War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Centurion Mk I: A Tank for a New Era

fogadni mernék hogy lefogják rakni 5.3-ba.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

nekem már sikerült kilőnöm szemből is ezzel az ágyúval tornyon keresztül... igaz csak egyszer, a lövedékem pattogott az ágyúcső és a lövegpajzs között, jungle pályán ha jól emlékszem.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

Néha nekem is lehet szerencsém 😄

Örültem, hogy két tigrist is levittek 5.7-be, de persze eddig egyetlen egy 5.7-es csata sem volt.. csak 6.3 meg 6.7... kösz

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

WinT
Azzal én is egyetértek, hogy a direkt leskálázott grafika gyökérség, de azért azt ne feledjük, hogy itt PC-ről beszélünk. Mindegy, hogy két 10 éves vagy két 1 hetes gépet hasonlítunk össze, teljesítményben ég és föld lehet a különbség kettő között.
na a japók is megkapták a saját gepárdjukat... gajjobnak nem kellet túl sokat dolgoznia rajta. link

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyanok, sőt a legtöbb játékos konkrétan leszarja a fairplay-t. Csak arra hajt, hogy egy online játékban ő legyen a Jani. Itt a topikban is van ilyen, nyugodtam magára ismerhet ha akar. Szóval ők azok, akik csalást is használnak ha lehet, csak ők legyenek a lista tetején stb stb. De azt sem zárom ki, hogy élveznek kicseszni a másikkal.
Meg egy ucsó hozzászólás itt lentebb valaki be linkelt 1 videót valaki hozzászólt mi ez a hányás grafika, válaszolt rá az illető 10 éves a gépem azért játszik igy! Nekem 7 éves a gépem akkor hogy bírja a FULL HD-t max grafikával? 25-30 fps,de nekem fontos a megjelenítés nem commodor 64 grafikával akarok játszani! Minden tiszteletem a PS4 *-gal jelölt játékosoknak akik nem tudnak manipulálni a grafikával! Aki meg igy qrva jó játékos tisztelet a kivétellel az meg .....!
Ettöl van tele a .aszom megyek 1 jó kört és megszakadt a kapcsolat!!??
Netem van és fos!
Igen.Nem ismertem a srácot,de okos volt.A második spawn valóban nem kellett volna. 😞

4.3-ig úgy tűnik minden rendben, de az fölött katasztrófa. Tiger I is úgy pattog le a t34/85-ről mint a gumimaci. Meg amúgy mindenhonnan, ami egy kicsit is döntött, vagy hajlított. Ja, egyszer sikerült belőni a 34/85-öt szemből kwk 40-el, kb harminc méterről. A rádiós gyerek pont telibe kapta, de másban nem nagyon esett kár, a vezető besárgult egy picit. Majdnem mint egy sima APCR. Tuti, hogy felizmosították azt a dögöt, nem csak úgy bekúrták 5.7-re. Az a 45 mm is, szerintem van már vagy 60 - ha nem több.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.02.15. 08:07:41
na jól van... megtarthatják a szaros decaljukat, nem fogok ezért újra belemerülni egy nap erejéig a játékba.

inkább "nyakon" érdemes lőni, ha betalálsz akkor a repeszek mindenhová elfognak érni.

Cobra.
Nekem pattant már T34 oldaláról is nagyobb kaliberű lövedék (igaz kb 60 fokban találtam el). Tornyát kell lőni az ágyú mellett, onnan ritkán pattan (vagy torony oldalát középen).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Így lenne ötösöm a lottón... Visszatettem a játékot, mert csak így tudtam beregisztrálni a hivatalos fórumra. Persze azóta nem szedtem le, most mentem egy kört 5.0-án. Hát igen 8 lövést adtam le (4-et egész közelről) 2 t-34/85-re a kwk 40-ből és mind lepattant. Kösziiiiii....... Mondtam én, hogy kár aggódni a /85-ösök miatt....
Ketten voltatok és ügyesen csináltatok :-)
Először a csövemet lottetek el, aztán oldalról kilottetek. Így kell ezt.

Viszont a második spawn után 0,1 másodperccel történt, igaz már felesleges volt bejönni, mert buktuk a meccset
Ketten voltatok és ügyesen csináltatok
Bocs Luciferke,de Isteni érzés volt kilőni alólad kétszer egymás után az is-3-at Panther II-vel.Mérhetetlen örömmel tölt el amikor egy post-war tankot lövök ki(és még inkább ha orosz)!

Én annak örültem volna még, ha szinte két ugyan olyan gépet egyberaknak, hogy ne kelljen mind a kettőt kihúzni.. most lett meg a 49-es t54 amit meg sem veszek aztán most megint 380-ért húzhatom ki a másikat csak azért mert ott van heat meg minimális más páncélzat.. <#gonosz3>

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Nesuten
Azért az hogy a Coelian hamarabb elérhető mint a Kugelblitz az már érthetetlen

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Sherman0070
*mit lőhet ki instant

Csak telóról vagyok

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Ebben a játékban miért ilyen baszó a t34-es széria? Valóságban már a 88-as becsapódási ereje szetvitte volna.
Ha most meg tudták csinálni, hogy 25mm alatt instant kill, akkor azt is meg lehetne csinálni hogy minden lövedékek meg van adva mit vásznat kint instant.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

"...rohadt OP t-34/85 megy föl 5.7-be"

Lesz az még rohadtabb is. Majd egyszer csak azt veszed észre, hogy tiger I lövedékei gumimacivá válnak rajta, "because it's sloped". Most az jön, hogy t-34/85 tigrist fog reggelizni... meg minden mást 5.7 környékén. A hivatalos fórumon sírdogál a sok szegény t34/85 user, pedig néhány hét és és a drágalátos OP tankjuk 'will be slightly improved by newly researced technical data'... vagy valami ilyesmi. Ha egyáltalán kiírják majd.
Zegi Norbi HUN
Erre te is tudod a választ 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Nem is rád gondoltam, hanem arra aki nehezményezte hogy elvették tőle ezt a lőszert 😊 6.3 szinten ez a tank szuper lesz 😄
Csak a szokásos Gaijin.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.02.11. 16:52:00

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
Beszarás. Yak-3 sosem fog feljebb kerülni? 😄

én ugyan nem temetem a js-2 tankot... azzal sincs bajom hogy le lett rakva 5.7-re úgy mint a kv-122, de a js-2mod44 fölösleges volt levinni mert ez mindig is a királycica ellenfele volt, ezzel a 6.3-as szinttel hova fog kerülni? mert hogy nincs német 7.3 tank egy se az is biztos, ez a js-2mod44 egyfolytában low br szinten fog alázni pont úgy mint a t-29 mikor sikerül beszabadulnia 5.7-re.

Conq. 7.3-on! 😄 Vicc.Ami viszont tényleg jó hogy az a rohadt OP t-34/85 megy föl 5.7-be.

Zegi Norbi HUN
Szerintem az IS-2 1944 meg a Revenge is a BR-471D lőszertípus eltávolítása miatt került lejjebb. Ha jól rémlik, akkor ez az a bizonyos 2. vh utáni lőszer, amit be sem kellett volna tenni ehhez a tankhoz. Egyébként ha olvastad a hozzászólásokat, akkor volt aki ezzel sem értett egyet. Most komolyan, ott van még 2 lőszer ami 200 és 207 mm legnagyobb átütéssel bír(ráadásul már 6.3 BR szinten), szóval ne temessük már az orosz tankot 😊

Szuper hogy végre Tiger E 5.7-en lesz, ezt is megértük, Jumbo megy még lejjebb, viszont a Panther 2 7.0? Gaijin<#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.02.11. 10:54:20

Cobra.
Legalább levinnék a BR különbséget 0.5-0.7-re, akkor mindjárt kiegyenlítettebb lenne a dolog. Legfőbb ok, amiért már fél éve nem játszom ,hogy állandóan az ellenfél csapatának 2/3-a +1 BR-en volt. Orosz tankkal még nem olyan gond, de mit kezd egy 4.7-es amerikai pl egy tigrissel vagy IS-1-el?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Elmennek a p****.Panther II 7.0 és a Kügel is 7.0.Szánalmas.Eddig is postwar szarok ellen mentem 6.7-en,de így jöhetnek majd a 8.0-ás heatfs-el.

IS-2 ->5.7
IS-2 vs 4.7 német tankok? Az IS-1 is biztos jó lesz 5.3-on... Túl jó dolga volt a pz IV-nek meg a stug III-nak 4.3-on.
A pz III meg alig várta már a KV-1 zis 5-öt ellenfélnek. Lesz itt gumimaci effektus 😊
Ehhez képest lesz a Tiger E 6.0->5.7 pfffffff.... További jó szórakozást 😄
cicát lerakták 5.3-ba és ment vele a js-2 is... de hogy a js-2mod44 mit keres 6.3-on az rejtély, kv-1 tanokkal meg lehet pedózni 3.3 szinten, bf110-et meg nem tudom hova akarják még mindig feltolni... egészen 5.7-ig?

a két fő problémámból egy megszűnt, végre nem kell tigrissel a t-29 meg strv-81 hordák ellen menni, ugyanakkor a js-3 t54 pároshoz nem nyúltak hozzá.

<#gonosz3>
Vannak itt olyanok.. inkább meg sem szólalok

AIexx
tíz éves gép ennyit bír, semmi más..
Mi ez a brutál szar grafika?

AIexx
egy visszajátszás tegnapról, t92 ÁRKÁDDD!!!! szerintem 1 perc alatt nemrossz teljesítmény, de jöhetnek a kommentek hogy árkád no skill huzzál reálba.. megjegyzem hidegen hagy 😄 😄
Hurrá Olasz fa 😄 meg ahogy látom lesz egy finn harckocsink 😄 (BT-42 😊 ) hm akkor lehet van esély a magyarokra is 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

"MASSIVE BR CHANGES NEXT WEEK"

már látom előre ahogy a js-7 meg a t-54 lekerül 6.7-be....

"HE shell damage changes happened because there were times it took more shots than to kill a tank"

hát nem ártana ha egy kicsit buffolnák a 122mm-nél kisebb ágyúk HE löszerét mert kicsit röhejes hogy pl: kwk36 HE löszerével három vagy még több lövésből kell kinyírni egy GAZ-AA kocsit...

"Japan - more CAS"

navégre <#eljen> éljen.

"ERA - will introduce only if all nations gets it"

nyilvánvaló volt hogy előbb utóbb jönni fog, főleg az után hogy behozták a 600mm pennes dildó vetőket.

"IS-7 still maybe"

ohhh biztos vagyok én benne hogy jönni fog, olyan nem létezik hogy a ruszkik ne kapjanak valami OP szart minden második update alkalmával.

"MASSIVE BR CHANGES NEXT WEEK" Erre kíváncsi leszek

Infók

Ammo racks will show empty space when ammo gets used(because sometimes shots to ammo racks that appear full don't explode)
MASSIVE BR CHANGES NEXT WEEK(wait news in next few days)
Chinese tank tree - no comments, currently only for china server, maybe few interesting tanks will be implemented on warthunder servers
Looking to improve post pen damage for large caliber guns(especially for slow reloading)
HE shell damage changes happened because there were times it took more shots than to kill a tank
IS-7 still maybe
T32 will have BR changes
MIG-21 & F-100 nope
No air-air rockets because whoever gets on tail first wins
Spawn killing - moving spawn location not very likely as it requires map changes. They have some other ideas that they are working on but would not elaborate on that
BT-42, BT-7A - interesting tanks that they might consider introducting
Jumbo - BR changes and possible DM changes
T-64 still possible but not now
They have planed vehicle list for 1 year ahead
Italian tree confirmed
BMP, BMD - very probable
World war - no real information, wait for new some time
Navy - soon new test with ships that have powerful guns
Japan - more CAS planes in next patches, working on rocket bombs
Smoke - thinking how to introduce them(probably as smoke grenades shot from main gun)
ERA - will introduce only if all nations gets it

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.02.09. 10:25:26
Volt már nekem is söha többet el nem indítom filingem a játékkal kapcsolatban, de most hogy haverral szakaszozunk(R😎,tegnap este meg telon viberrel kommunikáltunk is német BR 3.7 maxba nyomtuk, igy most tetszett a dolog!
Az tényleg .zar, ha Tigerrel akarok menni RB-ben iszonyat ellenfeleket rak be, max ha SB-ben megyek akkor jobb a dolog!
szerintem gajjobék így is nagyon jól ellubickolnak a saját személyre szabott pénzes fürdőkádjukban.

nem áll szándékomban védeni őket de mióta kijött az első open beta verzió amivel lehetett játszani azóta jönnek új tartalmak... az most más téma hogy hullámzik ezeknek a minősége, szerintem itt nem a pénz a gond.

énszerintem itt inkább a fejlesztési útvonalakat meghozó és végső szót kimondó(+marketingesek) emberkék beképzeltségén és nagyképűségén fog elcsúszni ez a játék a távoli jövőben, szó szerint görcsösen ragaszkodnak olyan elavult dolgokhoz mint pl: az AI tankok PvP csatában amik lehet hogy még árkádban elmennek de egy RB/SB csatában igazi játékélmény gyilkos lehet egy hellcat M56 Scorpion játékosnak, vagy ott van a 8.0 br szint ami mostanra már nyilvánvalóan nem passzol a jelenlegi és a majd jövőben megjelenő(khm t-64 khm) tankokra.

bgábor is mondta már régebben hogy gajjob tartalmat gyártani azt már tud de új játékmenetet befolyásoló elemeket nem nagyon akar berakni, most az olyan marhaságokat amik csak 0.01%-ban befolyásolják a csata kimenetelét mint pl: kétéltűk és lowrider tankokat ne számítsuk bele mit használható featuret.

Garou
Nem "erre" a trágyára, azért írtam múlt időben. Lehetett volna ebből egy überfasza tankos szim. Ez is múlt időben.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

AIexx
havidíjat erre a trágyára? a nap vicce..
én is e fele tendálok mert siralmas milyen csapatokba kerülök ! 😞 -.-

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Garou
Nem lehet, hogy a játékélményt elrontó prémium f*szságok helyett többre mentek volna, ha havidíjasra teszik a játékot és jobban rámennek a szimulátor részre? Az IRacing is faszán elvan. 60K játékos már bőven elég ha mondjuk 3 euro a havidíj, az meg két sör kb. És belső nézettel meg a lehető leghitelesebb szimulátoros játékmenettel megcsinálni az egészet, hangsúlyosan elkülönülni a WoT-tól.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Befejeztem. Uninstall. Sajnálom azért, de ez csak egyre hülyébb lesz. Feleslegesnek látom abban reménykedni, hogy majd észhez térnek és csinálnak egy olyan játékot, ahol a stratégia és az ügyesség számít, nem az hogy mit dob a gép. Sturer Emil megvan? Úgy robbant szét a lövedéke a panther tornyán, hogy meg sem karcolta. 100 mm. Bár legalább eltalálta. És nem a csőnek a hegyét 😊 Már át akartam írni a nevem Csőlövő Csöpi-re. Ahelyett, hogy csinálnának egy kiegyensúlyozott BR és match making rendszert, inkább szétbarmolják a játékmenetet ezekkel a "véletlenszerű" eseményekkel. Az meg hogy a tiger I alárendelt szerepben van a csatatéren, teljesen elfogadhatatlan, pitiáner és szánalmas hozzáállás a fejlesztők részéről. Fél év alatt 20 eurót költöttem erre a játékra. Nem sajnálom, mert voltak jó élményeim is, de ez a sok következetlen szarság amin elúszik a játékmenet, nem kell.
AIexx
Az biztos igaz, hogy a gaijinnak még nemvolt ekkora húzása mint most a t29-el.. Messze a legtöbb hasznot hozta számukra, és amig viszik nem dobják feljebb.. Arra leszek kiváncsi hogy a japók mit kapnak 6.7 -be, esetleg prémiumba, mert simán kinézem hogy beteszik a ho-nit 6.7 -be oszt lesz egy japó maus.. Lesznek még itt furcsa dolgok..

T32 (arcadeban 7.0 -ra levitték, de a vicc hogy a 90 -es ágyú ami rajta van 17mp tölt ujra.. egy 90-es lőszert.. 😄)