. a löveg mellett baloldalt sebezte, de nem nagy mértékben, 3. a jobb oldalon sebezte, szintén nem nagy mértékben.
Ő a 3. lövésre kilőtt engem a löveg mellett talált el a jobb oldalon.
Én mit csináltam rosszul ? <#szomoru1>#szomoru1>
Nem elég csak a tornyot lőni a löveg mellett, hanem megvan a távolság a lövegtől ahol sebzi, meg van ahol nem ?
Mondjuk sebezni sebeztem, csak kismértékben ...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
5.0-ás squadban bennragadt egy ürge reserve tankokkal. Lapja alapján az volt a 3. csatája a játék során, keserédes tapasztalat lehetett. De nem volt gyáva, behozta mind a hármat.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.05.17. 20:10:01
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.05.17. 19:44:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Piaggio P.108B - “The Imperial Eagle”
Külsőre nagyon hajaz a modernebb jetekre. Valószínű nem lesz gyorsabb, mint a már bent lévők. A sebességet tekintve vajon ez a határ, amit a WT le tud kezelni?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Csak adott nemzeten belül használható fel a fejlesztési pont, ott is külön tank és repülő ágakra, a kettő között nincs átjárás.
Ha eleget játszol, a silver tier4-5-ig nem lesz akadály, prémtank helyett inkább prémiumra+talizmánra fizess be, ha annyira akarsz pengetni. Ha mégis prém, akkor német KV-1B, jenki T20-szal szépen csordogál lion+RP is.
akkor ez egyelőre felejtős <#vigyor2>#vigyor2>
papír mint a kartondoboz de a második leggyorsabb tank a játékban, 90mm ágyúval felszerelt prémverzióval durván meglehet ritkítani az ellenfél sorait ha már sikerült kiismerni a pályákat és ráérezni a tank játékstílusára.(hit and run)
Igazából nem voltam 100% - ig biztos mindenben, azért kérdezek ismét
Úgy látom/olvasom, hogy az orosz oldalon nagyobb a sikerélmény ... rossz ágat kezdtem el <#boxer>#boxer>
Voltak jó körök a Tiger –rel a hétvégén, meg a prém is pattint néha, a pz4 med az nem igazán
Nekem nagyon furcsa még ez a „bármelyik sarkon instant halhatok” dolog ... át kell még állni a wotos agyamnak arra, hogy nem biztos, hogy az első bekapott lövés után vissza is tudok még lőni.
Prém M18 alá Hellcat gondolom gyorsan megy nagyot lő, de papírból van, ugye ?
IS6, kicsit erős lenne így „elsőre”, lehet nem fog meg most se annyira a game, szóval ennyit nem akarok rááldozni egyelőre <#vigyor0>#vigyor0>
szerk
Kissssss0
Neked is köszi, az én pénzemből nem fog új autó venni <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: sith7, 2017.05.15. 13:32:48
minden fejlesztési fán csak egyvalamit fejleszthetsz, pl ha tankot akarsz a ruszkiknál akkor abból egyszerre egyet lehet csak a tank ágon, e mellet fejleszthetsz ruszki repülőt is a repülő ágon de ebből is csak egyet.
(és ez érvényes minden más nemzetre is, nem lehet egyszerre kettő vagy három tankot fejleszteni ugyanazon az ágon)
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
akkor nem kell "stock" tankkal kínlódni, ha nem akarok, hanem kiválasztom pl. a kv1 -et fejlesztésre, és megyek 2 különböző prémtankkal 5-5 kört, és belemegy egy csomó fejlesztési pont "xp ala wot" a kv1 - be.
Jól értem ?
Más
azt jól látom, hogy hiába húzok mondjuk med, heavy, td vonalat is egyszerre, akkor is csak mindig 1 db tank pl. egy med lehet csak fejlesztés alatt ?
az egész tech tree - n, vagy nemzetenként ?