Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Egy kicsit talán úgy tudod elképzelni, mint valami kártyajátékot. Esetünkben a tech tree jelenti a "paklidat", ahol feloldhatod és birtokolhatod a "kártyákat". Egy jármű simán meglehet és bármikor újra előkaparhatod úgy is, hogy nem szerepel az alsó karusszelben. Az, vagyis a legénységek jelképezik, hogy "hány kártya lehet a kezedben a pakliból". Ezt viszed a meccsbe. AB-ben a szabály az, hogy három "lapot tehetsz ki", tehát ha valamelyik harckocsit kilőtték, annak a legénységnek is az adott ütközetre campobasso, azt "a lapot eldobhatod", és a kezedben tartott maradék lapokból húzhatsz még majd kettő másikat.
A helyzetet kb. egyedül az bonyolítja, ha az adott járműre van backupod, akkor "azt a lapot újra felhúzhatod", de alapvetően kábé így fest a dolog. AB-ben, ha repülőgépet hívsz be, az ebbe a szisztémába nem számít bele, tehát akár túléled a repgépre adott időt, akár leszednek vele, a harckocsidat visszakapod a végén, feltéve, ha közben nem lőtték ki odalent (tehát frontvonalban harcolva nem érdemes átugrani repülni).
BT-7-est nyugodtan vedd meg, amikor kezdtem, én is kínosan ügyeltem arra, hogy homogén legyen a lineup, de hamar ráérzel majd, hogy nem kell szentírásnak venni, nem egy jármű nem csinál problémát magasabb szintű ellenfelek ellen sem. Na meg van "rank does not matter" achievement. ;) Sőt, egy-egy ponton ideiglenesen, ahol egy adott BR körül nagyon kevés jármű szór, pl. rank-határoknál, nem is biztos, hogy egyáltalán könnyen lehetséges lesz azonos BR-ű cuccokat válogatni össze, talán még úgy sem, ha a meglévő legénységeidnek csak egy részéhez rendelsz járműveket.
Tl;dr ne aggódj, ha nem halálpontosan egyező BR-számokat látsz a lineupodban.