War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem úgy vettem észre hogy,le lehet előre tölteni!!??
t-25-ről tapasztalat? mert én ettől sem vagyok elájulva, sok a tigris meg párduc ha ezzel megyek. más nagyon nincs is 😊

Már előre le lehet tölteni! 😉

Mondjuk ilyen "nem nézzük a tiert csak összedobáljuk a játékosokat egy meccsbe" volt a WG-nél is. Pedig én nem is voltam bétás, sőt! Jóval később kezdtem. Igazából ez is úgy volt, hogy az elején nagyon tetszett, főleg a WoThoz képest. Pedig akkor még én is kill nélküli noob voltam, emlékszem még az első csatáimra Pz II-vel. (ezt spec viszont bétában kezdtem) De nem érdekelt hogy folyton kilőnek, mert a környezet gyönyörű volt és nem volt benne "kupolán keresztül leszedem az életed". Az RNG nagyon nem kellett ebbe a játékba, érdekes egyébként hogy amikor az emberek elkezdtek átjönni a WoT-ból, akkor még a WG másolta a Thundert, most meg forditva.
hamarossan elérthető lessz az 1.63-as frissítés!!!! [url=https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/332234-news-dont-forget-to-use-preload-function/#comment-6479905
Még emlékszem, mikor még a kis I-15-ömmel Me 262-sek ellen harcoltam, de esküszöm az jobb volt mint ami mostanság itt meg...
War Thunderben az aranykorszakban volt már 100.000 fölött is a játékosszám, és nem volt szerver gond. Ritkán, de előfodul ilyen.
Nemtom, hogy a Tankos része milyen - ott még nem tarotk-😊)) -, de végülis nem is erre gondoltam csak és kizárólag. Inkább arra, hogy ha online multis háboruzásra vágyik valaki II.vh-s környezetben...(kevesebb szivatással) annak ez lehet kicsit felüdülés. Nekem személy szerint az, bár igaz a régebbi játékosok ott is panaszkodnak, hogy már olyan jó mint rége.
(Azért kíváncsi lennék akkor milyen lehetett, mert nekem speiel bajön nagyon!)

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Nem csak a tankok, az egész...

Azért ha itt tépik a hajukat az emberek akkor ott szerinted mit fognak tenni?Amikor szemből APCR-el front páncélon nem lehet átütni párduccal a T-34/57-et?Én annyira nem ajánlgatnám. 😊 H&G-ban nagyon arcade szinten vannak a tankok.

Ha valami új alternatíva kell a WT-helyett/mellett...akkor próbáljátok a Heroes&Generals-t...-😊)))

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

bocsi 60 000-en!!! 😊
Nem a géped ,vagy a net-hibája!!!Nekemis volt hogy.minden meccs után megszakadt a kapcs a szerverrel!!
Valószinű hogy a szerverük nem bírja!!!Tegnap is kb:600000-en voltak fent!!!
Ne kérdezd meg mitől ,de 5 sör után meg 8 agyvérzést követően megjavult! Esetleg még valakinek olyan problem tegnap mentem 1 RB-t Tiger H1 3 db T-34/85 1 db Su-85 Kárpátok mezején,mondom végre 1 jó kör utána meg megszakadtam a szerverrel! Most azt nem tudom ez net,vagy game szerver hiba??? Kiléptem a játékból ,de volt net!
Nem olyan rossz egyébként a WoWs, ha a játékosállományt leszámitjuk, de igazából az a WT-ben sem különb. Az tény hogy a különbség a két csapat játéka között ég és föld. Az is igaz hogy a Thunderben iszonyat béna pilóta voltam, mire belejöttem volna, elállitódott a bill. kiosztásom, szóval azóta nem is repülök. A GF viszont még úgy is fényévekkel jobb, hogy ide is behozták az rng-t és sztem at új legénységi skill rendszer is inkább a hc játékosoknak kedvez. Anno kipróbáltam a hajóst, amikor volt a Goldenhind-es event. Azért a WoWs sem egyszerű, de ez...
Próbálj egy fájl ellenőrzést lefuttatni.Hátha.
Nekem lancher.exe megsérült olvashatatlan vagy mi a tököm utána meg elveszett vaghy frisitett fájlok letöltése! Valakinek valami hasonló volt e valamikor?
na WOWS kipróbálva... uninstallálva 😄
tyű hát... a Steel Ocean vagy mi sokkal de sokkal jobb volt... csak abban meg az a 30seces kifagyás bug elég unalmas volt :S
maradok WT-nél 😄
csak ide meg jöhetne 1-2 új mód
Én még régebben próbáltam ki de amint bármiféle hangot kapott a játék valamiért diavetítés ment 1-2fps-el, némán meg hagy ne 😄

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

patchaou
Nálam néhány hajó fölött lebegtek az alkatrészei 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én is ki akartam próbálni a WOWS-et, de nekem olyan bajom volt vele, (fps, és ping is normál volt) hogy nem ott rajzolta ki az objektumokat ahol valóban voltak...
el kéne adnom az accomat a francba 😄 de durva mennyire nem viszik a WT acc-ot....
pedig elég jól ki van húzva ez az account
WOT-tól tök hamar megszabadultam, kb 2 hét sem volt
itt meg már hónapok óta nem tudom elpasszolni
most szedtem WOWS-t...
ez a WT is egyre halottabb 😞 IT-1-el 3-4 perceket kell várni árkádban!!!!!! hogy csatába kerüljek
" társaid hülyébbek mint a botok"

csak wows-al játszottam de ott a kedvencem az mikor a saját csapatás torpedóz meg közvetlen közelről... és akkor még ő van felháborodva.<#zavart2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

szerintem nem botok voltak 😄
mindegy, hagyom a gamet, nem valami izgalmas...
meg 30 sec-re mindig lefagy csata előtt, csata után, belépéskor a game 😄 lol
az első pár csatát botok ellen tudod csak lejátszani ! 😄 majd utána jön a szopás XD mert a társaid hülyébbek mint a botok xD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

kipróbáltam de most nem vágom... botokkal játszok vagy játékosokkal? 😄
első csata 6 kill, második 4 kill és életemben nem játszottam hajós gammel
társaim meg alig csináltak valamit.... sebzésük is alig volt....
Egy kis off:

A WOWS-nek lenne, most pl. kihívója, a Steel Ocean néven, de ugyanazokba hibákba estek ott is, mint a WG-s játéknál, és épp ezért nincs játékos állomány ott sem.
jelenleg a tankos mmo játékpiacot az oroszok keményen a kezükben tartják, jóformán az obsidianon kívül más értelmes nyugati tank mmo fejlesztőre én nem emlékszem, de még az obsidian féle armored warfare is elvérzet játékos hiány miatt...

ja még volt a Ground War: Tanks féle kínai förmedvény is ami nem csak a wot féle játékmenetet de még a pályákat is egy az egybe lemásolták.... <#vomit>

"Röhejes ez már, amit az oroszok művelnek. Remélem lesz egyszer egy wot 2 ami übereli a wt-t és nem kell tovább szívni az elcseszett ruszki önérzet miatt."

Hidd el az se lesz jobb...
Kb át kéne nevezni T 34/85 OP-re.... Nem mintha a KV-1 vagy a többi T 34 nem lenne op a maga kategóriájában. Egy KV-1-nek - ami megakadt egy domb mögött - pz IV F1-el szitává lőttem oldalról a tornyát, de így is csak assist lett. 15 lövést adtam le rá, kb 140 m-ről, 5 lepattant a többi átütötte, mégse pusztult el. Az volt az érzésem, hogy belül kicsi, életre kelt t-34-ek kezelik 😄 *
Röhejes ez már, amit az oroszok művelnek. Remélem lesz egyszer egy wot 2 ami übereli a wt-t és nem kell tovább szívni az elcseszett ruszki önérzet miatt.

* Ja, azt nem is írtam, hogy előtte kétszer rálőttem - igaz szemből - a tornyára marder III H-val, kb 20 cm-ről, majd kilőtt.... Ezután találtam meg az F1-el újra.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.09.22. 15:26:15
Én védem a T-34et? Hol olvastál te ilyet? Szerintem keversz valakivel.

Annyi a véleményem a témáról, hogy a T-34/85 messze a legOPabb tank a játékban, kábé háromszor olyan hatékony itt mint valójában volt. Prém T-34/85el, ami a legjobb prémtank a játékban, kihúztam az egész orosz medium ágat T-62vel bezárólag, meg még a Zsu-57 leopardevőt is. Aztán mondjuk kiderült számomra hogy nem érdemes toptier csatát játszani ebben a játékban, mert az élvezeti faktor a nullához közelít.
lehet, hogy a valóságban nem volt olyan nagy szám a T-34/85.... de itt a játékban messze a legjobb tank
félelmetes, hogy miket kibír és miket lehet vele ölni
KT-val nem tudom átlőni szemből vagy ha átlövi akkor is csak 1 max 2 ember hal meg 😄
t5-ben megállja a helyét 😊 Leopard, M60, M47, M48-at megeszi reggelire
Bgabor911nek ma mentem 1 SB modot Jaghpanterrel kiszáradt folyó sikerült rálönöm 1 M18ra felülröl mondhatnám 3 mről és lepattan? annyira véded a T-34-et,bár ezt is megmagyarázod ahogy T-34/85 az egyik legjobb tank a WWII-ben! Én azt gondolom nem volt jobb csak qrva sok volt!!! Tiger I vagy Párduc a halál .aszáról kiszedte!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.09.21. 20:56:17
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

dehogy wot-ozok én 😄
az csak gyökereknek való... olyan mintha matchbox-al játszanál kb.... meg kurva gyors az újratöltés
játszottál már a WoT-al úgy mostanában? és és föld a kettő, külön van beállítás 2.1-re illetve mélykiemelés opció.
amúgy nekem is olyan hangfalam van 😊

lehet gagyi hangfalakról nyomod 😄
nálam pl. JT lövésénél rezeg a szoba, pedig csak egy fostalicska genius sw 2.1 3000-em van
nekem a "kedvencem" a ruszki 122mm ágyúk hangja... olyan mintha egy fémkanalat hozzávernék a serpenyőmhöz.

a hangot nem akarják javítani? mentem egy kört nosztalgiából a WoT-al, hát... le a kalappal, ebben viszont mély hangnak nyomát sem hallom

Nem mintha lenne bármi jelentőségük az átütési adatoknak a játékban az utóbbi másfél évben.
Zegi Norbi HUN
Köszi, majd elolvasom 😊

fighter_hu #32074 egy újabb durva rakétás gép, csuda jó <#vigyor>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

"Rég" = "Soha" :p

Felesleges oldalkat írni arról hogy a valóságban hogy volt. Ez egy orosz fejlesztésű játék, ami rég nem törekszik realizmusra.
meg vannak ezek veszve....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2100???? pffff
egy BR 1.0 tank??? LOL
akkor felejtős.... 1000 goldot adtam volna érte max.... de 750 inkább reálisabb ár érte
2100 gold volt a dev szerón.

már gyűjtöm rá az aranyat 😄
csak nem lesz drága....
A1E1 independent APHE lőszert fog használni...

Remélhetőleg igaz. (forrás Reddit)
Historical sights

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.09.16. 20:11:52