Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #34522 na lent van az update nekem is, nos az új game ui egy borzalom... használni használható de ahogy kinéz ohh
.
új spawn védelem egy merő fölösleges idő energia és pénzpocsékolás volt gajjob részéről, nem értem... nem volt annyi sütnivalójuk hogy megértsék a spawncamperek ha nem tudják közelről kilőni az ellenfelet akkor majd távolabbi pontról fogják csinálni?(az értelmesebbje eddig is távolabbi helyekről szokta lőni a spawnt), az eddigi szarrakás spawn rendszert most még szét is csapták egy méretes strandpapuccsal a játékosok hátán, gg gazsi.
raktak be két új pályát de még nem volt hozzájuk szerencsém... pedig lenyomtam már 15+kört.
tankok repülök: be-6 gyönyörű szép repülő kár hogy bundlis, mbt/kpz-70 kb mint egy szteroidokon hizlalt leo1 lenne csak rakétával és jófajta 20mm gépágyúval, ki-109 és a XA-38 Grizzly igencsak veszélyesen néz ki a tankok szemszögéből... ha lenne rá időm meg aranytyúkom akkor kipróbálnám mindkettőt, Type 5 Ho-Ri nagyon jófajta TD lehetne nyílt enyhén dombos terepen de ezzel a 6.0 br szinttel esélytelen az amcsi t29 meg t34 tank ellen R.I.P., su-100p érdekes egy TD egyáltalán milyen tanktestet használtak?, t-64 igazi sniper tank apfsds lőszerrel nem szabad lebecsülni.
a többi tank meg repülő vagy érdektelen vagy hulladék számomra.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.09.21. 01:46:16