11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    Én játszottam vele, a gépek mozgása egész jó, de az AI sokszor csak áll egy helyben, és nerm csinál semmit. Plusz a T34-esek volt, hogy 1 km-nél is messzebbről kapták ki szemből a Tigrisem egy lövéssel, pedig még be is volt kicsit forgatva. És kb ennyi, nem találtam benne más tankokat, unalmas volt, kb 2-3 próbálkozás után töröltem.

Ez viszont k*va jó volt:

Steel Fury

Még vezetni is élmény volt benne, csak itt sem volt sok content, mondjuk készültek hozzá mod-ok. Egy fasza kis szimulátor, akkor nagyon realisztikusnak tűnt (lehet még miindig annak számítana), nekem nagyon bejött. Kidolgozott beltér a gépekhez, lehetett bent is körülnézni és onnét irányítani a tankot, a csatákban volt gyalogság is, stb. Mondjuk én tankszimulátorban még mindig a régi Panzer Elite-et tartom a kedvencemnek. Fos grafika, de nagyon részletes damage model, sérül meg fejlődik a legénység, rádión utasíthatod a szakasz többi tagját, kapsz új tankokat és nagyon jó küldetések voltak benne. Örök kedvenc.
    Utoljára szerkesztette: Garou, 2017.09.12. 13:01:12