11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Adja isten, hogy ne kerüljek én veled egy csatába.
    Minek kell ezt ide leírni? Értem, hogy ez csak egy játék, de azért undorító dolgoknak is van egy mércéje játékon belül is. Ez átlépte azt bőven.
    Remélem játékos éned, nem tükrözi a valós éned, mert akkor sok jót nem jósolok.
    Kíváncsi lennék, ha veled csinálták volna, akkor most azt olvashatnánk-e, hogy a "kedves anyukáját, annak a cserépedénynek" aki direkt kibaszik a másikkal, csak hogy killt szerezzen vagy pedig lehet azt írtad volna, hogy gyerekek, ma olyan jó fej csapattársam volt, hogy egy életre szóló leckét kaptam, rájöttem, hogy ezentúl a csapat érdekében én csak golyófogó leszek. Ugyanis megláttam egy nálam erősebb tankot, ami elé nekem nem volt bátorságom kimenni illetve ki akartam várni a megfelelő pillanatot, de ekkor jött a csapattársam és kitolt elé, így megszerezve a killt hősies áldozatom árán... Hm, biztos ez a valószínűbb.
    Grat hozzá!!!