War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

_Kondor_
Nincsenek a játékhoz hagyományos értelemben vett mod-ok. A legkomolyabb módosítás, amit a játékon alkalmazni lehet a user skin, ami csak neked látszik.
Tudtommal.

Ne menj neki a fáknak.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.11.16. 11:51:00
Ryleh
van valami mod,,plugin arra ,hogy ha kihajtok egy fåt,akkor ne kelljen a 2D-s fakoronat leveleket latnom kb 30 meteren keresztul?
neha cipelem magammal es szart sem latok magam elott.

tudom, hogy RB-zel, de ha már nagyon nem megy akkor miért szenvedsz? 😊 1-2 kör AB-ben nagyon hamar lemegy és ott sokkal de sokkal könnyebb csinálni a feladatokat ha a Gaijin isten is veled van... ha ellened van akkor semmi nem fog összejönni 😄

sokat lehet velük szívni... kedvencem a 20 critical hit volt mindig is....
angolokkal csinálgattam, Caernarvon, Tortoise, Centurion trióval hiszen azoknak nincs robbanó lőszerük, így könnyebb criticalt lőni...
egy csata altt lőttem 2-3-4-et mert minden pattogot... nagy nehezen elszenvedtem magam 19/20-ig 6-8 csata alatt majd amikor már csak 1 critical kellett akkor mentem 10-12 critical shot-os kört 😄😄😄
vicces

kár, hogy SB-ben nincs battle task 😞 ott is lehetne, persze ott még könnyíteni kellene rajtuk mert nagyon nehéz lenne
ezt tudom én is, csak én RB-ben szoktam játszani... tömbnyire itt is gyorsan el lehet végezni a küldiket(kill x mennyiségű tankot ebből,stb)

volt olyan hogy szétlőttem a t-34/85 motorját hogy az előttem levő csapatársak(hárman) majd kilőjék én meg kapjam az assistot.... de nem a marhák egyszerűen csak elmentek a t-34 mellet miközben én meg folyamatosan jelöltem az ellenséget MG-vel, természetesen a t-34 mind a 3 észlényt kilőtte alig 100 méteres távolságról a nyílt terepen...

még mindig nem tudom megérteni hogy az ilyen emberek hogyan képesek eljutni tier3 meg 4 szintre ilyen csőlátással...

assist a legkönnyebb amúgy 😊
egy AB csatában vígan össze lehet szedni 15-20 assist-ot ha kicsit "csal" az ember 😊
amikor egy ellenség vagy társ bejön repcsivel neked be kell menned vadásszal és nem a repcsiket támadni hanem az élvonalban lévő tankokból megszórni 6-8-10-et...
garantáltan a fele assist lesz...
kövi repcsisnél megint belépni és ugyanígy szórni az ellenség tankjait a gépfegyverrel és újabb 5-8 assist esik 😊
van kitartásod 😄
nekem már lassan az is nehezemre esik, hogy belépjek a napi ládákat kinyitni 😄
hátha pottyan karácsonyig 1-2 golden wager
na megvan eddig 2020 warbond... egynéhány küldetés rohadtul szenvedés... kell 10 assist? hahaha középső nevem assist, aztán meg 2 órán át egyet se kapok. <#levele> <#falbav>

_Kondor_
Az ellenfélnél is ott vannak a kretének, így könnyebb őket kilőni.
Vagy csak a te csapatodba teszi be őket?

Amúgy csak ismételni tudom magam: játszatok szimulátorban, ott 95%ban nem tesz be egymás ellen olyan tankokat, amit akár az alap lőszerrel ne lehetne átlőni.
Ryleh
igaz en meg kezdo vagyok,,,ma berakott a tier 2 be,,,de plafonra huzott ellenfelekkel,,,,a Reichstag mapon,,,,nos egy azaz 1 talalatom sem volt....ineffect mindegyik,,,varialtam de semmi.

az meg a masik,,,amit sajna eszrevettem: mint a wargaming jatekokban: ha relative jol harcolsz,,,akkor 90% ban idiotak koze randomol be,,,igy a low noobok is elvannak...hihetetlen hogy mennyi kreten idiota rohangal a vasakban,,,agyvelo es iq nelkul.

Vagy 5 órája játszom, de ennyi lepattanót és hatástalant amit ma lőttem, szerintem az elmúlt hónapban se összesen. Legjobb köröm is max 3 kill, ha egyáltalán megérem a végét. Mi a tököm van már megint? Ez az utolsó prém napom - talán így akarnak rávezetni, hogy vegyek még 😊 Azt még elfogadtam, hogy a szovjet tank az über alles (vagy inkább überállat 😄), de ez a következetlenség ami a sebzés és lepattanás terén van, ez katasztrófa. Látszik, hogy megint "frissítettek". Ennyi erővel lottózhatnék is... Szerintem lebutíthatták a német lőszerek sebzését.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.11.14. 20:53:23
_Kondor_
Tökéletes megoldás nincs, akkor nem kell maussal menni, úgyis csak a csapat hátrányára van legtöbbször. Van néhány szituáció amikor működik, de nem sok.
Kurskon mentem vele egyszer jót, domination volt, beálltam A közepére és szedegettem le 1km-ről a t54-eket, nem tudtak az oldalamba kerülni (S😎. Amúgy nem szeretem, messze van a stílusomtól.
SB-ben a maus-nak 10 perc felérni egy jó pozícióba egy kicsi tértképen 😄
nagy térképen 20 perc 😄
_Kondor_
Megoldás: SB. Ott nem találkozik a maus rakétás tankokkal.
a mausnak a végső kegyelemdöfést a nyavalyás rakéták adták meg... még a spawnról se lehet kimozdulni vele egy nagy nyitott pályán.

így van ahogy kissssss mondja
figyelni kell legnagyobb BR-t
mondjuk AB-ben nyomod be van rakva 1.3 meg 1.7 meg 2.0
akkor a matchmaker a 2.0-t veszi alapnak és akár betehet 3.0 ellen emrt az matchmaker +/- 1.0 BR-el működik
szóval lehetőleg egymáshoz közeli BR tankokat pakolj be egymás mellé AB-ben.
RB-ben már megint más a helyzet mert oda megéri alacsony BR tankot betenni mert alacsonyabb pontért tudod behozni 😊
Ryleh
igen,,ezt vettem eszre en is,,ha neadjisten csak 1 magasabb tier van,,,azonnal berak abba...ezert gondoltam go min1iknek a segge ala egyet es akkor valtok....

Zegi Norbi HUN
Hát akkor már az 1945-ös Maus is mehetne 7.0/7.3-ba ennyi erővel 😄 Szegény egérke nagy és cseszett lassú célpont is ráadásul.

Egyetértek kisss fórumtárssal, menjen csak a legmagasabb BR-be. A T10M hordák mészárlásából már egyszer elég volt, nem kell egy újabb. Egyébként az a tank még mindig használható, ritkábban jön össze sok kill, de talán így is a normális.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.11.14. 14:49:46

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

br szint számít nem a tier, ha br 1.0 tanokkal mész akkor a saját szinteden kívül maximum még bepakol mindkét oldalra 4 darab 1.3 vagy 1.7 tankot is, arra azért figyelj oda hogy a játék mindig a legmagasabb br szintű tankodat fogja csak figyelembe venni és aszerint is fog csatába rakni.

Ryleh
meddig erdemes idözni egy Tierben?
teszem azt: 20 szintu atlagosan a legenysegem....tier 1(nemet)..csak pz-k es a stug.mar huzhatom a t2 modelleket,,,de akkor atdob a toppos t2 talan t3 harcba is,,,mi az a szint amikor erdemes ugrani?
gondoltam alapra kihuzok minegyik legenysegnek egy t2 est es akkor szallok at azokra,,,vagy ezt mar tulbonyolitom?
Utoljára szerkesztette: Ryleh, 2016.11.14. 14:23:30

ugyan annyit érne mint a t-10m... ezt is bebaszták 7.7 szintre régebben aztán meglehetett tapasztalni hogy mit művelt 6.7 csatákban a phanter2 meg tiger2 ellen kurszkon meg mozdokon... kutya fasza se akart játszani RB/AB-ben 6.7 német/amcsi tankokkal.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.13. 19:45:16

és szerinted a 400mm penes hidegháborús tankok ellen mit érne az IS-7? semmit
mehetne a t10m-el egyszerre 9.0-ba... semmi keresnivalója nincs ww2 tankok között, a páncélja még a saját 130mm ágyútját is képes kivédeni, szerinted mire fog menni egy tiger2 a 88 ágyújával? 10-böl egyszer ha talán belövi a sofőr ablakát és közben a js-7 zsebhokizik közben? hagyjuk már...

magasabbra hova tennéd?
azok már +10 évvel újabb tankok.... max 7.7 lehetne sztem
hol fogod átlőni tiger2-vel egy mozdok pályán? 😄 azt ugye vágod hogy egy 130mm ágyút akarsz bedobni phanter tankok közé...

9.0 egy 1946-os tank? 😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.11.13. 17:28:04
7.3? megörültél? minimum 9.0.

(közben a ruszki shermanra már kaptam egy 30% meg egy 50% leértékelést is... no comment)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.13. 17:07:40

uhhh komoly az az újratöltési sebessége az auto loaderrel 😊
7.3-ba betehetnék IS-7-et
amcsik utcahosszal vezetnek kőnyűtankok terén,M5A1, M22, m24chaffee, walker buldog, hellcat, sheridan, ezekkel felvenni a versenyt egyedül csak a ruszkik tudják a t34 tanjakkal, a németeknek csak prémumban van használható "hit and run" tankjuk ezek is csak low tierben pz2H meg pz3N.

briteknél se jobb a helyzet, itt a crusader, cromwell, comet, trióban merül ki a használható kőnyűtank kategória.

aájájáj...

amcsikról lebeszélnélek 😄 legszarabbak, leggyengébbek a játékban...
akkor inkább már német, bár az orosznál semmi sem jobb 😊 az az No.1 a jtékban

ha meg még kezdő vagy akkor tök mindegy melyik nemzettel mész, még úgy is tanulod a játékot
Ryleh
elmeasztam orosz erokkel t3 ba..kiprobalnek mas nemzetet is,,pro / kontra?
az onjaro lovegeket es a konnyu tankokat preferalom,,,neztem az amcsi lovegek relative jobban fordullnak,bar ez valszeg subjektiv.
azt viszont figyelltem amcsi de leginkabb nemet egysegek mozognak tulnyomoreszt,,,,
egy kezdonek az orosz utan mit ajanlanatok?..es persze taskamban az 500 plusz 270 arany a buddiprogram es a tutorialok miatt😊)tehat ebbol nem lvl 1 es crew ekel kezdenem😊)

GF részében (AB-ban) 3 db bármilyen típusból, RB-ben, pedig egyet alapból lehozol, és ha kigyűlik annyi pontod, hogy le tudj hozni még 1-et akkor le hozhatsz.

AF-ban, pedig amennyi géped van. (De 6-7-et simán)
Ryleh
altalaban egy csataban mennyi a felhasznalhato jarmu?random ez is?neha 2,,,3 a max,,,

vágom, hogy levesz belőle, ezzel én is tisztában vagyok
beaktiváltam egy 500-ast, 200-ast, 150-est talán kettőt meg 30-ast és levonásokkal együtt jött ki a 886%
de csata után már csak 600 valamennyi maradt belőle 😄 többit lehet elvitte az adó, nem tudom 😄
"sok booster miatt nagyobb rajtad a nyomás."

föleg akkor ha GE wagerezik valaki... ezért kell higgadt fejel játszani.

Nem lehet egyfajta boosterből sokat aktiválni , pontosabban nem érdemes. Pont azért amit írtál mert elvesz belőle, de erre a játék figyelmeztet is mikor több egyforma boostert akarsz aktiválni . Szóval ők szólnak hogy aktiválhatsz de hülyeséget csinálsz ,mert nem kapsz annyit amennyit szeretnél , a másik meg a sok booster miatt nagyobb rajtad a nyomás. Elbaszarintod a kört és ennyi. A nagy zsuga helyett jön a ki a hülye😄
lol beaktiváltam 886% credit boostert.... néztem csata közben is 886%-ot írt ki..
csata végén az összesítő képen már csak 632% szerepelt 😄 mekkora köcsögök ezek 😞

nem elég, hogy egy tök szar kört fogtam ki és 1 millio credit helyett csak 421e-et csináltam... még el is vettek egy boostert 😄
Fasza megint ez az Iwo Jima event ! -.- miért nem lehet lekorlátozni a bombázok számát mondjuk 2 db B24 3 db B17 , a többi meg vadász és zuhanó bomber (persze más eventnél tudjá korlátozni a jobb tankokat és repüléket ! )! és persze mikor a 8-9db B24/B17 csordába verődve kiszedi a japó repteret(és erre menjrá japó géppel ha tudsz XD ), majd chat írogatják hogy noob a japán csapat és újjonganak hogy győznek ! -.- faszom az ilyen retardált kis szarokba ! az ilyen miért nem reálban szórakozik !? jah mert talán izmosabb orosz és német gépek ellen menne XD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

ja vágom 😄
ja mindenhol APHE-t kell használni amíg csak lehet
APCR használhatatlan fostalicska lőszer... APDS szintúgy
Tudod az alap lőszer ingyenes a többi meg kis kreditbe kerül 😄 sztem erre célzott.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Mindenhol az APHEBC , t80 alap lőszer de ha kell a nagyobb pen valamire akkor APCR, a légvédelmibe nem tudom bármelyik az a 46mm pen sokra nem elég.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

fizetős? <#fejvakaras>
Ryleh
tier 2 ben orosz oldal,melyik ammo preferalt?...neha a fizetossel sem valt zoldre a celkereszt,,,es van hogy 10/10 hatastalan,,
kisse elvesztem a böseg zavaraban😊konnyu tank,es onjaro loveg amit futtatok

arra én is kíváncsi leszek mit fognak prémiumként berakni a tankoknál... <#lookaround>

jó lenne ha karácsonyra jönne egy t1-t2 japó tech tree 😊
legalább lenne mire ellőnöm az aranyamat
Type 97 Chi-Ha: Hope of the Army

"The Japanese managed to place almost 100 grams of TNT into a single 57 mm shell!"

ha ez igaz akkor elég szar sebessége és páncélátütése lesz annak az 57mm lövedéknek <#bdead>

_Kondor_
Direkt figyeltem a listát, azóta 4-5 kört mentem, de nem láttam őket.
na az tényleg kicsi....
főleg magas BR-en... szinte ugyan azokat a társakat kapod csatáról csatára 😄
kicsi a (sim)világ.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.11. 19:09:26