Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Valka78 #33186 Mentem egyet RB-ben és nem értem, hogy miért nem fordul álló helyzetből a gép. Nem az, hogy lassú, hanem álló helyzetből néha egyszerűen nem hajlandó mozdulni sem, vagy megy egy darabig, aztán befullad és megáll. A jagdpanzer IV-et próbáltam. Kubány (asszem) mapon voltam - az az erdős map - na ott voltam valami nagy domb mögött és pont mellettem jött le egy gép. Na mondom ezt most elkapom. Nyomom neki a balra gombot, meg se moccan. Nyomom tovább nagy elánnal, meg se moccan. Sima területen fűben. Be kellett pöccentenem előre, hogy megmozduljon balra, de addigra már átbukott az ellen a dombon, becélzott és ki is lőtt. Ez valami "fícsör" realistic-ban hogy néha nem mennek a tankok? Realistic cigiszünet volt, vagy mi a f*om? De egy városi mapon is ez volt. Fordul, aztán egyszer csak elkezd belassulni, megáll, lassan megint fordulni kezd, megint belassul.... tök sima terepen. Persze amikor próbálgattam nem volt semmi baja, csak mikor éles helyzetben kellett volna reagálni, akkor szarta össze magát. Így fokozzák az izgalmakat realisticben?