37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Más nem érzett főleg angol vadászoknál körülményesebb, pontatlan és bólogató mozgást? Nem igazán szembeötlő, de mégis, mintha... Viszont amiben biztos vagyok, a gun jamned alig 2 közepes burst után befullasztja a cannonokat. Typhoon-oknál ez oké, főleg fejlesztés híján, de például Spit XVIIIe még stocként se volt ennyire érzékeny.
Próbából mentem pár kört Dóráékkal, ott ilyesmit nem éreztem. Lehetséges vmilyen finomítás (nerf?) a brit FM-eken, amit changlog nem írt? -
Ha.... haha....
Attól, hogy nem jobban OP mint a nem prém Ki-100, attól még nagyon is jól el leszek ezzel a géppel. :P
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.03.25. 06:38:32 -
Kissssss0 #33476
így utólag most már bánom hogy nem álltam neki warbondozni a ki-100 II repcsiért, 500 darab lőszer a két 20mm gépágyúhoz + kettő 250kg bomba is... na majd legközelebb.
-
Kicsit még friss a dolog, mert nem mindenki JT -vel tolja. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A legutóbbi ilyen eventnél (Cronicles vége fele) JT spam volt. -
Tök jól lehet evvel az event -el húzni a JT -t! :D
Csak vigyázni kell, ne flankoljanak. ;)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
AF-ben vmit belepiszkáltak. Jóval mackósabb a gépek mozgása, a kamerakezelés is más, mintha lassabban követné az irányt. Ab+Rb.
Vagy csak én érzem így? Tegnap este még a megszokott volt. -
Kissssss0 #33472 hogy ezzel a controls beállításokkal mennyit lehet szopni omg... szeretem volna normálisan beállítani hogy gunner nézetben is tudjam irányítani a gépet fel le jobbra balra, de természetesen elsődlegesnek a kamerairányítást veszi és csak másodlagos a repülőgépirányítás gunner nézetben... ami azt jelentette hogy kikellet törölnöm a gunner aiming controlhoz rendelt összes billentyűket és csak ez után tudtam normálisan irányítani a gépet. 
néha már olyan érzésem van hogy két billentyűzet se lenne elég ehhez a játékhoz. -
Hunvadasz05 #33471 tudom nekem is van KV 220 am amig 5.3 ban volt nagyon duva volt. felrakták 5.7 be ott is nagyon jól lehet vele játszani.
Utoljára szerkesztette: Hunvadasz05, 2017.03.24. 16:22:01 -
Kissssss0 #33470 Rhine operation "Plunder"
http://warthunder.com/en/news/4601-event-rhine-operation-plunder-en/
+30% rp and +30% sl bonuses. -
a chi to a szintjén a legjobb, nagyon durva az ágyúja, amit ez át üt annak annyi.. mindenkinek ajánlom a japókat stat huzásra kurvajók..
Kissssss0 #33468 hát igen.. az a br emelés odavágott neki, de tegyük hozzá hogy ez szükséges volt mert a német 88mm ágyúkon kívül nem sok minden tudta érdemben sebezni a kv220-at 400 méteres távolság felett.
gondoltam rá hogy megyek néhány fun kört vele de ez az elcseszett géppuskatorony meg a porszívó hang teljesen elvette a kedvemet tőle, inkább megyek a japán tankágat fejleszteni... úgy is már régóta ígérgetem magamnak "na majd most belekezdek" :DD -
5.7 FTW!

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.03.23. 22:07:29 -
CHaooSS #33466 Úgy érzem a Ru 251 fogja elnyerni a legrosszabb prémium statisztikát.. nem kellett volna ezt a gépet prémiumként berakni -
A KV-220 nem gold gép, hanem keményen meg kellett dolgozni érte IG, hogy megkapja az ember. 
http://wiki.warthunder.com/index.php?title=KV-220
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2017.03.23. 10:14:04 -
gstup #33464 "skill imitátor" - mondja aki kv-220-al megy :) . -
Miután megkaptuk 1-2 héttel azért vált papír érzetűvé, mert majdnem minden csatában volt, és megtanulták (egy időre) az emberek, hogy hol kell belőni. Most már megint ritka, és nem tud a sok skill imitátor mit kezdeni vele. :D
p.: Tigris (Párduc?) a pálya másik végéből tud vele végezni. Szemből.
Persze az is csökkentette az OP -ságát, hogy a kezdeti 5.0 -ról feltolták először 5.3 -ba, majd végül 5.7 -be. Most, hogy az IS-2 is 5.7 lett, lehet szép köröket ezzel a kettővel menni.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2017.03.23. 09:32:00 -
RODLEE #33462
-
Kissssss0 #33461 látom a kv220-al még mindig lehet darálni.
-
Nekem ma volt ilyen, a KV-220 -am mögött robbant több bomba is, le is vitték a lánctalpamat.
Azt hiszem ebben a csatában:
Kissssss0 #33459 na ilyet még nem láttam.
http://imgur.com/r/Warthunder/A0YsyFK
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.03.22. 22:24:41 -
Kissssss0 #33458 azt a vitát ami a kommentek között megy... -
http://9gag.com/gag/aNADodr -
bgabor911 #33456 Oroszoknál én csak jobb fejlesztőket tudok elképzelni. Tőlem fejleszthetik eszkimók is, csak ne ez a buta, agymosott, ostoba nép. -
RODLEE #33455 Én német párti vagyok, de ha Kina csinál játékot az megint nem a Német fanoknak lesz jó, de reméljük nem a múlt bosszújában élnek! -
Kissssss0 #33454
-
Hoppá!
-
Valka78 #33452 Hogy dögölne meg ez a kurva játék! Annyira szarrá van manipulálva az egész, hogy szégyellem magam amiért mégis játszok vele. Haverom szerint a kínaiak akarnak csinálni valami hasonlót. Hát remélem, hogy megcsinálják, csak enélkül a szutyok 'random' gamekiller nélkül. Annyira végigbírnám nézni, ahogy a gajzsi nyüszítve figyeli, hogy a játékosai fele hirtelen faképnél hagyja őket. Nem tudom miért nem lehet egy sima ügyességi játékot csinálni?! Ehelyett van egy alternatív gayzsi játékmenet, ahol a randomnak mondott játékmechanika szénné manipulál mindent. Sturer Emillel belövöm a tiger2 tornyát és egyedül a töltő hal meg, mintha sima AP-vel lőttem volna meg, aztán 2 mp múlva kilő. IS-1, IS-2 tornyát lőttem totál szemből, pont középen a jobb oldalát és nopen! A jobbik lőszerrel és viszonylag közelről. Nashorn 30 méterről lepattan a tiger1-ről... A tornyát nem bírta szemből megkarcolni se. Ez ment egész este.
Talán prém játékosok ezek, vagy miért?! Tíz meccset vesztettem zsinórban és úgy elvertek, hogy esélyünk sem volt. Annyi gyökér szarság történik már ebben a játékban, hogy több a bosszankodás, mint a szórakozás. Már lassan az sem okoz örömet, ha kilövök valakit, mert tudom, hogy a 'random ghost' aki a szoftverben lakik, most épp jóváhagyta és azért. Ha tudtam volna, hogy mivé 'fejlődik' ez a játék, nem kezdek bele. Hajrá kína! (már ha igaz) -
Általában délután 6 körül érem el a harcképes állapotot. -
RODLEE #33450 Én Német párti vagyok, de annyira utáltam a Hellcat ellen menni , hogy kifejlesztettem, mert kiváncsi voltam rá! Én benne vagyok! Mikor? -
vajakos21 #33449 https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/238-magyar-f%C3%B3rum/
Itt kérdezz rá.Vannak akik mennek .Hátha. -
Most, hogy mindenki abba hagyja a játékot, talán értelmetlen a kérdésem, de van itt olyan, aki Hellcattel játszik és volna kedve osztagozni RB/SB-ben? -
Kissssss0 #33447 még hogy a low tier japán tanokkal nem lehet kilőni semmit... mehh 
ez a tank egy igazi flanking master tud lenni.
wittman #33446 Én törlöm az accountomat is. Pedig szerettem ezt a játékot... -
Kissssss0 #33445 + sikerült használhatatlanná tenni a torony tetején lévő géppuskatornyot is, értem én hogy útban van neki a lövész optikája de így meg ha géppuskázni akarok akkor a felső megymagköpködő csak pocsékolja a lőszert... meg még el is árulja a pozícióját a tanknak mert csak felfelé tud tüzelni.
(meg a phanter kettőnek is ugyan ez a problémája a főágyúval, az ágyú fennakad a frontpáncélra szerelt éjjellátón ha éppen lefelé célzol.) -
Supercharger sound for KV-220 engine has been added.
Ez.... ez most egy porszívó, vagy egy turmix lenne? Nem tudom eldönteni. :D:D:D -
vajakos21 #33443 Az a baj az uninstallal,hogy rohadt sokáig tart feltelepíteni :-) Úgyis visszajöttök...mindig :-)
-
bgabor911 #33442 Az én szabályom az, hogy három zsinórban bekapott defeat után aznap már nem játszom. -
CHaooSS #33441 Utolsó 20 körből 4 győzelem csak
-
Luciferkee #33440 Én is uninstalláltam.
Replülős RB rész játszhatatlan, teljesen random az egész. Vagy beadja a hitet, vagy "spark"
Tankos rész ugyanez.
Eltalálom az ellenség lőszerrekeszét, semmi baja nem lesz tőle, vicc. Visszalő, eltalálja a lánctalpamat, felrobbanok a lőszerrekesz miatt: (amitől csak besárgul)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.03.18. 22:44:52 -
wittman #33439 Uninstall lett nekem, menjen gazsibá a halál picsába. Az új áldásos pötch óta már egy Shermant sem tudtam kilőni oldalról csak öt lövésből Tigris II-vel, kb 300m-ről. Pedig mindig azt mutatta, hogy találatot kaptak a lövedékeik. Ugyanez T29 és T32-nél. Ha én kapok találatot, azonnal berobbannak a 30db lövedékem, bárhonnan találnak el. IS-6-ost sehol nem bírtam érdemben eltalálni, lepattant mindig vagy találat, de semmi jelentős kár nem érte. Soha viszlát gazsinéni