11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Valka78
    Hogy dögölne meg ez a kurva játék! Annyira szarrá van manipulálva az egész, hogy szégyellem magam amiért mégis játszok vele. Haverom szerint a kínaiak akarnak csinálni valami hasonlót. Hát remélem, hogy megcsinálják, csak enélkül a szutyok 'random' gamekiller nélkül. Annyira végigbírnám nézni, ahogy a gajzsi nyüszítve figyeli, hogy a játékosai fele hirtelen faképnél hagyja őket. Nem tudom miért nem lehet egy sima ügyességi játékot csinálni?! Ehelyett van egy alternatív gayzsi játékmenet, ahol a randomnak mondott játékmechanika szénné manipulál mindent. Sturer Emillel belövöm a tiger2 tornyát és egyedül a töltő hal meg, mintha sima AP-vel lőttem volna meg, aztán 2 mp múlva kilő. IS-1, IS-2 tornyát lőttem totál szemből, pont középen a jobb oldalát és nopen! A jobbik lőszerrel és viszonylag közelről. Nashorn 30 méterről lepattan a tiger1-ről... A tornyát nem bírta szemből megkarcolni se. Ez ment egész este.

Talán prém játékosok ezek, vagy miért?! Tíz meccset vesztettem zsinórban és úgy elvertek, hogy esélyünk sem volt. Annyi gyökér szarság történik már ebben a játékban, hogy több a bosszankodás, mint a szórakozás. Már lassan az sem okoz örömet, ha kilövök valakit, mert tudom, hogy a 'random ghost' aki a szoftverben lakik, most épp jóváhagyta és azért. Ha tudtam volna, hogy mivé 'fejlődik' ez a játék, nem kezdek bele. Hajrá kína! (már ha igaz)