11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #33963
    Én feladtam a bug reportolást.

Ugyanis bug -ot a fórumon tudsz jelenteni, de a GAYjin nem tud angolul, így angolul beszélő mod -ot játsszák a kiskirályt.

Mikor először bug -ot jelentettem (az egyik S.M. 79 egyik modulját nem lehetett kifejleszteni), a buzi mod kérdés nélkül zárta a topic -ot, hogy ezt egy kliens restart megoldja. (Nem oldotta meg.)
    Ekkor írtam egy angol ticket -et a GAYjin angol support -jának (Ezt nem a dev -ek, hanem a PR kezeli), mire a topic újra lett nyitva, sőt a köv. minor patch -el javítva lett a probléma.

Mikor újra bug -ot akartam jelenteni már picit változtattak a rendszeren, akkor zárhatott egy mod egy topic -ot, ha a problémát jelentő user 2 napig nem válaszolt az esetleges kérdésekre.
    Új topic -ot és hozzászólást sem lát senki, amíg egy mod annak mutatását nem engedélyezi.
    Amit reportoltam: Ha (véletlenül) úgy próbálsz csatába menni, hogy vannak javítandó járműveid, rákérdez a gém, hogy megakarod-e őket javítani, te igent nyomsz (ha nemet nyomsz azon járművek és legénységek nélkül jutsz a csatába), de nincs elég silver lion -od a javításra, akkor egy hibaüzenet dob a gém, majd nyomhatsz bármit (pl. nemzet vagy preset csere), nem tudsz bemenni csatába, csak kliens újraindítás után.
    Először meggyanúsított a geci mod azzal, hogy én csak meg akarom hackelni a gémet, majd előjött azzal, hogy nem is tudja elképzelni, hogy van olyan, hogy nincs elég SL -je a játékosnak arra, hogy megjavítsa a járműveit.... (prémes buzi)
    Kérdezett valamit, amit én nem teljesen értettem (rendesen angolul sem tudnak), így visszakérdeztem.
    Eredmény: Várt két hetet, lezárta, MAJD csak ezután adta a hozzá a topic -hoz a hozzászólásomat.

Nem vagyok mazochista, van elég gondom IRL is, hogy inkább ne report -oljak semmit.
    Az orosz buzik ráadásul azonnal továbbítanak minden kétes "hirtelen megtalált" szovjet kézikönyvet, ami a semmiből feltűnik, a wikipedia -t meg nem tartják hiteles forrásnak.