War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Tudtommal.
Ne menj neki a fáknak.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.11.16. 11:51:00
neha cipelem magammal es szart sem latok magam elott.
sokat lehet velük szívni... kedvencem a 20 critical hit volt mindig is....
angolokkal csinálgattam, Caernarvon, Tortoise, Centurion trióval hiszen azoknak nincs robbanó lőszerük, így könnyebb criticalt lőni...
egy csata altt lőttem 2-3-4-et mert minden pattogot... nagy nehezen elszenvedtem magam 19/20-ig 6-8 csata alatt majd amikor már csak 1 critical kellett akkor mentem 10-12 critical shot-os kört 😄😄😄
vicces
kár, hogy SB-ben nincs battle task 😞 ott is lehetne, persze ott még könnyíteni kellene rajtuk mert nagyon nehéz lenne
volt olyan hogy szétlőttem a t-34/85 motorját hogy az előttem levő csapatársak(hárman) majd kilőjék én meg kapjam az assistot.... de nem a marhák egyszerűen csak elmentek a t-34 mellet miközben én meg folyamatosan jelöltem az ellenséget MG-vel, természetesen a t-34 mind a 3 észlényt kilőtte alig 100 méteres távolságról a nyílt terepen...
még mindig nem tudom megérteni hogy az ilyen emberek hogyan képesek eljutni tier3 meg 4 szintre ilyen csőlátással...
egy AB csatában vígan össze lehet szedni 15-20 assist-ot ha kicsit "csal" az ember 😊
amikor egy ellenség vagy társ bejön repcsivel neked be kell menned vadásszal és nem a repcsiket támadni hanem az élvonalban lévő tankokból megszórni 6-8-10-et...
garantáltan a fele assist lesz...
kövi repcsisnél megint belépni és ugyanígy szórni az ellenség tankjait a gépfegyverrel és újabb 5-8 assist esik 😊
nekem már lassan az is nehezemre esik, hogy belépjek a napi ládákat kinyitni 😄
hátha pottyan karácsonyig 1-2 golden wager
Vagy csak a te csapatodba teszi be őket?
Amúgy csak ismételni tudom magam: játszatok szimulátorban, ott 95%ban nem tesz be egymás ellen olyan tankokat, amit akár az alap lőszerrel ne lehetne átlőni.
az meg a masik,,,amit sajna eszrevettem: mint a wargaming jatekokban: ha relative jol harcolsz,,,akkor 90% ban idiotak koze randomol be,,,igy a low noobok is elvannak...hihetetlen hogy mennyi kreten idiota rohangal a vasakban,,,agyvelo es iq nelkul.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.11.14. 20:53:23
Kurskon mentem vele egyszer jót, domination volt, beálltam A közepére és szedegettem le 1km-ről a t54-eket, nem tudtak az oldalamba kerülni (S😎. Amúgy nem szeretem, messze van a stílusomtól.
nagy térképen 20 perc 😄
figyelni kell legnagyobb BR-t
mondjuk AB-ben nyomod be van rakva 1.3 meg 1.7 meg 2.0
akkor a matchmaker a 2.0-t veszi alapnak és akár betehet 3.0 ellen emrt az matchmaker +/- 1.0 BR-el működik
szóval lehetőleg egymáshoz közeli BR tankokat pakolj be egymás mellé AB-ben.
RB-ben már megint más a helyzet mert oda megéri alacsony BR tankot betenni mert alacsonyabb pontért tudod behozni 😊
Egyetértek kisss fórumtárssal, menjen csak a legmagasabb BR-be. A T10M hordák mészárlásából már egyszer elég volt, nem kell egy újabb. Egyébként az a tank még mindig használható, ritkábban jön össze sok kill, de talán így is a normális.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.11.14. 14:49:46
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
teszem azt: 20 szintu atlagosan a legenysegem....tier 1(nemet)..csak pz-k es a stug.mar huzhatom a t2 modelleket,,,de akkor atdob a toppos t2 talan t3 harcba is,,,mi az a szint amikor erdemes ugrani?
gondoltam alapra kihuzok minegyik legenysegnek egy t2 est es akkor szallok at azokra,,,vagy ezt mar tulbonyolitom?
Utoljára szerkesztette: Ryleh, 2016.11.14. 14:23:30
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.13. 19:45:16
azok már +10 évvel újabb tankok.... max 7.7 lehetne sztem
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.11.13. 17:28:04
(közben a ruszki shermanra már kaptam egy 30% meg egy 50% leértékelést is... no comment)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.13. 17:07:40
7.3-ba betehetnék IS-7-et
briteknél se jobb a helyzet, itt a crusader, cromwell, comet, trióban merül ki a használható kőnyűtank kategória.
akkor inkább már német, bár az orosznál semmi sem jobb 😊 az az No.1 a jtékban
ha meg még kezdő vagy akkor tök mindegy melyik nemzettel mész, még úgy is tanulod a játékot
az onjaro lovegeket es a konnyu tankokat preferalom,,,neztem az amcsi lovegek relative jobban fordullnak,bar ez valszeg subjektiv.
azt viszont figyelltem amcsi de leginkabb nemet egysegek mozognak tulnyomoreszt,,,,
egy kezdonek az orosz utan mit ajanlanatok?..es persze taskamban az 500 plusz 270 arany a buddiprogram es a tutorialok miatt😊)tehat ebbol nem lvl 1 es crew ekel kezdenem😊)
AF-ban, pedig amennyi géped van. (De 6-7-et simán)
beaktiváltam egy 500-ast, 200-ast, 150-est talán kettőt meg 30-ast és levonásokkal együtt jött ki a 886%
de csata után már csak 600 valamennyi maradt belőle 😄 többit lehet elvitte az adó, nem tudom 😄
föleg akkor ha GE wagerezik valaki... ezért kell higgadt fejel játszani.
csata végén az összesítő képen már csak 632% szerepelt 😄 mekkora köcsögök ezek 😞
nem elég, hogy egy tök szar kört fogtam ki és 1 millio credit helyett csak 421e-et csináltam... még el is vettek egy boostert 😄
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
ja mindenhol APHE-t kell használni amíg csak lehet
APCR használhatatlan fostalicska lőszer... APDS szintúgy
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
kisse elvesztem a böseg zavaraban😊konnyu tank,es onjaro loveg amit futtatok
legalább lenne mire ellőnöm az aranyamat
"The Japanese managed to place almost 100 grams of TNT into a single 57 mm shell!"
ha ez igaz akkor elég szar sebessége és páncélátütése lesz annak az 57mm lövedéknek <#bdead>#bdead>
főleg magas BR-en... szinte ugyan azokat a társakat kapod csatáról csatára 😄
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.11. 19:09:26