Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Bár én elég rég nem játszom már a játékot, talán ez nem változott. Én úgy tudom, neked a legánység az alap, nem a tank. Tehát van egy legénységed, kezelőid amik alatt váltogatod a tankot. Nem a tank a lényeg, hanem a kezelők. Persze eldöntheted, hogy új legénységet veszel az új tankhoz, de alapvetően úgy érdemes játszani, hogy 1-2-3 legénységed van (jól kiképzett irányzó, töltő stb.), és azok alatt váltogatod a tankokat, tier szinttől függetlenül. Ha jól emlékszem maga az új tank ingyen van ha már kifejlesztetted, pénzbe az kerül hogy a meglévő legénységed kiképezd az adott új tankra. HA egy legénység, kezelő egy adott tankra ki van képezve, azt bármikor beültetheted, visszaültetheted, tierben oda vissza, ingyen van már nem felejti el amit tudott. Nem hülyül el, mint pl a WOT-ban. Persze van amelyik járgány 2 fős személyzettel elmegy, van ahova 4 fő kell, emiatt van átfedés eleinte, de utólérik nagyjából egymást idővel. Szal valahogy így van, de vagy 2 éve nemigen játszom a játékkal, mostanában szeretnék visszatérni. Új gép, új remények :)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.07.11. 09:25:54