37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Felejtős. A La-174 BR 8.0-ás gép, azok pedig nagyon szívnak a mostani matchmakingben. Ötből négyszer 9.0-ás gépek ellen repülnek RB-ben, ott pedig a Sabrek és a Hunterek megeszik őket reggelire. Nem csak a La-174 dölgött emiatt, de az összes 8.0 gép. (szövi oldalon a 8.0-ások szintén pont semmire nem mennek a velük szembejövő MiG-15bisek ellen)
  • tigrincses
    fizetős, nem úgy mint a blitzkrieg :D
  • Ludowik
    Tessék 60 dodóred thunder
  • tigrincses
    Na, akkor azért voltak benne gyanús elemek, pl: mozgás, por. :D Nem rossz, biztos izgalmas játék lehetne ha ki tudnám próbálni, esetleg...
  • Ludowik
    Ami azt illeti ez 2014 es játék utána kerestem. szimulációra meg meg taktikára van kihegyezve.
  • tigrincses
    nem gond, megesik mindenkivel. A neve ismerős, lehet innen vette a War Thunder is, igen szimulációs és nem mai darab lehet az tény de elég élethű motorja van. :D Kár érte hogy bedarálta az idő. Mint mindent, manapság grafikára mennek, akkor még játékélményre, na meg nem volt ez az üzlet-érdek dolog annyira elterjedve. Új volt még a net -meg a számítógépes szimulációs játék is. 2000- környékén biztos. :D Akkor még nagyban nyomták a PC- játékokat, mostanság minden a netre megy- a multira na meg a bankolásra...
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.09.11. 21:47:09
  • Ludowik
    igen rosszul fogamaztam
  • Ludowik
    Bocs mégis játék:)
  • fighter_hu
    Szerintem a Tiger vs T34 nevű játékból csinálták de én nem ismerem csak pár vidit láttam róla régebben.
  • tigrincses
    LOL, egy játék, amiből készítettek egy kisfilmet inkább.. nem de? :D
  • Ludowik
    Ez nem játék hanem,egy kisfilm számítógépes animációval.
  • tigrincses
    Sziasztok! ismeri ezt valaki? Inkább Warthunder-re emlékeztet mint Wot -ra. Olyan jónak tűnik.
    Combat Mission Red Thunder Tiger vs T34
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.09.11. 20:52:44
  • fighter_hu
    The La-174 is back!

F4U Corsair: Sky pirates are back!
  • Kissssss0 #34455
    vagy ezen a héten vagy jövőhéten kellene jönnie az 1.71-nek(szerintem).

valószínűleg igen meg kell venni mint minden egyes tierben, a különbség csak annyi lesz hogy akármelyik tier5 tankkal fejleszthető lesz a tier hatos tankok.
  • CHaooSS
    Talán van rá esély, hogy csütörtökön jön, de nagyobb az esély, hogy jövőhét kedd! és 3db tier 5 kell, hogy unlockold tier 6-ot
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.11. 17:38:18
  • csaba90
    Sziasztok!

Valamit tudni hogy kb mikor jon az 1.71? A soonon kívül.
    Lesz meg dev szerver belőle?
    Illetve ha lesz egy db 6 os ránk tank pl a britteknel akkor előtte ugyanúgy 6 db 5 os ránk szintű tankot kell megvenném? Ez is olyan hülyeség nem elég kifejleszteni vegyem is meg eladni meg nem lehet semmit :@
  • CHaooSS
    Legalább az új pálya szép lesz
  • Kissssss0 #34451
    látszik hogy belehaltak volna egy új hídnak a magalkotásába... kb fogták és átemelték ash riverböl az egészet, igénytelenség netovábbja.
  • Nohab
    Teljes mértékben igényes munka.

• fighter_hu
    Az oldalon kapcsold ki az ad blockert "szűrés tiltása itt thunderskill.com"
  • CHaooSS
    Thunderskillen egyáltalán meg lehet nézni a satatokat? mert ha ki van kapcsolva, ha le van törölve az Adblock folyton azt írja, hogy Ad blocker detected...
  • xmanhun
    én is kaptam tegnap talizmánt! + SU-76M 5th Gv.Kav.Corps-t!! :)
  • CHaooSS
    Én arra sem emlékszem, hogy kaptam volna..
  • Kissssss0 #34445
    én már arra se emlékszem mikor kaptam talizmánt utoljára...
  • Valka
    Tegnap nyertem két talizmánt, meg az M3 Lee-t.
  • CHaooSS
    Ha ezt követném kb. nem haladnék :D csak britekkel lehetne így játszani
    Tegnap és tegnapelőtti arányok: 18 vereség 10 győzelem , 17 vereség 5 győzelem..
    Bár ezek után kb. ott tartok, hogy Kpz-70 100%, hogy felejtős hacsak nem kerül bele az A1A1 meg Ru nato vs warsaw felállásba. Mondjuk jelenleg még attól félek, hogy axis vs alliest is látni fogunk tier6-ban, de akkor tuti fejbe lövöm magam
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.09. 12:11:30
  • PLaci #34442
    Megvan! Szemét Gazsi leszedte az event -et a weboldaláról, de feltúrtam a WT Wiki -t, és ott írták, hogy:

"In the September 2017 "Happy tanker’s day!" event, the M3 Lee was available alongside the 5th Guards SU-76M to be obtained after five victories with Rank III or higher vehicles."

Rákerestem arra, hogy Happy tanker’s day!, a google meg is találja az aloldalt, de 404..... De az internet nem felejt! Google tárolt változat!

Gondolom nem én voltam az egyetlen, aki eddig erről lemaradt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1.)

Megnyitod az alábbi weboldalt:

https://store.gaijin.net/activate.php

Bejelentkezel, majd megadod ezt a kódot:

TANKERSDAY

Erre közli veled, hogy a TANKER'S DAY 2017 csomag tulajdonosa lettél.

2.)

Össze kell hozni 5 győzelmet legalább 70% -os aktivitással hétfő délig.

3.)

Miután összejött a 2. pont az alábbi jutalmat kapod:

⭐M3 Medium tank (USSR) + set of decals
    vagy
    SU-76M 5th Gv.Kav.Corps+ set of decals

Ha megvan az egyik jármű, akkor a másikat kapod meg.

Ha megvan mindkét jármű, akkor a szovjet csillag dekorációt kapod meg.
  • PLaci #34441
    ???
  • bgabor911
    Követned kéne az én War Thunder szabályomat: ha bejön 3 defeat egyhuzamban, akkor aznap többet nem játszom már a játékkal.
  • Kissssss0 #34439
    már rég meglenne mindkettő ha gajjinka nem baszott volna ki velem a szaros 1% esélyes ládanyitásaival régebben... amúgy képen nem tudom hogy hányszor akarják még ellőni ezt az m3 lee tankot, először az amcsiknál volt elérhető, utána a ruszkiknak adták be, ezután pedig a briteknek event alkalmával, fogadni mernék berakják a németeknek japóknak és az olaszoknak is.
  • Zoli105
    Nekem az M3 Lee-t dobta :D
  • CHaooSS
    T62-vel mai napom: 30% alatti win , - 200k kredit kb, 6agyvérzés, 4 idegroham..
    mocskos britek itt is megkeserítik az életem.. 5.7-től felfele vicc az egész.. Chieftain Op szar b+ akárhol akármikor eltalál a hesh-el meghalok b+...
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.07. 19:51:03
  • CHaooSS
    Hajóó

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.07. 12:50:06
  • CHaooSS
    fuu de rühellem az ilyen noob bot gciket.. konkrétan 5percen keresztül azon dolgozott, hogy bepakoljon, hogy ne tudjak kijönni....................

ja és persze miután ki kellett lépnem kaptam egy laza 5perces lockot...
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 20:21:42
  • CHaooSS
    mausról volt q&a és az volt ,hogy rakás szar és senki nem játszik vele mert röhejes az a br. Mi volt a válasz? óó játszanak még azzal bőven jó az
    úgy! idióták...

Most őszintén 7.3-ban mi nem tudná kilőni? IS6 7.0-ban sokkal, de sokkal rosszabb.. gyors is és szemből jobb is a páncélzata..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 19:48:36
  • bgabor911
    Lényeg hogy a rakétás szarokat kitakarítsák 8.0 BR környékéről, mert nevetséges hogy a negyvenes évekből származó tankokat lőnek hatvanas években rendszeresített ATGMekkel a játékban. Maus meg IS-3 vs HOT? Komolyan? Mekkora idiótának kell lennie ehhez?
  • CHaooSS
    Nem kell félni! Ha T64A-nak fixálják a páncélzatát 7-800m fölött alig tudja majd valamit átlőni, egyedül RakJPz 2 HOT ami nagy távon akárhol akármikor belövi
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.09.06. 19:02:39
  • bgabor911
    "Egyelőre csak mutatóba voltak ott. 1000x, hogy T64A nem fog találkozni elég sok jelenlegi T5 géppel "

Reméljük. Jelenleg BR 8.3 a T-64A a teszt szerveren, a T-55A-val van egy szinten. Ez azt jelenti hogy 7.3 BR-ű gépek ellen mehet csatába. Reméljük emelnek a BRen az éles peccs előtt.
  • fighter_hu
    "we also going to add production version of the Ho-Ri as regular vehicle in the Japanese tech tree in our upcoming updates."
    Majd egyszer talán.
  • Kissssss0 #34429
    Type 5 Ho-Ri: Mother of Dragons

állítólag volt ennek egy másik verziója is nyitott tetővel, reméljük az legalább bekerül a fejleszthető tankvadászok közé...