Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
CHaooSS #34071 Vége rászántam magam, hogy vegyek bokrot mert sok embernél láttam.. előtte kicsit olvasgattam fórumon és mit látok... 1 fajtából nem lehet többet venni? most komolyan addig a kis ideig lehetett venni 6-os packot és akkor aki nem vette meg az kapja be? mekkora cigányság már... randa mint a fene, de az elsőből rádobtam volna hármat mert azért hatékony elég sok gépnél, de így, hogy nem lehet.. kapják be...
Amúgy fórumokon olvasgatom egyre többet sőőt már youtubeosok is egyre többet panaszkodnak, hogy BR system lassan már elviselhetetlen... nagyon várom már, hogy mi lesz a kimenetele.. vagy nagyot bukik a játék és GF részt hamarosan temetjük vagy végre ezek az orosz gcik a tökük vakargatása helyett valami jót is csinálnak