War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Amúgy ha ez így marad, akkor(kis szerencsével is persze) simán tudunk majd venni komolyabb prém gépeket is a wagerekből 😄 Szegény Gazsi 😞 Talán ha jobban odafigyelnének a játékukra és mi is érdekelnénk őket, akkor költenék is rá pénzt.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Nekem kb másfél hét múlva lesz talán, de segítek 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Hm benne vagyok 😄 úgyis van 4 db 20 win-es goldwagner 😄
Szuper volt 😄 köszönöm srácok 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

felőlem rendben, közben eszembe jutott hogy nekem még a napi küldetéseket is meg kellene csinálnom... ehh.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

ha holnap kapok golden wagert és nem kapok stroke-ot akkor mehet majd este a buli 😊
na meglett 1200 arany +SMK is, ha holnap lesz még kedve a társaságnak GE wagerezni akkor ugyan úgy mint ma 5 vagy 6 óra környékén.
(Zoli bezsebelt 2 rookie wagert is 😄)

gyerekjáték így....
2 vesztes csata? azt hogy hoztátok össze? 😄
na már 1200 aranynál járunk... eddig van 2 vesztes csatánk.

régebben nyomtam, de balfaszokkal nincs értelme, arra ott a random 😄
Alex-el régen aláztunk wagerben 😄
te sose szoktál szakaszban wagerezni 😊

ha erre tényleg megadja az durva 😄
most mentem az első vereséget... 11 kill...
gondolj bele ha van mellettem 1-2 jó gamer, lehetetlen nem 100%-osra megcsinálni a wagereket
indítottam egy újabb 500as wagert XD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

KT töltő pozíció 360 fokban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mocsok egy undorító ez a T34 ! 😮

na fasza 😊
ha holnap kapok golden wagert akkor én is T-34 1942 - KV-1 (L-11) - Gaz trióval fogom nyomni...
alázni lehet ezekkel a tankokkal AB-ben még egyedül is 😄
ja oké 😊 nem tudtam.

3 győztes csata és mind 3-at megadta 😄 mivel én az rooket csinálom ott elég 1 kill is 😄

neked is...

okés jöhet az invite 😄 (Zoli105) csak chatbanem van xD

már fen vagyunk.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.04. 18:39:35

na vagyok a csapat összeállt ? 😮

jó... én meg biztosra akarok menni, t34-ek eddig mindig beváltak, norbival már felkészültünk mindjárt belevágunk.

pedig a németek legyőzhetetlenek 6.7-ben...
eddig úgy 30 win zsinorban nekik
csak t-34 meg gaz összeállítással wagerezek 😊

6.7 RB-ben benne vagyok 😄
ha 6 vagy 7 óra környékén ráértek nekem úgy is jó csak ne kezdjünk túl későn, mert 10/20 csatányi grindelés nem fél óráig fog tartani...

oké

Parancsokat hogyan lehet aktiválni?
Zegi Norbi HUN
Délután, este fele ráérek 😊

hm benne vagyok 😄 ma mikor lenne jó neked ? 😄 Délután vagy este fele ? (bár Wowsben is megy az event 😄 no mind1 xD )

ügyi vagy!! 😊
hmmm na akkor majd én is így csinálom 😊
nagyon jók ezek a T-34-esek.... ma mentem egy 10 kill-es karikát velük RB-ben 😄

csak nem tudom mikor fogok golden wagert kapni
elölről indult a számláló, szerintem most csak tesztvezetéseket fog adni
nézd meg a csata végét 7:32-nél, neki megadta tehát működik.

elég 1 darab 3-as tank????
na ezt eddig nem tudtam..... akkor lehet pedózni a t-34-esekkel
dobot a láda egy-75%-ot az SMK-ra 325aranyba kerülne így... a gond csak az hogy nincsen semmi aranyam 😄

nincs valakinek kedve holnap lenyomni egy GE wager?(rookie vagy officer) most hogy be lett rakva az új GAZ AA tier3-ba így sokkal könnyebb lenne a t-34 tankokkal.
(kell 2 t34 meg a gaz aa hogy meglegyen a tier3 követelmény)

Nektek is lefagy a game???? nekem ma már 2x-fagyott le!!! eddig ilyen még sosem volt!!!!!!!
na a szemétládák gyorsan ki is kapcsolták a kommentelési lehetőséget a warbond-os hírnél nehogy valaki hangot merjen emelni a magas árak ellen.

tb-3m nem hiszem... de az i301-et majd fogják ha több játékos is megtudja majd szerezni valamilyen event alkalmával.

na ennek tudatában tényleg megéri 2900 warbondot összeszenvedni érte 😛
Töltött az kevesebbel is 3-4 sec között volt az eredeti töltés ideje mikor anno karácsonykor megszereztem és 1.7es br-je volt szóval reserv tankok ellen ment 😄 (sokszor csak a 12.7es géppuskával lőttem a T26 és PzII-et 😄 aztán felrakták 2.7ben , majd szépen felnyomták a töltés idejét 😄 (úgye bár a balansz miatt (sír a sok retkes vérpisti 😄 ) hogy ott rohadna az összes fejlesztő most mehetsz T34 és KV1 ellen 😄 )
most már ritkábban veszem elő szegényt 😞 (kíváncsi vagyok hogy a TB-3at és az I-301et is nerfelni fogják e ? 😮 )

RB-ben én már nem is mentem előre mert teljesen felesleges volt...
gyökér társaim hullottak mint a legyek és vagy egyedül maradtam vagy mehettem vissza védeni a bázisunkat
ilyen csatám nekem is volt 1 tegnap este, jóformán egymagam tartottam normandia pályán az egyik oldalt sidescraplve 3 tigris 2 brummbar meg később 1 párduc ellen, aztán utána futhattam(34km/h) vissza saját bázisra mert foglalták de ott már annyi ellenfél volt hogy nem bírtam velük, néha már nevetséges hogy milyen "emberekkel" pakol össze a gép.

felettébb gyanus ha 6-7 csatán keresztül többet ölök egyedül mint a maradék 15 társam 😄

minek neveznéd az olyanokat akik keresztbe állva vagy éppen tolatva lövik az ellenséget? 😊
nyugi nem sokat fogsz itt látni 😄 kipróbáltam 3 hét kihagyás után a gamet és ennyi volt, én hiába vagyok pro ha a csapattársaim elbasszák a játékot.... SB-ben kilőnek a kezdés után 2 perccel stb stb
Foxy, leginkább miattad nem szeretek ide járni már, mert eléggé idegesitő stilusod van. De láttam hogy masokat nem zavar. Szoval nem szoltam.
Azért azt birom, ha neked jol megy, de csapatnak nem, akkor mindenki mas mekkora hulye stb, de ha neked nem megy akkor szemet gajin. Valami itt nem stimmel. : )
ne is beszéljünk a tegnap esti játékról....
unalmamban mentem pár RB csatát..... 7/1 win lett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#szomoru1> és még a tb-3m repcsiért is 3000wb-t kellene összeszedni hát ez valóban elég nagy kicseszés.... azért mégis csak megpróbálom megszerezni azt a m8a1 tankot.

tegnap este bele is kezdtem és rögtön az elsö csatámból ez lett, felrakták 5.7-re de még mindig lehet vele alázni.

2900 war bond...
7 sec újratöltési idő expert legénységgel...

szerintem életképtelen az a tank....
1000 war bondot még talán megérne, na de 3000-at?????? viccnek is rossz 😄
van bőr a pofáján gaijinéknak 😄 Tier1 tankért ennyit elkérni
az a "tier1 tank" egy igazi troll sportautó lánctalpakon, hellcat kistestvére.

Te sem vagy százas ha egy tier 1-es tankért képes vagy összeszedni 3000 war bondot.... <#csodalk>
úhhh m8a1 meg tb-3m van a warbond shopban <#csodalk> asszem még is muszáj lesz újra elővenni a ruszki tankokat újra, franc essen gajinba.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.01. 00:41:21