11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kályha
    Én sem látok erre utaló jeleket, se mégsem vennék mérget rá, hogy nem lesz.
    Pl ha behozzák a modern tankokat (és tuti befogják), az nem járja, hogy felettük ne legyen senki, mert akkor ennek a korábbi Rankokra is vonatkoznia kellene. Vadászgép, célbefogóval stb kizárt. Erre találták ki gondolom a heliket az eventen. Ami nem kicsit OP, ha megtanulod használni. Engem ugyan nem érdekelt, de volt aki 1km-ről lődözte a spawnolókat, sikeresen. Nem semmi felzúdulás lenne, ha a keservesen kigrindelt Armatákkal mindenkinek az eget kellene pásztáznia az igazi játék helyett.
    A fenti csak úgy beugrott, de én ilyenekben bízom. Hátha a logika győz.

Kirbal:
    Főleg a második ötlet tetszik. Nyújtsák meg a repülési időt 1,5-2 percre, ha ez idő alatt fent kilőnek a tankod is ugrott. Miközben a repkedéssel a tankot is magára hagyod jó hosszan. Legyen tétje a repülésnek, mert így gyakorlatilag nincs.