11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kályha
    A tököm kivan a spawn-killerekkel. Jól induló, izgalmas köröket vágnak haza. Ha legalább ketten vannak, általában Bf-fel, ahogy imént is, esélyünk sincs irányt váltani sem, nemhogy aztán rájuk emelkedni. Ilyenkor inkább kilépek a zéró csataérték miatt. A killcam-ben mást se látsz, min 70°-os szögben tépnek felfelé. Ez nem tudás, szimplán gyávaság. Nem kéne más, mint minden pályán védelmi zóna az induló pontnál néhány AAA-val. Asszem ilyenek domination-ben nincsenek.

Kíváncsiságból benéztem sim-be, még a kifutón fejre álltam gurulás közben (mouse), jót vidultam. Vmi GLOS osztagos faszi néhány géppel átlag 10kill/mission meccseket hoz SIM-ben, na az a nem semmi.

Azt tudja vki, hivatalos fórumon van "1.xx update Rumor Round-Up and Discussion" szekció, ez mennyire vehető készpénznek (most már tudjuk, nem sok, de hátha majd vmikor bekerülnek)? Csak repülőkből egy tucatot ír data finds megjegyzéssel. A korábbi évek tapasztalatai alapján ezekből mennyi vehető komolyan? Vagy a "rumor" alapján alig-alig?

Köszönöm a tanácsokat joy-yal kapcsolatban. Általában ez nálam fellángolás, majd biztos lesz még (így szoktam új pc-be is beleinvesztálni), akkor talán veszek is. Ha prioritás, inkább új monitor meg hozzávaló vidikari.