37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
ez se lesz jobb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez történik, ha a KV-1B (szinte egyedül) top tier:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kétszer sikerült "megizzasztani":
- Egy csapattárs bombát dobott mellém. (30+ sec repair)
- Szemtől szembe találtam magam egy Caliope -val. Szerencsére test drive -os lehetett, mert fogalma nem volt mit kéne tennie, és a csapatom is hamarosan körbe vette. (30+ sec repair)
Replay. -
foxbat88fx #33196 inkább 7.3 -
Kisssssss #33195 már rég fel kellet volna raknia gajjobnak 7.0-ba. :/ -
foxbat88fx #33194 na többek között ezért is hagytam abba....
bármilyen 42% winrates amatőr alázni tud egy T29-el.... -
Luciferkee #33193 American Bias, Realistic Battles.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kisssssss #33192 a német tankok többségével jól letehet fordulni műúton vagy földúton is akár, erre jó példa a játékban a stug 3A... ugyanakkor az utána jövő stug tankokkal már tényleg szenvedős a fordulás.
a helyzet az hogyha a ruszki tankok előnyei és hátrányai normálisan le lennének modellezve akkor közel se lennének ennyire mocsok OP állatok AB-ben RB-ben, meg szerintem még SB-ben is azok.
pl: gajjobék nem tudták megoldani hogyan kellene lemodellezni és behozni a játékba a toronykosár hiányát a korai t-34 tankoknál, mivel nem találtak megoldást így egyszerűen nem is foglalkoztak ezzel tovább.
(olyan sztálinosan "nincs ember nincs probléma")
nem tudták értelmesen lemodellezni azt sem hogy maga a t34 egy két lánctalpon guruló benzinkút... elég megnézni x-ray nézetben és máris látható hogy benzintartályok vannak mindenhol, nos ezek a tartályok(főleg a lövész/töltő melletti) most amolyan extra belsőpáncélzatként funkcionálnak, még ha ki is gyulladnak akkor sincs túl nagy baj mivel a modul felfogja a repeszek 90%-át, a valóságban meg egy sikeres telitalálat után a legénység 100% odaveszett az esetek többségében... még a hulladék shermanból is kimászott minimum egy vagy két ember ha kilőtték a tankot.
azt se tudták értelmesen megoldani hogy a lövész gyakorlatilag teljesen vak volt, a célzó optikán kívül ha jól tudom akkor csak 2 darab kémlelőnyílás volt a torony két oldalán +1 forgatható távcsőféleség az ágyú mellet, a valóságban mire a t-34 legénysége megtalálta a célpontot és tüzelni is tudott addigra a németek már a harmadik lövésnél jártak.
amit szintén nem tudtak megoldani az a rádió hiánya... ha ezt meg(akarták inkább jobb szó) tudták volna oldani akkor pl RB/SB modban nem irkálhatnál chatbe és nem adhatnál le command parancsokat se...
bocs a kisregényért...
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.01.27. 01:37:22 -
Madi92 #33191 Van sok olyan tank, amivel nem lehet álló helyzetben forgolódni. A realisztikus, ahogy a neve is sugallhatja, próbál realisztikus lenni bizonyos dolgokban. -
Valka78 #33190 Na jó, de az hogy menet közben elkezdek fordulni és majdnem leáll (vagy meg is teszi), mintha kifogyna belőle a szufla?! Miféle ökörség ez?! Árkádban a könnyebb páncélvadászok úgy fordulnak, mintha rugóval pattannának ki, szinte képtelenség irányítani őket, realisticben meg mintha egy vemhes háromlábú tehénnel akarnék forgolódni. Annyira béna, hogy az már nevetséges. Kizárt hogy ezek a gépek ilyenek voltak. -
Kisssssss #33189 grat
én is sokat gondolkodtam valamelyik landbattleship beszerzésén de végül maradtam a p51-nél, tankok mellet csupán a fun play maradt mint érv hogy beszerezem, a p51-el viszont tudnám húzni az egész amcsi repülős ágat az F7F3-al karöltve ha egyszer majd belekezdek. -
Én inkább erre gyűjtögettem. :D
Az első (imerkedő) csata vele:
-
ikarus44 #33187 Nem csak azt a gombot szabad nyomni, amelyik irányba fordulni szeretnél, hanem a hátra mentbe is be kell rakni. (Pl. balra fordulásnál: jobbra gomb+hátramenet, így fog elfordulni nulla sebességnél, a leggyorsabban) -
Valka78 #33186 Mentem egyet RB-ben és nem értem, hogy miért nem fordul álló helyzetből a gép. Nem az, hogy lassú, hanem álló helyzetből néha egyszerűen nem hajlandó mozdulni sem, vagy megy egy darabig, aztán befullad és megáll. A jagdpanzer IV-et próbáltam. Kubány (asszem) mapon voltam - az az erdős map - na ott voltam valami nagy domb mögött és pont mellettem jött le egy gép. Na mondom ezt most elkapom. Nyomom neki a balra gombot, meg se moccan. Nyomom tovább nagy elánnal, meg se moccan. Sima területen fűben. Be kellett pöccentenem előre, hogy megmozduljon balra, de addigra már átbukott az ellen a dombon, becélzott és ki is lőtt. Ez valami "fícsör" realistic-ban hogy néha nem mennek a tankok? Realistic cigiszünet volt, vagy mi a f*om? De egy városi mapon is ez volt. Fordul, aztán egyszer csak elkezd belassulni, megáll, lassan megint fordulni kezd, megint belassul.... tök sima terepen. Persze amikor próbálgattam nem volt semmi baja, csak mikor éles helyzetben kellett volna reagálni, akkor szarta össze magát. Így fokozzák az izgalmakat realisticben? -
fighter_hu #33185 Asszem 7,7-es ,gyanítom ledobta 6,7-be ahol heatfs-el mindent kiszedett ő meg kb sebezhetetlen. -
wittman #33184 Sajnos igazad van! RB-ben Tigris I E-el még Jagdpantherrel kell ilyenek ellen küzdenem, meg is untam. Királytigris P és H tornyosok is megvannak, de már legénységet se tettem bele, minek szívassam magam. Viszont tegnapi tapasztalat, hogy kezd lentebb is begyűrűzni PZIV F2-vel(BR3.3) tegnap csak 2db KV-2-el(BR4.3) találkoztam egyszerre, esélyem sem volt...ebből nálam uninstall lesz előbb-utóbb. -
RODLEE #33183 A T-54 1951 az milyen BR-ben van? Most néztem 1 videot a youtubon 10 kill meg hogy milyen ügyes! Amiket kilőtt mind WWII-es tankok voltak(KT,JP,VT,P) tök mindegy milyen távolságból, persze ami rálőtt bármi bármivel minden lepattogott róla!
A végén tudta 1 JP közvetlen közelről oldalró motortéren lőni az robbantotta fel.
Tényleg hányás ez a BR dolog,tényleg kezd már elmenni a kedvem az egésztól!
-
RODLEE #33182 Kössz!
-
fighter_hu #33181 Van belső is . -
wittman #33180 Úgy imádom, hogy Tigris I E-el és vagy Jagdpanther megyek, mindig ilyen nagyágyúk ellen rak be RB-ben. Ezért mentem vissza Tier II-be PZIV F2-vel meg G-vel, ott még a német tankoknak van esélye. -
RODLEE #33179 Még nem néztem van a játéknak belső kommunikációs opciója,vagy TEAMSPEAKE a megoldás csak? -
Kisssssss #33178 hát hallod ez nem egy könnyű kérdés, 2 évvel ez előtt simán azt mondtam volna hogy 5.7-en a tigrissel lazán lehet nehéz tank ként nyomulni... de mostanra már ledegradálódott egy másodvonalbeli support tank szintjére a t34/100 t44/122 kv-2 zis-6 kv-122 strv-81 meg a t-29 árnyékában +akkor még meg sem említettem a mindent átütő brit tankokat is.
amikkel jól ment(nem mindig) a warbond grind az elmúlt 1 hónapban azok a phanter tankok voltak, igaz hogy 6.0-sak(RB) de kb majdnem ugyanazokat az ellenfeleket lehet kapni mint a tigrissel 5.7-en amit meg rendszeresen bevág 6.7-es csatákba, az átütése a kwk42-nek és a lövedék sebessége is nagyobb mint a kwk36-nak ami nagyon nem mindegy ha a MM berak 6.7 csatába.
őszintén szólva nem nagyon tudok jó szível ajánlani egy olyan német tankot se amivel lehetne uptieres csatákban is magabiztosan előrehaladva darálni az ellenfeleket úgy mint a js2-vel t34/85-el, max akkor lehet német tanokkal funolni ha lerak egy br-el alacsonyabbra, pl a phanter tanokkal jól lehet szívatni a nagypofájú elbizakodott t34/85 játékosokat(esetleg még a tiger2p... mehh).
az a lyuk pedig még nagyobb mint gondolod, pz3m 3.7-en van a tigrisek meg 5.7-en, volt már fent a warthunder fórumon a javaslatok részlegben egy topik ahol fel volt sorolva 3 vagy 4 prototípus tank amit belehetne rakni a hézagba(WoT-ban már szerepelnek), de erre mindeddig gajjob tojt magas ívben. -
Valka78 #33177 Nálam is elkezdtek ilyen fekete foltok villogni, mintha valami átsuhanna a fejem felett és árnyékot vetne egy pillanatra. A haverom már tegnap mondta, hogy nála megjelent. -
Valka78 #33176 Németeknél 4.7 fölött mivel érdemes próbálkozni egyáltalán? A panther II és a kuglivillám kivételével megvan az egész 4. rang, de eddig nem sok örömöm volt benne. Úgy tűnik a német 4.7-nél elfogy. A két tigrist is jobb lenne 5.3 és 5.7-re rakni inkább. Szerintem oda valók, ráadásul nem lenne egy bazi nagy lyuk 4.7 és 5.7 között tankok terén. Miért nem nyilvánvaló ez a gajzsinak? -
Nem túl rég... átnéztem a cuccot de túlmelegedésnek semmi nyoma... nem lehet driver probléma? -
Mikor voltak a hűtőid kipucolva? -
Kisssssss #33173 én épp a sturer moduljait húztam ki(egy kivétellel) a grindelés alatt és én is kezdetben sokat szenvedtem vele.
nekem két okból volt nehéz hozzászoknom az ágyúhoz, egyrészt nagyon instabil még teljesen sima talajon állva is fel le ugrál a célkereszt, egy gyors megállás után így kénytelen voltam várni néhány másodpercet mire abbamarad ez a fel le mozgás(máskülönben mellé fog menni a lövés), a másik ok pedig a lövedék sebessége 860 m/s nincs még egy hasonló sebességű lövedék a németeknél így kénytelen voltam újratanulni és hozzászokni.
ez egy nagy kemper tankvadász... ezzel még annyit se lehet mozogni mint a Dmaxal, még fullra kifejlesztet mobilitással se fogsz túl sokra menni, nagyon be tudja határolni a lehetőségeket az adott játékmód is pl: assault ahol csak 1 cap zóna van ilyenekre felesleges bevinni a sturert, ugyanakkor battle modban ahol van 2 cap zóna itt már egész jó... ha a saját csapat elolvad és az ellenfél rohamozza a saját zónát akkor egy jó camper helyről sok killt összelehet szedni.
kuban mapon érdemes felmászni az északon lévő hegyre, mindkét spawnhejröl fel lehet mászni igaz sok időbe telik de bőven megéri, sok t34/85 meg js-2 tankot kilőttem már miközben magabiztosan rohamoztak a cap zóna felé. -
Valka78 #33172 Hogy bírtak egy ilyen fostalicska gépet összehozni, mint a sturer emil?! Az a szar, mintha direkt nem akarna eltalálni semmit. Nem az van mint a többi gépnél hogy néha kicsit mellémegy, hanem következetesen nem talál el semmit. Ráadásul csak 15 skulót vihet. De fölb*szta az agyam... -
Sziasztok!
Nem túl rég kezdtem játszani a játékkal, azonban egy olyan probléma merült fel, hogy bizonyos játékidő után, amikor új csatát akarok kezdeni, elsötétedik a monitor, és se kilépni nem tudok, csak a windows újraindítása marad... Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Ha igen, tudna segíteni abban, hogy oldhatnám meg a problémát? Előre is köszi... :-) -
Zoli105 #33170 I-185 ? :O nekem megvan mindkettő :D igaz csak a kisebb az M82-es verzió van kifullozva :D
kivették volna a fából vagy mi ? :O (úgy mint az SB és Yer valamint SM79esek setetén kivettek párat ? )
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2017.01.22. 20:49:57 -
Kisssssss #33169 jah az, meg az i-185-röl is lemaradtam sajnos, lassacskán ezt a két gépet is elérhetővé tehetnék már valamelyik event alkalmával. -
Zoli105 #33168 csak nem a La174-re gondolsz ami kb 2 hétig volt elérhető csak :D
az A26 kapcsán meg kurvára szégyeljék össze magukat -.- -
Az összevisszaságra a legjobb példa a A-26C-45. Nem prém, a prémek között van, és sárga a kis képecskéjének háttere.... -
Kisssssss #33166 az addig oké hogy a common/silveres gépek közé rakták... de egyiket se lehet beszerezni most már sehogyan se, rakhatták volna a prém szakaszba a me262a2-t de akkor sem változtatna a lényegen.
ha jól tudom a ruszkiknak is van egy rare jet vadászuk prém bónusz nélkül de azt meg mégis a prém szakaszba rakták tier5-be.
a probléma inkább azzal az emberel van aki eldönti melyik event tank/repülő hová kerüljön, mert jelenleg semmi logikát nem lehet látni ebben az összevisszaságban. -
Az biza 2 rare, 1 common! Nézd meg jobban a fejlesztési fát.... :(
#33097 -
Kisssssss #33164 kösz :) már én is majdnem úgy voltam vele hogy hagyom a francba az egészet, inkább veszek egy "bokros" dobozt meg a decalt azt szevasz.
na megyek megpróbálom befejezni a fallout new vegast, játszok egy kis killing floort/payday2-öt. -
Kisssssss #33163 LVT-zis-2 egynek, másodiknak a hype-62, harmadiknak meg a me262 a2, ezeknek nincs prém bónuszuk... ezekre szokták mondani hogy ritka(rare) ajándék tankok repülök. -
Vannak ritkább és nehezebb feladatok, amikért picivel több warbond jár. Fejből nem tudom melyek.
Tier II-V: 20 helyett 30
Tier III-V: 40 helyett 60
Tier IV-V: 80 helyett 100
Nem mintha egyes alap warbond -ot adó feladatok nem lennének egyenest lehetetlenek. -
coolness #33161 Naponta nem csak 140 pontot lehet összeszedni? -
Grat, neked acélból lehetnek az idegeid :D Lassan én is végzek vele, de már ott tartok hogy minden egyes eltöltött perc a játékkal maga a pokol. -
A 2 prémet értem, de hogy jön ki a 3 rare? :O