37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #34468 Felejtős. A La-174 BR 8.0-ás gép, azok pedig nagyon szívnak a mostani matchmakingben. Ötből négyszer 9.0-ás gépek ellen repülnek RB-ben, ott pedig a Sabrek és a Hunterek megeszik őket reggelire. Nem csak a La-174 dölgött emiatt, de az összes 8.0 gép. (szövi oldalon a 8.0-ások szintén pont semmire nem mennek a velük szembejövő MiG-15bisek ellen) -
#34467 fizetős, nem úgy mint a blitzkrieg :D -
Ludowik #34466 Tessék 60 dodóred thunder -
#34465 Na, akkor azért voltak benne gyanús elemek, pl: mozgás, por. :D Nem rossz, biztos izgalmas játék lehetne ha ki tudnám próbálni, esetleg... -
Ludowik #34464 Ami azt illeti ez 2014 es játék utána kerestem. szimulációra meg meg taktikára van kihegyezve. -
#34463 nem gond, megesik mindenkivel. A neve ismerős, lehet innen vette a War Thunder is, igen szimulációs és nem mai darab lehet az tény de elég élethű motorja van. :D Kár érte hogy bedarálta az idő. Mint mindent, manapság grafikára mennek, akkor még játékélményre, na meg nem volt ez az üzlet-érdek dolog annyira elterjedve. Új volt még a net -meg a számítógépes szimulációs játék is. 2000- környékén biztos. :D Akkor még nagyban nyomták a PC- játékokat, mostanság minden a netre megy- a multira na meg a bankolásra...
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.09.11. 21:47:09 -
Ludowik #34462 igen rosszul fogamaztam -
Ludowik #34461 Bocs mégis játék:)
-
fighter_hu #34460 Szerintem a Tiger vs T34 nevű játékból csinálták de én nem ismerem csak pár vidit láttam róla régebben. -
#34459 LOL, egy játék, amiből készítettek egy kisfilmet inkább.. nem de? :D -
Ludowik #34458 Ez nem játék hanem,egy kisfilm számítógépes animációval. -
#34457 Sziasztok! ismeri ezt valaki? Inkább Warthunder-re emlékeztet mint Wot -ra. Olyan jónak tűnik. Combat Mission Red Thunder Tiger vs T34
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.09.11. 20:52:44 -
fighter_hu #34456 The La-174 is back!
F4U Corsair: Sky pirates are back! -
Kissssss0 #34455 vagy ezen a héten vagy jövőhéten kellene jönnie az 1.71-nek(szerintem).
valószínűleg igen meg kell venni mint minden egyes tierben, a különbség csak annyi lesz hogy akármelyik tier5 tankkal fejleszthető lesz a tier hatos tankok. -
CHaooSS #34454 Talán van rá esély, hogy csütörtökön jön, de nagyobb az esély, hogy jövőhét kedd! és 3db tier 5 kell, hogy unlockold tier 6-ot
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.11. 17:38:18 -
#34453 Sziasztok!
Valamit tudni hogy kb mikor jon az 1.71? A soonon kívül.
Lesz meg dev szerver belőle?
Illetve ha lesz egy db 6 os ránk tank pl a britteknel akkor előtte ugyanúgy 6 db 5 os ránk szintű tankot kell megvenném? Ez is olyan hülyeség nem elég kifejleszteni vegyem is meg eladni meg nem lehet semmit :@ -
CHaooSS #34452 Legalább az új pálya szép lesz -
Kissssss0 #34451 látszik hogy belehaltak volna egy új hídnak a magalkotásába... kb fogták és átemelték ash riverböl az egészet, igénytelenség netovábbja. -
#34450 Teljes mértékben igényes munka.
-
fighter_hu #34449 Az oldalon kapcsold ki az ad blockert "szűrés tiltása itt thunderskill.com" -
CHaooSS #34448 Thunderskillen egyáltalán meg lehet nézni a satatokat? mert ha ki van kapcsolva, ha le van törölve az Adblock folyton azt írja, hogy Ad blocker detected... -
xmanhun #34447 én is kaptam tegnap talizmánt! + SU-76M 5th Gv.Kav.Corps-t!! :) -
CHaooSS #34446 Én arra sem emlékszem, hogy kaptam volna.. -
Kissssss0 #34445 én már arra se emlékszem mikor kaptam talizmánt utoljára... -
Valka #34444 Tegnap nyertem két talizmánt, meg az M3 Lee-t. -
CHaooSS #34443 Ha ezt követném kb. nem haladnék :D csak britekkel lehetne így játszani
Tegnap és tegnapelőtti arányok: 18 vereség 10 győzelem , 17 vereség 5 győzelem..
Bár ezek után kb. ott tartok, hogy Kpz-70 100%, hogy felejtős hacsak nem kerül bele az A1A1 meg Ru nato vs warsaw felállásba. Mondjuk jelenleg még attól félek, hogy axis vs alliest is látni fogunk tier6-ban, de akkor tuti fejbe lövöm magam
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.09. 12:11:30 -
#34442 Megvan! Szemét Gazsi leszedte az event -et a weboldaláról, de feltúrtam a WT Wiki -t, és ott írták, hogy:
"In the September 2017 "Happy tanker’s day!" event, the M3 Lee was available alongside the 5th Guards SU-76M to be obtained after five victories with Rank III or higher vehicles."
Rákerestem arra, hogy Happy tanker’s day!, a google meg is találja az aloldalt, de 404..... De az internet nem felejt! Google tárolt változat!
Gondolom nem én voltam az egyetlen, aki eddig erről lemaradt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.)
Megnyitod az alábbi weboldalt:
https://store.gaijin.net/activate.php
Bejelentkezel, majd megadod ezt a kódot:
TANKERSDAY
Erre közli veled, hogy a TANKER'S DAY 2017 csomag tulajdonosa lettél.
2.)
Össze kell hozni 5 győzelmet legalább 70% -os aktivitással hétfő délig.
3.)
Miután összejött a 2. pont az alábbi jutalmat kapod:
⭐M3 Medium tank (USSR) + set of decals
vagy
SU-76M 5th Gv.Kav.Corps+ set of decals
Ha megvan az egyik jármű, akkor a másikat kapod meg.
Ha megvan mindkét jármű, akkor a szovjet csillag dekorációt kapod meg. -
#34441 ???
-
bgabor911 #34440 Követned kéne az én War Thunder szabályomat: ha bejön 3 defeat egyhuzamban, akkor aznap többet nem játszom már a játékkal. -
Kissssss0 #34439 már rég meglenne mindkettő ha gajjinka nem baszott volna ki velem a szaros 1% esélyes ládanyitásaival régebben... amúgy képen nem tudom hogy hányszor akarják még ellőni ezt az m3 lee tankot, először az amcsiknál volt elérhető, utána a ruszkiknak adták be, ezután pedig a briteknek event alkalmával, fogadni mernék berakják a németeknek japóknak és az olaszoknak is. -
Zoli105 #34438 Nekem az M3 Lee-t dobta :D
-
CHaooSS #34437 T62-vel mai napom: 30% alatti win , - 200k kredit kb, 6agyvérzés, 4 idegroham..
mocskos britek itt is megkeserítik az életem.. 5.7-től felfele vicc az egész.. Chieftain Op szar b+ akárhol akármikor eltalál a hesh-el meghalok b+...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.07. 19:51:03 -
CHaooSS #34436 Hajóó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.07. 12:50:06 -
CHaooSS #34435 fuu de rühellem az ilyen noob bot gciket.. konkrétan 5percen keresztül azon dolgozott, hogy bepakoljon, hogy ne tudjak kijönni....................
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ja és persze miután ki kellett lépnem kaptam egy laza 5perces lockot...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 20:21:42 -
CHaooSS #34434 mausról volt q&a és az volt ,hogy rakás szar és senki nem játszik vele mert röhejes az a br. Mi volt a válasz? óó játszanak még azzal bőven jó az
úgy! idióták...
Most őszintén 7.3-ban mi nem tudná kilőni? IS6 7.0-ban sokkal, de sokkal rosszabb.. gyors is és szemből jobb is a páncélzata..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 19:48:36 -
bgabor911 #34433 Lényeg hogy a rakétás szarokat kitakarítsák 8.0 BR környékéről, mert nevetséges hogy a negyvenes évekből származó tankokat lőnek hatvanas években rendszeresített ATGMekkel a játékban. Maus meg IS-3 vs HOT? Komolyan? Mekkora idiótának kell lennie ehhez? -
CHaooSS #34432 Nem kell félni! Ha T64A-nak fixálják a páncélzatát 7-800m fölött alig tudja majd valamit átlőni, egyedül RakJPz 2 HOT ami nagy távon akárhol akármikor belövi
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 19:02:39 -
bgabor911 #34431 "Egyelőre csak mutatóba voltak ott. 1000x, hogy T64A nem fog találkozni elég sok jelenlegi T5 géppel "
Reméljük. Jelenleg BR 8.3 a T-64A a teszt szerveren, a T-55A-val van egy szinten. Ez azt jelenti hogy 7.3 BR-ű gépek ellen mehet csatába. Reméljük emelnek a BRen az éles peccs előtt. -
fighter_hu #34430 "we also going to add production version of the Ho-Ri as regular vehicle in the Japanese tech tree in our upcoming updates."
Majd egyszer talán. -
Kissssss0 #34429 Type 5 Ho-Ri: Mother of Dragons
állítólag volt ennek egy másik verziója is nyitott tetővel, reméljük az legalább bekerül a fejleszthető tankvadászok közé...