11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kályha
    Ne egy szón akadj fenn (még ha meg is értelek), e nélkül is tudtad, mire célzok. Most hol tart a WT, 50-es évek közepe? Ha tovább akarják vinni, nem állnak meg +15 évnél, akkor pedig gondot okozhat a balance-ban a "célbefogó" (hadd maradjak ennél, minek copyzzak vmi hülyeséget Wikiről).
    Azt csak hozzátenném, nekem nem hiányzik az atomkor, az első jet megszerzésével el is múlt a kíváncsiságom.

Legfeljebb érzékem nincs a GF-hez, teljesen hülye azért nem vagyok.
    Arcadeban szerintem ha egyszer ütött ki bomba az elmúlt hetekben, bőven van visszajelzés az elkerülésükre. Én is szívesen megyek fel vadászni a bomberekre. Rakétás támadásra még csak nem is emlékszem.
    Túlzó persze, hogy RB-ben a bomba a legnagyobb veszedelem. De ez ellen (legalábbis én) nem nagyon tudok mit tenni. Az általad említett wannabe pilóták inkább itt jellemzők. Minimális hangjelzés mellett a földbecsapódás pillanatában old ki, ha nem száll nagyon melléd a gépével (mert ennyiből áll a fenenagy pilóta tudás), már halott is vagy. Ez számomra trollkodás, nem harcászat, vagy nevezd aminek akarod.
    A szimhez gyérnek érzem a tudásom, de majd kipróbálom.

Ha igazán összfegyvernemit akarnak, akkor súlyozzák a tankok és repülők számát már csataindításnál. Mert a tank felett a repülő van, de afelett meg ki? Ez így elég egyoldalú.