37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • CHaooSS
    Azt teljes mértékben megértem mert T95 egy rakás szar ilyen állapotban.. olyan kupolának kéne lennie mint ami a T32-nek van. Minek a 300mm-es front és a lassú tempó, ha könnyen kilőnek kupolán keresztül?
  • Garou
    Illetve szintén RB-ben volt, hogy a bokrokkal takarták az érzékenyebb részeket. Pl a nagyvas amcsi T95-nél a kupolákat takarta el vele valaki.
  • CHaooSS
    Optikával lehet játszani. Hát RB-ben szerintem azért sokat ér mert volt elég sokszor, hogy észre sem vettem, hogy kukucskál mert teljesen beleolvadt a környezetbe..
  • hooah
    Nekem egy fajtából van 6, de kb semmi értelmét nem látom. Szimulátorban kitakarja optikát, RB-ben meg ha szerencséd van és hasonló terepre dob be akkor sem sokat ér. De ez az én véleményem.
  • CHaooSS
    brit buff miatt lehetetlen rendes csatát menni.. 20% a winratem az amcsikkal
  • robi3
    mára elég 2:30 percenként végzek egy csatával az utolsó 3-ban senkit nem lőttem ki, 400-500 pontokat kapok, ha lövök az is pattan, nem értem egész héten jókat mentünk 2-3 killes átlag volt, most meg semmi. De ideges lettem!!!
  • robi3
    mi történik hétvégén?! örülök ha egyet ki tudok lőni, 16 perc alatt végeztem 6 realistic csatával T25-el.
  • CHaooSS
    Vége rászántam magam, hogy vegyek bokrot mert sok embernél láttam.. előtte kicsit olvasgattam fórumon és mit látok... 1 fajtából nem lehet többet venni? most komolyan addig a kis ideig lehetett venni 6-os packot és akkor aki nem vette meg az kapja be? mekkora cigányság már... randa mint a fene, de az elsőből rádobtam volna hármat mert azért hatékony elég sok gépnél, de így, hogy nem lehet.. kapják be...

Amúgy fórumokon olvasgatom egyre többet sőőt már youtubeosok is egyre többet panaszkodnak, hogy BR system lassan már elviselhetetlen... nagyon várom már, hogy mi lesz a kimenetele.. vagy nagyot bukik a játék és GF részt hamarosan temetjük vagy végre ezek az orosz gcik a tökük vakargatása helyett valami jót is csinálnak
  • PLaci #34070
    Warbonds -hoz küldi: AI földi célpontok megölése Attacker -el. Úgy is húznom kell az IL-2 -ket, elsőre természetesen AirDom.

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.07.06. 21:40:29
  • Rayden02
    Na gájdzsin megint nerfölte a bázisbombázásért járó pénzjutalmat 10%-al(?) fak
  • CHaooSS
    Mai napra letudva
    6.7 amcsi 6 vereség egymás után szovjet-német 7.3 ellen, átülök német 6.7-be mondom megnézem és 3 vereség sorban amcsi-szovjet-brit ellen... a kva anyádat azt
  • gstup
  • Kályha
  • fighter_hu
    Szárny nélkül a yak-ok tudnak remekül "repülni" vagy legalább is haza vánszorogni (már ha van hova) :D.
    A képek AB-be készültek yak9p és yak9u.
  • Fura Alak
    M4A3E2 -vel szemben találtam magam egy T-34-85 -el. Ez még nem meglepő, hiszen (csak) +1.0 BR, de mi a faxom az már, hogy nem hogy szemből, de még oldalról sem tudtam átlőni, még a T45 -ös APCR -el sem! Sem a testén, sem a tornyán...... 100% lepattanó. Bár legalább ez kölcsönös volt. :D
  • Kályha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Se előtte, se utána nem tudtam egy darab szárnnyal levegőben maradni, semelyik géppel. Ez nem sokkal a 154 bevezetése után történt, tán bugos maradt az FM. És amennyire engem meglepett, biztos ők is csak egy roncsot láttak bennem, kb úgy is tudtam csak "repülni", egyenesen előre. De nem számolni a 2x20 + 2x30-as gunnal, valóban, mondjuk úgy, elbizakodott playerekre utal :)
    Ami a játékosokat illeti, (kb 100-120 Rb Af-fel), a fele még emelkedni sem képes, hányszor láttam, hogy fűnyíróznak fókákkal, typhoon-okkal... Persze hogy nyomják a head-on-t, az 50-50 is több, mint a 0%.

Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.07.03. 06:35:19
  • Kotomicuki
    Amivel egyszer már elvették az ember kedvét azzal azután már nem csalogatják azt vissza!
    A wot is csak azért éldegél még, mert az első tudott lenni a sorban, különben már ott se lézengenének, amilyen nyíltan felvállalt p2w-vé váltak...
    Az embereknek kezd elege lenni a húzd meg, ereszd meg politikából, amiben síkhülyének nézik őket és ahol csak a pénztárcájuk tartalmának elorzása az egyedüli cél. A vártündérben is eljátszották már az MM-es bulit, bár a randomscript-jük (talál, nem talál és mikor sebez(het)) jobb volt a (7.5 utáni) wot-énál, de uo szarért nem váltanak az egyének...
  • bgabor911
    Érzékelik ezt a fejlesztők is ám, nem véletlenül megy takaréklángon a hajós rész fejlesztése. Mikor is volt az első zárt hajós bétateszt, nyolc hónapja? A rombolókat is azért rakják most bele, hogy mentsék a menthetőt, de szerintem felesleges fáradozás.
  • bgabor911
    Értelmes RB player eleve nem headonozik. Épeszű pilóta, aki le tud lőni több gépet egy RB meccsen kockáztatás nélkül, nem kockáztatja a gépe épségét head-onnal egy darab killért cserébe.
  • Kályha
    TA-154 egyik szárnya kaputt, vertikálisan lógott a másiknál fogva, még 2 kill összejött (154-essel nem head-on-ozunk :) ). Olasz 202-es szárnyának harmada, mint nálad is, leszedve. Kicsit félrehúzott, de az alapvető manőverek gond nélkül mentek, 1-2 kill +néhány assist. Vannak ilyen csodák, ráadásul a német géppel Rb-n sikerült.
  • CHaooSS
    Én már repülést abbahagytam egy ideje mert 30 milis szánalmasan alulteljesített... Me 262 meg a kedvencem ,de olvasgattam róla és el is ment a kedvem, hogy kihúzzam
  • gstup
    Őt mindenki ismeri.Nem kell bemutatnom.(Tudom,tankos fórum,de GF meccs volt :) ).Aki mégsem,50 mm az orrban amit talál az szakad. Őt el is találtam.Szárnya 1/3-a leszakadt.Visszanéztem a replayt.Vígan tett egy jobbos kanyart (én ott hagytam,mert crit volt és egy akkora alkatrész darab repült le róla felém hogy ki kellett kerülnöm) és visszament a base-re.Szánalmas.
  • CHaooSS
    Nem tudom, hogy ez pontosan hogyan működik, de tegnap kaptam egy olyan lövést, hogy csak a töltő meg lövész maradt életben és hiába nyomtam akármit is nem mozdult.. előtte meg lövész halt meg, de a rádiós lövész meg még ott volt épen és egészségesen, de baszhattam mert nem akart átülni.. szóval el kellett futnom egy pontra és legénységpótlást kellett nyomnom
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.07.02. 11:41:23
  • gstup
    Sziasztok,

Ha 2 emberem maradt életben csak,akkor már nem is lehet mozogni?Ez valami új "fícsőr"?
  • CHaooSS
    T29 mellé még 15nap prém és 2000 gold 6 euróért olcsóbban :D aki gondolkodott a T29-en az ne hagyja ki
    "THICK-SKINNED" BUNDLE

már 2x visszapofoztam a bankkártyát, de lehet elgyengülök...
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.30. 22:01:49
  • Kissssss0 #34053
    láthatatlan tankokról jut eszembe jó hogy említetted.
    tekerjetek 3:53-ra itt kezdődik a mágia.
  • PLaci #34052
    Azért, mert a GAYjin fut a WarGAYming után, mint egy hülye. Mivel azok kiadták a World of Warships -t, így ők is csónakáznak.
    Mivel mindkét orosz buzi banda elsődleges játékos bázisának a buzi orosz játékosokat tekinti, így nem is csodálkozom rajta.
    Engem jobban bosszant az olyan faszságok átvétele, mint a láthatatlan tankok.
  • CHaooSS
    Nem is értem minek kezdték el a hajókat, teljesen feleslegesnek tartom.. több játékost lehetne szerezni, ha javítanák a tankost részt..
    ----
    Tervezett BR változások (Július): Még mélyen reménykedem, hogy Maus-nál látok egy 7.3-at, de még mindig semmi....
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.29. 19:49:01
  • Luciferkee
    Tervezett BR változások (Július)
  • Kissssss0 #34049
    már így is túlvállalták magukat hogy egyszerre három különböző fegyvernemet fejlesztenek, kötve hiszem hogy belevágnának a teljes MM újragondolásába, armored warfare-nél már elsütötték az ottani fejlesztők ezt és mégsem hozott változást a játékosszámban.... gyakorlatilag halott az a játék.
  • CHaooSS
    Azért, ha az egész matchmakinget átdolgoznák nagyon sok embert megnyerhetnének vele. számomra ez a legnagyobb negatívum jelenleg.
  • ikarus44
    Az a baj, hogy már olyan mélyre jutottak, hogy csak 1-2 ilyen, vagy ehhez hasonló dolog megváltoztatása már nem hozná vissza a játékosokat.
    Ehhez a teljes játék pozitív irányba való újragondolása jutna el, de ehhez meg azt hiszem, hogy senkinek sem kell elmagyarázni, hogy erre miért nem lesznek képesek.
  • CHaooSS
    nagyon el kéne gondolkodniuk a matchamakingen... első lenne mondjuk az, hogy azonos számban legyenek már a rohadt tankok mert nagyon nem fair amit most csinálnak.. a másik meg persze, hogy mi az anyjának van +1-es BR... ilyen sok feldobálással idegesítő nagyon
  • Rayden02
    jah ,én is unom már hogy 4.3 tankokkal felbasz 5.7.ig, örülhetek ha egy panther D-t ki tudok lőni oldalról! :/
  • gstup
    Most hogy eltöltöttem egy kis időt a szövetséges oldalon(m46 összes modul kifejlesztése és a centurion 10-es megszerzése és használása) visszamentem német oldalra.Bárcsak ne tettem volna.4.3-tól 7.0-ig szinte játszhatatlan.Alig van jó meccs.Vicc ami itt balansz néven fut.(RB)
  • bgabor911
    Az instructort ki tudod kapcsolni a menüben, egeres irányítás mellett is. Utána már csak egy két dologba szól bele, például megakadályozza a hirtelen állásszög változás előidézte átesést, amikor túl élesen kanyarodsz és átesik a géped.

Mouse aimel nem csak célozni (és ezáltal győzni) sokkal egyszerűbb, de néhány repülési jelenséget is megakadályoz, amikről nem akarod hogy éppen légiharc közben találjanak meg. Éppen ezért csak Simulatorban javasolt a joystick, oda viszont fejkövető rendszer kell, ami olyan 40k forintnál kezdődik(eltekintve a barkács cuccoktól), mert ugye markerek nincsenek.

Persze nem kell nekem hinni, nyugodtan el lehet kezdeni RB-ben is joystickozni, csak éppen úgy fog a delikvens visszamenekülni a mouse aimhez egy nap játék után mint a pinty.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.06.28. 09:41:31
  • PLaci #34042
    Hmmm...

Ez érdekes volt... Az M6 -al nyomtam, mert kell a legénységnek a skill (legszarabb US legénységem GF -re), és szeretném a tricolor és winter camo -kat kifarmolni. Az elején kempeltem fedezékből (ezen a mappon délről ezt szoktam tenni, ritka szar pálya, bár raktak be azóta hogy bekerült szarabbakat is), és mire észbe kaptam beleszaladt a teljes mellém sorsolt n00b társaság a késbe. Nem adtam könnyen a bőrömet, sőt, a B-t vissza is foglaltam.

Crew:

[spoiler]

Replay.[/spoiler]
  • BaleniX
    Az mi már hogy játszok, a játék kidob a csatából mint ha nem lenne internetkapcsolat (közben pedig van), magyarul úgy értékeli mint ha kiléptem volna és még én kapom a 6 perces büntit....
  • gstup
    "tudom RB-ben hátrány a joy" - Ez nem feltétlenül igaz!Én is repültem joyal és sokkal jobb volt a gépek irányítása.Nem szólt bele mindenbe az instructor vagy mi.A célzásnál lesz nehéz dolgod.Egyébként meg semmi másban nem leszel hátrányban.Sőt.
  • RODLEE
    Ja SB-ben, miért volnék esélytelen egy X-52-vel?