Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor rosszul fogalmaztam, de persze a launcherre gondoltam. Indításnál már ugrott is az ablak: troyan->cleaning->deleting. Karanténba vágta a cuccot, nem tűnt fals pozitívnak, az MSE ilyen szempontból megbízható. Annak idején top ajánlottak közt volt, nem a Microsoft hátszél miatt, szerintem ez még mindig így van.
A másik: auto-login volt a WT első telepítés óta, de pár hete néha kaptam Gaijintől a levelet más felhasználói belépés miatt, ami általában az enyémmel egy időben történt. Így nem is törődtem vele. Meg annyi gép nincs benne kifejlesztve, hogy valaki lenyúlja az accomat, majd eladja jó áron. Gondolom erre menne ki a játék. Mindenesetre tegnap óta auto-login -> off.