Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kisssssss #33173 én épp a sturer moduljait húztam ki(egy kivétellel) a grindelés alatt és én is kezdetben sokat szenvedtem vele.
nekem két okból volt nehéz hozzászoknom az ágyúhoz, egyrészt nagyon instabil még teljesen sima talajon állva is fel le ugrál a célkereszt, egy gyors megállás után így kénytelen voltam várni néhány másodpercet mire abbamarad ez a fel le mozgás(máskülönben mellé fog menni a lövés), a másik ok pedig a lövedék sebessége 860 m/s nincs még egy hasonló sebességű lövedék a németeknél így kénytelen voltam újratanulni és hozzászokni.
ez egy nagy kemper tankvadász... ezzel még annyit se lehet mozogni mint a Dmaxal, még fullra kifejlesztet mobilitással se fogsz túl sokra menni, nagyon be tudja határolni a lehetőségeket az adott játékmód is pl: assault ahol csak 1 cap zóna van ilyenekre felesleges bevinni a sturert, ugyanakkor battle modban ahol van 2 cap zóna itt már egész jó... ha a saját csapat elolvad és az ellenfél rohamozza a saját zónát akkor egy jó camper helyről sok killt összelehet szedni.
kuban mapon érdemes felmászni az északon lévő hegyre, mindkét spawnhejröl fel lehet mászni igaz sok időbe telik de bőven megéri, sok t34/85 meg js-2 tankot kilőttem már miközben magabiztosan rohamoztak a cap zóna felé.