11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Épp ezen gondolkodtam én is... viszont ha így van, akkor nekem olyan érzésem van, hogy TANKOK ESETÉN pont arcadeban (ahol jobban számítanak a reflexek és a precizitás) hátrányos a kontroller, mig FRBben ahol pepecselni kell kevésbé.

Ugye érdekes ez, mert mig egy repülőgépnél elég világos hogy mi az aracade és az FRB közt a különbség, tankoknál már annyira nem egyértelmű, legalábbis nekem. Lehet mondjuk külön irányítani a lánctalpakat kanyarodáshoz meg ilyenek, meg váltogatni kell a lövész/vezető/parancsnok közt?
    Vhogy nehéz elképzelnem, repülésnél ugye a valóságban is 1 ember a pilóta, ezért az FRB realizmusa nem megy a játszhatóság rovására. Tanknál ha realizmust akarsz, az 3-4-5 ember szimulálása.