37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • CHaooSS
    Ru 251 meg Leo párost nyomatom.. hát 50 körből 42% win sikerült meg röhejes 0.9-1.0 kd...
    vissza kéne menni t10-hez egy kis russian bias-ért.. jobb volt

két meccs még volt előtte, de nem meglepő módon az is győzelem volt.. 3 agyvérzést kaptam már a Ru óta, de m1 mert szeretem a németeket bármennyire is szarrá vannak szopatva..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.03.18. 17:23:50
  • CHaooSS
    hát ja vicc ez a p2w szarság.. t29 meg is6 uralja azt a tiert..
  • Kissssss0 #33436
    elvileg a lövész helyét kellene lőni szemből az ágyú mellet ahogy te is mondtad nemrég, de szerintem nem lett normálisan megcsinálva a toronynak az a része(már teszteltem én is).

amúgy képen röhejes hogy a js3-nak aminek van 3 gyenge pontja is szemből az még mindig 7.3 szinten van, ha ez nem pay to win akkor nem tudom mi az...
  • gstup
    Feladtam.Valaki mondja már el szemből mi a weak spotja annak a rohadt noskill is-6 tanknak?Eddig sehol sem tudtam átlőni.
  • CHaooSS
    Hozzányúltak a heat-fs hez? mert röhejesen működik most nekem.. 90mm-essel lőttem t62 frontját és 2x nem volt képes átvinni.. ez valami vicc? de nem csak ezzel van baj, hanem leonál is sokszor szarakodik
  • RODLEE
    Kössz! Megtaláltam végre nekem magyar nyelvű menü van és a harckocsi beáll.-ban is van közelítés, meg az általános beáll.-ba is van közelítés. és az általánosba levőt kell használni, de azért kössz!
  • Kályha
    Próbáld meg ezt:

All for Mouse Aim mode
    In the "Tank control" you have Zoom Camera - Thats usually RMB and the hold mode.
    In "Common controls -> View controls" you also have Zoom Camera - thats the toggle zoom. At least for me. - This also works in "sniper" mode.

Sima toggle átállítást én sem találok.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.03.17. 18:53:11
  • RODLEE
    Kérnék egy kis segítséget.
    Raktam fel vin10-et újra telepítettem a gamét minden okk mindent be tudtam lőni joy irányítást,de egy dolgot nem találok!
    Harckocsi mesterlövész nézet azon belül a egér jobb gomb nagyítás, csak azt beállítást nem találom, hogy ne keljen nyomva tartani az egér gombot, lehet kiszúrja szemem,de akkor se találom! Előre is kössz!
  • Kályha
    Ez talán segíthet.
  • ikarus44
    Bocsánat, ha esetleg hülyeséget kérdezek, de van olyan opció a visszajátszásban, hogy ha az ellenfelemen van a kameranézet, de az én gépem felé fókuszál?
  • Kissssss0 #33428
    js-6 spamm is real...

de itt van a gyógyír rá.

• Kályha
    Tankokat nem vágom. Egy darabig mentem, de a sokadik agyvérzés után feladtam. Valahol a Tiger H1 környékén.
    Ilyen br lukak AF-ben nem nagyon akadnak, de még rengeteg lehetőség lenne a tartalomra, aminek hírét se hallani. Nem azt mondom, nem csak az újdonságok tartanak itt engem, a játék így is tetszik, csak akad pár kihagyott ziccer.
  • Valka78
    Hát vannak dolgai ennek a sturmpanzernek. 5 HE 8 HEAT és 6 APCBC kellett, hogy kilőjem F1-el, úgy hogy közben a szakasztársam is azt lőtte végig. Végül az utolsó HE lövedék bemutatott valami furcsa manővert, amivel bepattant a küzdőtérbe.
    Mentem is vele és hát az amire számítottam. 1 kilövés 5 assist. Baromi nehéz vele eltalálni bármit is, az irányítás pocsék, a motor meg harmatgyenge.
    Annyira hiányzott már egy újabb fürdőkád a német gépparkba....
  • Valka78
    Német MBT-t adhatnának már abba a 4.3-5.7 lyukba. Az az egy ami benne van, az is csak egy fölpuffasztott pz IV.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.03.16. 22:35:20
  • wollnerd #33424
    Sziasztok!
    Nem tudom elindítani a játékot az új frissítés telepítése óta! Az történik hogy megnyitom a launchert (steames) és rákattintok a "Play" gombra, erre csak újra indítja a launchert!!! és hiába többször kattintok csak meg a végtelenségig!
    Ok, megkeresem a 64-bites aces.exe-t, erre is a launchert hozza be, és irány a végtelenség...
    Ezt most miért???!! Játékot már nem is lehet elindítani launcher nélkül?!
    De így sehogy sem tudom elindítani a játékot!
    Van megoldás rá? attól tartok, elesek a napi bejelentkezés miatt egy ilyen hülye hiba miatt... Grat fejlesztők....

UPDATE:
    Tárgyatlan lett már.
    most próbáltam a steam fájl ellenőrzést, 81 fájl sikertelen, letöltötte. majd a laucher is ellenőrzött, és utána már el tudtam indítani a játékot...
    Micsoda jó élmény volt... Ja, nem.
    Ilyen bug-ot még sose láttam...

Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.03.16. 20:40:37
  • Kályha
    Szép! Részemről 2 csatát ért meg az assault, elég unalmas.

Kicsit lassú ütemben teszik be az új gépeket, nem? Arra csak nem számíthatnak, hogy 5 vagy 10 évig fut majd a WT szekere. Mert ezzel a tempóval addigra lesz igazán tekintélyes a géppark. Kíváncsi lennék, bundle ide vagy oda, mennyire vannak anyagilag eleresztve. Nehogy ez álljon a háttérben.
  • Valka78
    Én igen. Nyolcan voltunk, ha jól emlékszem. Hs 129-el meg ju87 D5-el másodikként 26 gépet szedtem le. Az első 28-at.
  • Kissssss0 #33421
    lol, na akkor a párduc tanokkal se kell játszanom közeljövőben a js-6 spamm miatt... t-29 invázióból elég volt egyszer,semmi kedvem újra átélni most a js6-al.
  • ikarus44
    Nem, azóta sem sikerült 3-4 rohamnál többet bírni. Pedig Friedrich, meg Emil Messerrel mentem egy kivétellel mindig. (Most lett meg a FW 190, talán azzal, bár szerintem ez így is esélytelen.)

Szerintem a Messereket (legalábbis a Friedrichet) is nerfelték, mert kb. már a dinnyemagtól is szakad...
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.03.16. 18:20:54
  • Kályha
    Azt tudtam, hogy az "alternatív tankos játék"-ban orrba szájba megy a nerf meg a buff, de eddig vmilyen oknál fogva azt hittem, a WT-nél ez nem szokás. Erre látom, hogy a drága spitjeim sebességét visszavágták. Amit changelog-ban nem írtak. És még miket kell majd még észre venni?
  • gstup
    7.0 .De most nézem vissza a replay-t.Kb 8 méterről nem vitte át a Tiger 10,5 erősebb lövedéke az ágyú bal oldalán ahol a két kis nyílás van...És szemből nagyjából csak ott van esély kiszedni(németekkel,tudom az über nemzettel amivel evidens lenne hogy 4-5 tierrel nagyobbak ellen is simán győzni kellene).Szerintem lazán mehetne 7.7-be.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.03.16. 18:15:15
  • Kissssss0 #33417
    milyen br szintre rakták? 6.7? :D
  • gstup
    Na akkor megint elmehet a **** a**** a gaijin ezzel az is-6-al.Rohadt tetves óragyűjtő barbárok.
  • Kályha
    Ezt az assaultot nyerte már meg vki? 90+ gépet szedtünk le, de már jelzett 2 újabb rohamot, nem is értünk oda, defeat. 34 kilövésre 700rp+8000lion. Esetleg ha mindenki Typhoon-okkal vagy hasonló 4 gépágyús állattal jönne be, talán.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.03.16. 17:54:34
  • Kissssss0 #33414
    warthunder.hu így fordították le.

"Megálláskori gyors függőleges stabilizálás hozzáadva az alábbi harckocsikhoz"
  • Fura Alak
    Az a második amit írtam, de én a 3. -at nem értem, amit pl. a Pz 35/38 -akhoz említenek, a changelog végén.
  • Kissssss0 #33412
    ha jól értem akkor az ágyú nem fog fel le billegni megálláskor a vertikális stabilizáló miatt, ha jól emlékszem akkor az m3 lee néhány sherman meg stuart tanknak volt ilyen beszerelve.
  • Fura Alak
    Yes!
    H8K2, H8K3 - 800kg HE bombs have been added.

W00t?
    Added Weapon Stabilization For the following vehicles
    Nem rövid a lista. :)

Ezt le tudja fordítani valaki EN-RU -ról? :D
    Added emulation of the vertical stabilizer for tanks with guns, vertical guidance of which was made with the help of a shoulder stop
  • ikarus44
    Hát elég nehéz. Mentem én is egypár kört, de a 3. hullám után eddig mindig bebuktuk.
  • Kályha
    Mégis bekerült, egyelőre árkád repülők. Zónavédelem, egyszerre több irányból kb 50 Do217 + 10 Fw190, már ameddig bírtuk, mert buktuk az eventet 6 playerrel. Asszem nyolcat kaptam le, 4.3 Spit -> 2000Lion + 300Rp. Nem ebből fogok nyugdíjba vonulni.
    Engedhették volna stock gép fejlesztését mondjuk 40-80%-os rp-vel, az biztos vonzóvá tenné sokaknak. Stock-ok kihúzásának látnám értelmét, aztán úgyis viszed be élesbe. Magas szinten rohadt drága és addig szopóka van. Máskülönben csak elvonja a játékosok egy részét a rendes csatáktól és ha ez így történik, rossz ötlet a PvE.
    Inkább tegyék tierlimitessé a custom csatákat, az a fun helye. Mert ha kedvem támad rá, egy barom biztos behozza a frissen vett mig 15-ét a peashooterek fölé.
  • Kissssss0 #33408
    akkor emiatt késett az update... képtelenek voltak összerakni egy értelmes pve rendszert.
  • Kályha
    A changelog szerint a PvE nem lesz benne a frissítésben. Amiről a nevét is kapta az update. Érdekes...
  • CHaooSS
    7480gold vagyis 39euro

ja és ma jön a patch és ez már remélem tuti :D

Pilots and tankers!

The War Thunder game servers will be closed for scheduled maintenance, dedicated to the Update 1.67 "Assault", on the 16th of March from 09:00 GMT. We will inform you when maintenance is over.
  • Valka78
    Egy jó ideje van brumbarom, tudom miről beszélek. Mókás, de használhatatlan. A siker nagyon esetleges, azok a videók amik a tecsőn vannak baromi jól (nem) mutatják be a valóságot. Tíz meccsből egy olyan - ha minden összejön. Átlagban tíz lövésből két, esetleg három kilövés van, ezen felül össze lehet hozni úgy három-négy assistot (körülményektől függően) a többi lánctalp és/vagy optika rongálás mindössze. És ez már egy nem rossz kör vele. Amúgy baszik befogni a célt, fél percig kell túráztatni mire rázöldül az a k... kereszt. Emellett lomha is és ha oldalba lövik - akár kis szögben csaknem szemből - azonnal felrobban lőszerrekesz. Érdekes módon itt nincs meg a bounce varázslat. Persze ez már nem a HE lőszer hibája. Mindenesetre ahogy elnézem ezt az új gépet, egyből az látszik, hogy a legénység effektíve kilátszik. Szóval egy nyavalyás meggymagköpködővel is ki lehet majd iktatni. Ennek ellenére lehet, hogy másfél hónapig tök jó lesz, aztán majd szép csendben nerfelik.
  • bgabor911
    Minek, prémium tank lesz. Lesz vagy nyolc-tízezer forint az ára, a T29ből kiindulva.
  • Kályha
    Szia! controls->tank control->camera control, legalul mouse wheel lenyíló menü
  • Kályha
    A tököm kivan a spawn-killerekkel. Jól induló, izgalmas köröket vágnak haza. Ha legalább ketten vannak, általában Bf-fel, ahogy imént is, esélyünk sincs irányt váltani sem, nemhogy aztán rájuk emelkedni. Ilyenkor inkább kilépek a zéró csataérték miatt. A killcam-ben mást se látsz, min 70°-os szögben tépnek felfelé. Ez nem tudás, szimplán gyávaság. Nem kéne más, mint minden pályán védelmi zóna az induló pontnál néhány AAA-val. Asszem ilyenek domination-ben nincsenek.

Kíváncsiságból benéztem sim-be, még a kifutón fejre álltam gurulás közben (mouse), jót vidultam. Vmi GLOS osztagos faszi néhány géppel átlag 10kill/mission meccseket hoz SIM-ben, na az a nem semmi.

Azt tudja vki, hivatalos fórumon van "1.xx update Rumor Round-Up and Discussion" szekció, ez mennyire vehető készpénznek (most már tudjuk, nem sok, de hátha majd vmikor bekerülnek)? Csak repülőkből egy tucatot ír data finds megjegyzéssel. A korábbi évek tapasztalatai alapján ezekből mennyi vehető komolyan? Vagy a "rumor" alapján alig-alig?

Köszönöm a tanácsokat joy-yal kapcsolatban. Általában ez nálam fellángolás, majd biztos lesz még (így szoktam új pc-be is beleinvesztálni), akkor talán veszek is. Ha prioritás, inkább új monitor meg hozzávaló vidikari.
  • Kissssss0 #33401
    Type 60 ATM: Death on a Wire.

ugy néz ki ennek a rakétáit még billentyűzettel kell irányítani.

http://warthunder.com/en/news/4585-development-type-60-atm-death-on-a-wire-en/
  • CHaooSS
    No Patch tomorrow.... should be more news tomorrow, sorry for the inconvenience guys
  • Robertoo21
    Sziasztok! Nem tudok már az egéren található scrollal közelíteni arcade csatában. Hol tudom ezt ismét beállítani?