War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ilyen "nem nézzük a tiert csak összedobáljuk a játékosokat egy meccsbe" volt a WG-nél is. Pedig én nem is voltam bétás, sőt! Jóval később kezdtem. Igazából ez is úgy volt, hogy az elején nagyon tetszett, főleg a WoThoz képest. Pedig akkor még én is kill nélküli noob voltam, emlékszem még az első csatáimra Pz II-vel. (ezt spec viszont bétában kezdtem) De nem érdekelt hogy folyton kilőnek, mert a környezet gyönyörű volt és nem volt benne "kupolán keresztül leszedem az életed". Az RNG nagyon nem kellett ebbe a játékba, érdekes egyébként hogy amikor az emberek elkezdtek átjönni a WoT-ból, akkor még a WG másolta a Thundert, most meg forditva.
(Azért kíváncsi lennék akkor milyen lehetett, mert nekem speiel bajön nagyon!)
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Valószinű hogy a szerverük nem bírja!!!Tegnap is kb:600000-en voltak fent!!!
tyű hát... a Steel Ocean vagy mi sokkal de sokkal jobb volt... csak abban meg az a 30seces kifagyás bug elég unalmas volt :S
maradok WT-nél 😄
csak ide meg jöhetne 1-2 új mód
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
pedig elég jól ki van húzva ez az account
WOT-tól tök hamar megszabadultam, kb 2 hét sem volt
itt meg már hónapok óta nem tudom elpasszolni
ez a WT is egyre halottabb 😞 IT-1-el 3-4 perceket kell várni árkádban!!!!!! hogy csatába kerüljek
csak wows-al játszottam de ott a kedvencem az mikor a saját csapatás torpedóz meg közvetlen közelről... és akkor még ő van felháborodva.<#zavart2>#zavart2>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
mindegy, hagyom a gamet, nem valami izgalmas...
meg 30 sec-re mindig lefagy csata előtt, csata után, belépéskor a game 😄 lol
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
első csata 6 kill, második 4 kill és életemben nem játszottam hajós gammel
társaim meg alig csináltak valamit.... sebzésük is alig volt....
A WOWS-nek lenne, most pl. kihívója, a Steel Ocean néven, de ugyanazokba hibákba estek ott is, mint a WG-s játéknál, és épp ezért nincs játékos állomány ott sem.
ja még volt a Ground War: Tanks féle kínai förmedvény is ami nem csak a wot féle játékmenetet de még a pályákat is egy az egybe lemásolták.... <#vomit>#vomit>
Hidd el az se lesz jobb...
Röhejes ez már, amit az oroszok művelnek. Remélem lesz egyszer egy wot 2 ami übereli a wt-t és nem kell tovább szívni az elcseszett ruszki önérzet miatt.
* Ja, azt nem is írtam, hogy előtte kétszer rálőttem - igaz szemből - a tornyára marder III H-val, kb 20 cm-ről, majd kilőtt.... Ezután találtam meg az F1-el újra.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.09.22. 15:26:15
Annyi a véleményem a témáról, hogy a T-34/85 messze a legOPabb tank a játékban, kábé háromszor olyan hatékony itt mint valójában volt. Prém T-34/85el, ami a legjobb prémtank a játékban, kihúztam az egész orosz medium ágat T-62vel bezárólag, meg még a Zsu-57 leopardevőt is. Aztán mondjuk kiderült számomra hogy nem érdemes toptier csatát játszani ebben a játékban, mert az élvezeti faktor a nullához közelít.
félelmetes, hogy miket kibír és miket lehet vele ölni
KT-val nem tudom átlőni szemből vagy ha átlövi akkor is csak 1 max 2 ember hal meg 😄
t5-ben megállja a helyét 😊 Leopard, M60, M47, M48-at megeszi reggelire
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.09.21. 20:56:17
az csak gyökereknek való... olyan mintha matchbox-al játszanál kb.... meg kurva gyors az újratöltés
amúgy nekem is olyan hangfalam van 😊
nálam pl. JT lövésénél rezeg a szoba, pedig csak egy fostalicska genius sw 2.1 3000-em van
fighter_hu #32074 egy újabb durva rakétás gép, csuda jó <#vigyor>#vigyor>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy BR 1.0 tank??? LOL
akkor felejtős.... 1000 goldot adtam volna érte max.... de 750 inkább reálisabb ár érte
csak nem lesz drága....

Historical sights
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.09.16. 20:11:52