Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
vajakos21 #33375 Kezesebb mint a fóka.Kis sebességet is jól tolerálja.Nem kel félni,lehet vele fordulni is szépen.Nem spit ellen,de usa gépek a szintjén lekövethetőek.Málta mapon mondjuk angolok ellen is jókat mentem.Meg kell szokni ahogy minden gépet.Több száz kört mentem F4,G2 vel,nem adtam fel 10 csata után csak mert leszedtek.Bomber ellen gyenge a fegyverzete,de arra ott a fóka,nem kell mindennek nekimenni ami szemebejön.Csak simen és mixeden megyek.Persze,engem is sokszor leszednek de ez az én hibám főleg.Ahogy írtam Usa f4 az egyik legnépszerűbb captured.( persze benne van az is,hogy sokszor mire rájön az ember,hogy nem baráti gép,már késő).Az meg hogy olyan gépekkel talkozik amivel nem kéne,vagy hogy ,orosz gépek nem égnek ki,az nem a 109 hibája.