37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
BaleniX #34548 Köszönöm! -
#34547 Mik is azok a kötvények? -
#34546 Volt egy sejtésem, hogy ilyesmi áll az egész mögött :) Elsőre picit örültem neki, hogy végre nem kell velük szenvedni a killekért, de azért a jelenlegi állapotuk mégiscsak túlzás. -
Kissssss0 #34545 valószínűleg majdcsak köv hónapban fogják frissíteni a wb shop kínálatot. -
#34544 Elvileg nem jár le, de van maximum összegyűjthető mennyiség.
Elvileg már az új rendszernek kéne élnie, de ez még így csak félig igaz...
1.) Már nem jár le, de maximum 3600 -at tudsz összegyűjteni.
2.) Már mások a feladatok.
a.) könnyebbek
b.) csak 2 szintű, Tier II-VI illetve Tier III-VI, nincs már Tier IV-VI feladat
c.) de naponta kevesebbet ad, mert 20+40+80 helyett csak 40+80 a jutalom
3.) Maga a shop része még mindig az augusztusi kínálat. A warbond UI -ban ott a Special Tasks, de ott nincs semmi tartalom. -
BaleniX #34543 Srácok, hogy is van ez az új kötvényrendszer? Értem én, hogy a kötvényeknek nem lesz lejárati idejük, de az nem világos, hogy "mostantól a feladatok teljesítésével a játékos továbbfejlesztheti a kötvényüzletet, mely új tárgyakat old fel." Tehát a kötvényüzletben amelyik itemet megveszem, az új formában lesz elérhető? Meg a másik új dolog, az a különleges feladat. Ezzel lehetne valami érméket szerezni, de azt se tudom hol vannak ezek a különleges feladatok. Sehol sincs leírás ezekhez, csak beb*szták nekünk hogy ez a változás, azt jöjjön rá a paraszt magától. -
CHaooSS #34542 Jónak persze, hogy jó csak arra készülj fel, hogy závárztatot kb. mindig kilövik. -
#34541 Na hát úgy látom hogy itt mindenki beszél a kpz / mbt-ről meg a t64-ről de a Chieftain MK 10.-ről senki. úgyhogy én leírnám kevés tapasztalatomat röviden. (persze még nem fullos)
Szerintem a legszebb tank a játékban, ez szokott vígasztalni amikor az első lövés a semmiből azonnal kilő :D
1. a lövege valóban mindent átüt sebez, de volt hogy a T10 mindem moduljába belelőttem szinte és 4-5 lövés kellett mire kiszedtem.
Persze van még két lőszer a HEAT vagy HESH nem tudom melyik az a robbanós az néha tud egyhitelni nagy ritkán az alap lőszer is a tank közepébe kell lőni hogy minnél több modult érjen.
2. Ha találat ér és nem a toronyot találja el az nagy valószínűséggel ki is végez. Tornyát ahol az új páncél van még senki és semmi nem ütötte át, DE de voltak már vagy 4-en is akik megtalálták a torony és a test közötti rést és olyan pontosan betaláltak hogy az is kivégzett egyből.
Röviden aki ezt használja készüljön fel mindenféle kóbor lövés képes kilőni, te mindenre rálőhetsz ha eltalálod 10-ből 1-et ha kilősz elsőre.
Mozgása közepes, persze fullosan valamit javul, de kb a TIGER E mozog úgy ahogy majd ez fullosan.
Töltése talán a Leopardok után neki a legjobb, volt hogy már megmentett, T10-es meglőtt kicsivel később én őt, aztán nekem még úgy is hamarabb betöltött és ki tudtam lőni (persze lehet sérült ovlt már a T10-es).
Amire kíváncsi leszek azaz új lőszer a 410-es átütéssel de ahogy néztem 9 kg az egész nincs benne robbanó töltet szóval attól sem várok nagyobb áttörést.
Sok sok türelem kell hozzá és tudás, majd még több türelem...
A Chieftain mk 3-as a saját szintjén jobb volt.... 3 tanktól többet még nem sikerült egyik Chieftainnal kilőni sem :(
Lehet én vagyok béna :D De ha kihúznám a kpz-t lehet azzal ász pilóta lennék :D -
bgabor911 #34540 Az előző peccs az olasz gépeket hozta be, és azok egyik fő fegyvere a 12.7-es, így felcsavarták a kaliber sebzését, ami amúgy a béka segge alatt volt az utóbbi években. Mivel szabály a War Thunderben hogy az új tartalomnak OP-nak kell lennie hogy az összes marha ezt fejlessze és közben prémium számlát és tankot vegyen, így túl erősre tekerték fel a 12.7est, ami jót tett az amcsi gépeknek. Majd normalizálódik. -
bgabor911 #34539 Nekem marha jó gépnek tűnik a T-64, én kihúzom. Amúgy a peccs a T-62-nek meg az egész játéknak jót tett, el tűnt az ATGM köcsögök nagy része a csatákból, meg lejebb vették a rakétákat, így újra tankos játék érzete van a WT-nek. -
#34538 Mostanában újra be-be lépegetek a játékba pár meccs erejéig és ez egyből feltűnt, mikor mentem pár kört amcsi gépekkel. Régen totál nem ilyen volt, alig tudtam valamit lekapni a 12.7 milliméteressel. Valamit nagyon feltekerhettek valamelyik javításban. -
Kissssss0 #34537 nekem a 7.92mm mg17, a 15mm mg151, meg a 30mm mk103 hvap lőszerrel, ezek azok amikkel többnyire aprítani szoktam az ellenfeleket, meg a 13mm mg131 is egész jó ha sikerül nem túl tapasztalt ellenfeleket kifogni. -
gstup #34536 20-as?még a 30-as is egy hulladék.Van egy prém La-7-em.Na azok a 20-asok mindent szakítanak.Ott nincs szikra meg a többi baromság. -
gstup #34535 Hátha olvassák a fórumot a (két)magyar srácok.Szóval innen is üdv nekik. -
Kissssss0 #34534 úgy néz ki nem vagyok egyedül a tapasztalatommal a német 20mm gépágyúkról. -
Valka #34533 Az összes amerikai 12,7-es gusztustalan OP. Egyet rám köp instakill, kigyulladás, második köpés szárnyleszakadás vagy pilot kill.
Múltkor egy p47 800+ m-ről kigyújtotta a do 217 J1 motorját hátulról. Persze aztán lerobbant a szárny is. 10-ből 7 szer amerikai gép szed le. Én meg lőhetek ezret mindbe, csak repkednek tovább. Kurva jó nézni, ahogy a minengeschos cuki kis szikrákat pattogtat az oldalukon 0 sebzéssel..... Meg a He 112 A-0 HEFI-T is egy halom szar. A G stuka 37 mm-es HEF lőszeréről már nem is szólok. -
CHaooSS #34532 Már a 250-es toronyfront 330mm, + a löveg mellett közvetlen 150 lett 100-ból viszont a front még mindig gyenge bár ez elviselhető viszont az nem, hogy szinte minden lövés ami tornyot ér az ki fogja ütni a závárzatot
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.22. 20:56:26 -
Zoli105 #34531 Hm akkor mégsem olyan jó ötlet kihúzni a T64-et? :O (mi történt hogy ez az orosz cucc nem OP ? :D ) bár most jött valami patch nem javították ki ezt az ordas hibát ? :D xD
Amúgy inkább a repcsiket húzom a két új F4U4-et , szuper gépek csak ne oroszok ellen menjek XD bár még így stok-osan nem valami erős , de mintha ezt éreznék , ha meglátnak egy új Corsairt , úgy mennek rájuk a yak3p-k és yak9p-k mint a veszett kutyák :D (am ez a két gép elég gusztustalanul durva fullosan :D ) -
CHaooSS #34530 T10-el nem volt semmi bajom amikor stock volt. kedvenc gép -
M2 #34529 Én mellé tenném a T-10-est is. Azt még a T-62-nél is jobban utáltam, kifejlesztve meg a kedvencem lett. Egy mozgékony behemót. -
CHaooSS #34528 Van még bőven ilyen kép.. Rossz nézni ahogy pörög pirrosal a Kpz/mbt jobboldalt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.21. 15:57:09 -
CHaooSS #34527 hát én most befejeztem a T64-et addig amíg nem húzom ki a Kpz-t. Aki még gondolkodik annak erősen ajánlom, hogy MBT/KPZ mellett döntsön
50 csata után nem vagyok elragadtatva, jónak jó, de KPZ/MBT nagyon durván dominál
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.21. 14:35:58 -
Kissssss0 #34526 ezért is mondtam hogy igazi sniper tank, jó ágyú amihez van jófajta löszerek és ezzel kell dolgozni, azt én se vitatom hogy az mbt/kpz felültudja múlni a t64-et... főleg ha tolatásról van szó :D -
CHaooSS #34525 Kicsinek tűnik, de sajnos elég jól be lehet lőni
Nem nagyon megyek be a sűrűjébe mert 1. tolatni nem tud 2. nagyon könnyű kilőni a závárzatot amit 1000 évig kell javítani. Jó gép, de MBT/KPZ sokkal jobb szerintem,.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.21. 12:54:56 -
Kissssss0 #34524 igen ez nekem is feltűnt az a kicsi rés az ágyú és az újfajta toronyvédelem között. -
CHaooSS #34523 T-64es tapasztalataim eddig, hogy torony bal oldalát kell lőni ahol a lövész van. kb. 270-es pennel, be lehet vinni. Leno 7-800 méterről simán beküldött. Ha ott talál 100%, hogy závárzat és lövésznek kampec. + érdemes a optikákat is lőni mert lazán ki lehet lőni úgyis -
Kissssss0 #34522 na lent van az update nekem is, nos az új game ui egy borzalom... használni használható de ahogy kinéz ohh .
új spawn védelem egy merő fölösleges idő energia és pénzpocsékolás volt gajjob részéről, nem értem... nem volt annyi sütnivalójuk hogy megértsék a spawncamperek ha nem tudják közelről kilőni az ellenfelet akkor majd távolabbi pontról fogják csinálni?(az értelmesebbje eddig is távolabbi helyekről szokta lőni a spawnt), az eddigi szarrakás spawn rendszert most még szét is csapták egy méretes strandpapuccsal a játékosok hátán, gg gazsi.
raktak be két új pályát de még nem volt hozzájuk szerencsém... pedig lenyomtam már 15+kört.
tankok repülök: be-6 gyönyörű szép repülő kár hogy bundlis, mbt/kpz-70 kb mint egy szteroidokon hizlalt leo1 lenne csak rakétával és jófajta 20mm gépágyúval, ki-109 és a XA-38 Grizzly igencsak veszélyesen néz ki a tankok szemszögéből... ha lenne rá időm meg aranytyúkom akkor kipróbálnám mindkettőt, Type 5 Ho-Ri nagyon jófajta TD lehetne nyílt enyhén dombos terepen de ezzel a 6.0 br szinttel esélytelen az amcsi t29 meg t34 tank ellen R.I.P., su-100p érdekes egy TD egyáltalán milyen tanktestet használtak?, t-64 igazi sniper tank apfsds lőszerrel nem szabad lebecsülni.
a többi tank meg repülő vagy érdektelen vagy hulladék számomra.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.09.21. 01:46:16 -
CHaooSS #34521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.20. 15:43:39 -
CHaooSS #34520 Fullosan tényleg jó, de stock állapotban borzalom.. Jgpz 4-5 után a legszenvedősebb eddig
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.20. 11:02:29 -
xmanhun #34519 pedig nagyon jó tank a t62!! fulosan persze! stock ossan elég nehéz vele,de megéri kihúzni a modifikációt! nekem már ász!!! :) :P -
CHaooSS #34518 Holnap már meg is lesz :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor911 #34517 Az is egy olyan tank ami a HEAT-FS után válik használhatóvá(440mm átütés).
Megjegyezném, hogy az egyik legjobb APFSDS lőszere a T-62-nek van a játékban, az átütés és a csőtörkolati sebesség is kiváló, alig kell a mozgó cél elé célozni, remek ammo rack lövéseket lehet bevinni vele, ami általában elpusztítja az elleséget ha APSFDS-el találod el az ammo racket. (Nem úgy mint a sima Sabot.)
Mozgékonyságról annyit hogy fürgébb mint a T-54esek, és a tornya is sokkal gyorsabban forog(nagy hibája a T-54 szériának). Nyilván a T-55 az erősebb motorral mozgékonyabb nála.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.09.19. 22:09:34 -
CHaooSS #34516 Értem már miért nem látok sok T62-őt... annyira, de annyira nagy rakás fos stock állapotban, hogy elmondani nem tudom.. 100 kör után már 1.0 alatt a k/d.. mozgékonyság nulla és fél év alatt tölt.. vicc -
Kissssss0 #34515 na nekiálltam tölteni az updatet... talán éjfélre lejön vagy holnap délután befejezem, így vagy úgy de bekell szerezni azt a XF5F Skyrocket repülőt. -
CHaooSS #34514 Folyton a tetves Fulda mapot adja ezt a fos....... oroszokkal nagyon izgalmas... kb semmit nem tudok tenni mert csapat fele campel rakétákkal a másik meg leoval meg kpz-vel szarrá flankel.. gratulálok -
bgabor911 #34513 Van saját nyelvünk, de minek. Minden ezerszer jobban hangzik angolul, mint magyarul. Eszembe nem jutna magyarra állítani bármilyen játékot, főleg a pocsék minőségű fordítások fényében. Tudod ki nézegesse az obdzsektet, esetleg az Orsós Dzsennifer.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.09.18. 19:38:56 -
CHaooSS #34512 Haladunk...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
CHaooSS #34511 Húzom a Kpz-t szóval aki jönne az vegyen fel: ChaosZSIR -
CHaooSS #34510 Tipikus hulldown tank. a plusz páncéllal meg csak szinte rakéták jelentenek rá veszélyt mert ilyen lövegsüllyedéssel pont el fogja rejteni azt a hézagot ahol nincs stillbrew
Viszont remélem mbt70 javítva lesz mert nem hiszem el, hogy torony jobb oldalán ahol pont 2 legénységi tag van ott a leggyengébb a páncélzat..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.18. 12:10:42 -
Kissssss0 #34509 nincs meg a Chieftain de nekem eléggé kétélű fegyvernek néz ki, akármit átüt akármilyen távolságból de a testpáncélja(főleg az LFP) az enyhén szólva katasztrófa, erősen ajánlott a tornyozás vele.