Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
WTF.... ilyen hack -et sem láttam még..... AB -ben nyomtam 2x egy Attacker -t, másodjára kaptam egy Fw 190 A -t a két pontos rakétával, meg egy Yak-3 -t szemből. Lővünk egymás felé, és kb. mikor 1,2-1,3km -re vagyunk egymástól.... mintha nem is egy online játékban lennénk, hanem egy replay lenne.... hirtelen leadja a Fw -m az orrát, és nem tudom fölhúzni, likacsos mint egy ementáli, mögöttem jon a Yak-3 és látom hogy lő rám tovább.... de az egész kb. olyan érzéssel, mintha legalább 4x gyorsítással menne.................
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az első "wtf" az volt, mikor az M4A3E2 (76) W benyelte a 122mm -es malacot, mintha megmaggal lőttem volna rá. Ráadásul jóval magasabban voltam, mint ő, ez a front páncélja dőlés szögét még csökkentette is.
A második volt az, amit fentebb leírtam.
Replay.
Nekem kifagyott a gém, miután megpróbáltam megnézni a replay -t, de véletlenül túlpörgettem, és mivel az idővonal csak viccnek van a replay nézésnél, nem lehet vissza lépni, nyomtam egy Quit Replay -t. :O
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.28. 21:50:33