37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • CHaooSS
    Nem látok rá sok esélyt, hogy értelmesebbek lennének szóval.. nem is érdekel annyira engem, inkább a ru 251 izgat :D
  • Kissssss0 #33397
    fogadni mernék a pve másból se fog állni mint az eddig látott agyatlan ai tankok végeláthatatlan kilövéséből.
  • CHaooSS
    The War Thunder game servers will be closed for scheduled maintenance, dedicated to the Update 1.67 "Assault", on the 15th of March from 08:00 GMT. We will inform you when maintenance is over.

huhuuhu
  • Kissssss0 #33395
    meg nerfelték is egy kicsit, régen a kv-2 HE löszere 75mm ütött át... most meg 45mm, a kisebb ágyúknak a HE löszere kb fölöslegesé vált a játékban, már ott tartunk hogy jobban megéri coaxal megszórni a légvédelmi tankokat/ páncélautókat.
  • bgabor911
    Jegyezzük meg a rend kedvéért, hogy erősen átalakították a HE lőszerek hatásmechanizmusát az elmúlt egy évben.
  • CHaooSS
    Úgy látom te még nem használtál hasonló HE lőszert, vagy csak szimplán nem tudod, hogy hova kell lőni :D
  • Garou
    Itt összehozza valaki egy IS6 ellen (17 masodpercnel):

Utoljára szerkesztette: Garou, 2017.03.14. 06:39:11
  • Kissssss0 #33391
    jól kell célozni, én szimben az isu152 HE löszerével(45mm pen) szivatam az amcsi/német tankokat régebben.
  • Valka78
    Álmodban. Majd amikor azt látod, hogy a "baba" HE csak arra jó, hogy leszedje a lánctalpat meg az optikát, legörbül a szád széle.
  • CHaooSS
    Nagyon baba a gép, 60mm HE és megkapta a 185-ös HEAT lőszert.. :D top tierben lehet trollkodni
  • fighter_hu
    Az az ,egy sturmpanzer2 150mm-s ágyúval vajon mi a terv vele :d.
  • Kissssss0 #33387
    Album of Unmentioned Development Vehicles.
    Type 95 Heavy.

https://imgur.com/r/Warthunder/ctdh9
  • robi3
    Talán SturmPanzer II
  • Kissssss0 #33385
    0:32 japán ATGM, 0:39 új német SPG... valakinek van valami ötlete mi lehet ez?

• bgabor911
    Én nem vennék WT-hez joysticket. Csak szimben használnád, RB-ben az egeres célzás sokkal pontosabb, mivel itt nem magát a gépet irányítod, hanem egérrel beállítod merre forduljon, és a játék téríti ki az irányító felületeket a megfelelő irányba.
  • Luciferkee
    7.7 (orosz persze) vs 6.3-7.0 (vegyes).
    És nincsenek bugok a játékban jah... Bár jó érzés volt az IS-4, IS-3 és társait lövöldözni (lehoztuk a meccset)

• RODLEE
    Nekem x-52 van előtte volt Logitech G940.
    X-52 kapsz 20-25 ért használtan.
  • CHaooSS
    Csak szerintem kéne minimum 100m a rakétáknak? kezdem unni, hogy folyton rusholnak majd 10m-ről úgy lőnek ki, hogy lófaszt nem tudok reagálni..
  • gstup
    Árkádot hagyjuk.RB és SB volt a téma.
  • Kályha
    Annyi tartalmat rakhatnának csak a repülős részébe is, nagy kár, hogy hébe-hóba löknek 1-1 darabot. Többségében több száz legyártott, csatát járt példányt is: svéd francia sugaras jenki román magyar. És ezek csak a szebbek, rahedli alváltozattal. Vagy ha már post-war, lehetne pre-war is, kétfedeles gépekkel, igazi dogfighttal.
  • Kályha
    Az árkád szépségei: egy leszállós domination, alig maradt gépünk, muszáj voltam foglalni a hangyaboly alatt. Nemhogy lőttek, sorra csapódtak be körülöttem a repülők, legalább féltucat. Mint vmi elfuserált Top Secret-ben. Vicces volt.
  • Kályha
    Szép csata volt. Ha jól láttam, végig a gépek farkát lőtted, nem hittem volna, hogy ilyen könnyen szakadnak. Én általában motorteret és fülkét célzok, majd legközelebb ezt is kipróbálom.
    Lehet az a baja, ami egyelőre nekem is (1 év WT alatt ma ültem először messzerbe), időbe telhet kiismerni. Se nem igazi bnz, se nem turn, de nem is a kettő keveréke (mint pl spit IX). Érdekes masina és csodás hangja van.

Utána olvastam a joyoknak, a hotasokról szinte csak negatívat írtak, többnyire persze akiknél megfordult az x52 és kategóriája. Ez a szint pedig még használtan is 30+, de inkább 50+ darab ezres.
  • PLaci #33376
    Ezt most hoztam össze F4 + F4/trop -al:

Mi baj lenne a Messerrel??
  • vajakos21
    Kezesebb mint a fóka.Kis sebességet is jól tolerálja.Nem kel félni,lehet vele fordulni is szépen.Nem spit ellen,de usa gépek a szintjén lekövethetőek.Málta mapon mondjuk angolok ellen is jókat mentem.Meg kell szokni ahogy minden gépet.Több száz kört mentem F4,G2 vel,nem adtam fel 10 csata után csak mert leszedtek.Bomber ellen gyenge a fegyverzete,de arra ott a fóka,nem kell mindennek nekimenni ami szemebejön.Csak simen és mixeden megyek.Persze,engem is sokszor leszednek de ez az én hibám főleg.Ahogy írtam Usa f4 az egyik legnépszerűbb captured.( persze benne van az is,hogy sokszor mire rájön az ember,hogy nem baráti gép,már késő).Az meg hogy olyan gépekkel talkozik amivel nem kéne,vagy hogy ,orosz gépek nem égnek ki,az nem a 109 hibája.
  • gstup
    "Semmi gond a 109 el.Tudni kell használni".Erre kíváncsi vagyok.A szokásos sztereotípiák nélkül(energia fighter,BnZ habala...) kérlek fejtsd ki bővebben!Miért olyan jó a messzer itt a war thunderben?
  • RODLEE
    Nekem is X-52 joyom van, de ez amit kinéztél szerintem bőven elég!
  • vajakos21
    Semmi gond a 109 el.Tudni kell használni. Nem véletlen,hogy EC -re is viszik a captured F4 et.( utálom is őket)
    Simre jó a joy,RB-n is jó manőverezni,de egérrel jobban lehet célozni,ami nem egy hátrány egy olyan játékban ahol le kell lőni a másikat.
    A nézelődéshez facetracket használom.
  • Lacika101
    Nem költök prémium tankra csak kíváncsi voltam rá. A fő gondom az hogy néhány pályán az említett tankok, meg a T29 befészkelik magukat, és a pálya másik oldaláról kiszednek. Ha visszalövök akkor lepattan vagy nincs átütés, és ilyenkor nem számít sajnos, hogy milyen az oldalán a páncélzat, hiszen nincs esélyem se hogy oldalba lőjem. A T44, és a IS 2 1944-es tankjaim mellé rendszerint ezeket kapom ellenfélnek.
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!
    Utoljára szerkesztette: Lacika101, 2017.03.07. 22:14:41
  • bgabor911
    Ugyanúgy kell támadni, mint minden nehéztankot: az oldalát kell lőni, nem szemtől szembe leállni lövöldözni vele balfasz módjára. Szaros 80mm vastag az oldala a tornyán és a testén is, azt bármivel átlövöd. Jagdtiger ugyanez.
  • bgabor911
    Ha prémium tankot veszel, azonnal tudsz menni vele, nem kell kifejleszteni előtte semmit. Más kérdés hogy nem érdemes magas szintű prémium tankot venni nulla harci tapasztalattal, mert lövésed se lesz róla hogy hogyan kéne használni és játszani vele.
  • Kissssss0 #33368
    ppff lol... ahogy látom marad a szokásos pixel weakspot vadászat :D esetleg a LFP lövése.
  • Kályha
    Kösz a válaszokat joy ügyben. Ha itt nem, máshol hasznát veszem alapon, asszem rendelek egyet (nincs joyos ismerős, hogy kölcsönkérjem kipróbálni). Egy tízesbe még nem halok éhen, amennyiben ez nem rossz választás.
  • fighter_hu
    IS-6: the Soviet Hammer (Pre-Order Now)
  • fighter_hu
    Tornyát kell lőni ugyan olyan mint a sima BH , ha megveszed egyből lehet nyomulni vele max nincs mellé hasonló br-ü tankod ha kiszednek akkor szívás (vagy csak őt viszed addig)
    Pl ő neki is megvolt a nagyobb prém repcsi de mellé csak kezdő gépek...
  • Fura Alak
    Prém tank, prémium dobókocka. Ugyanott kell lőni, mint a sima Tiger II (H) -t.
  • Lacika101
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy melyik orosz tankkal (Br 7.0-ig), és lövedékkel lehet átütni a prémiumos, Tiger II (H) tankot szemből.
    IS2 1944 tankkal és Br-471b lövedékkel nem megy, vagy lepattan, vagy minimális sérülést okozok.
    Másik kérdésem, ha valaki prémium tankot vásárol, akkor a fejlesztési ágban ki kell fejlesztenie az alacsonyabb szintű tankokat vagy egyből használhat ilyen prémium 6.7-es Tiger tankot?
  • fighter_hu
    29-K: Reach the Sky
  • gstup
    Magyarán akkor úgy van ahogy az RB csatákban lennie kéne! :) F**k off sovietjin/retardjin!

U.i.:szerintem felejtsd el a109-est.Sokkal használhatóbb a fóka.Itt a messzer nagyjából csak egy golyófogó.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.03.07. 13:38:50
  • Fura Alak
    "rank of the vehicles is defined by the BR of the players’ vehicles - e.g. pre-war machines will not face cold war tanks"

Röhög a vakbelem....
  • gstup
    Én mentem egy kis ideig x52-vel,Csak ajánlani tudom.Úgy még lehet fordulni a messzával is(a rohadt instructor nem szól bele állandóan :) ).A célzás nem lesz könnyű.Abban elmaradsz majd az egeres ellenfelektől.De irányításban szerintem előnyt jelent(RB,SB).
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.03.07. 10:27:13