11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kályha
    Karaj volt, KV-1 oldalába kerülök, 800-ról kb 6 találat, ebből 3 gyújtás (ha torony oldalába lövök, hogy a kukiba gyullad ki a tank?), a többi lepattanó meg hit, végül leég. Aztán egyedül tartok egy pontot, 7 ellent szedek ki (de büszke voltam), jön 3db kávé, és legbelül elfogadom, hogy esélyem sincs (no ez már baj). Cobra King-et ellövetem, nagy nehezen találok indikátorral zöldet, lepattan, kilő. Ehhez annyit, nem vagyok tank ász, jólesik, ha fogják a kezem. De b*szod, zöld mellé elég sokszor még hit-et sem ad, ilyenkor átverve érzem magam, nem legyőzve. És ez nem jó érzés.

Utoljára spameltem a nyavalygásom, nem akarok untatni senkit.
    Általában az szidja a játékokat, és kiált csalást, OP-t, aki nem elég jó benne, ez valamennyire a közvélekedés is. De például összehasonlítva AF-fel, ott is mentem már cudar köröket, mégis, szinte mindig csak magamat hibáztathattam. Egyértelmű volt, hol és mikor rontottam a játékban. GF-ben ez nem mindig áll. Na mindegy, ez csak eszembe jutott.