37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Fura Alak
    AB, GF, event:

WTF???
  • Kisssssss
    ó bassza meg gajjin a mai eventjét... ha-go meg lvt... amcsi repülök fél pillanat alatt szétkapják a japán tankokat.
  • Kisssssss
    repülős staget nagy nehezen összehoztam tegnap este, meg a tankos is meglett volna de már semmi kedvem nem volt befejezni.
  • Zegi Norbi HUN
    A mostanitól én is :D A repülősbe nincs orosz bombázóm, szóval a 2017 score lehetetlen, mert nem tart addig a csata!!! 1 max 2 repülővel be tudok jönni és már vége is mert mindent szétbombáznak. Csak tudnám akkor miért van még 3 bázis, ha az nem is kell egyáltalán. Pedig mikor ránéztem az eventre(FW,-k BF g6) mondom ez önnyű lesz, hát a kill az is volt de a többi... 14 csatából 3 lett győzelem :D Szóval hagyom a fenébe a tankossal együtt a déli váltásig.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.01.11. 08:56:12
  • foxbat88fx
    azt én is bírtam :D
    bent van kugellel vagy coeliannal, az enemy hoz egy támadó gépet, erre a barom benyomja a 7-es gombot :D
    sok az IQ betyár ebben a gameben :)

ha nyárig nem tudom eladni az acc-ot akkor talán visszanézek rá, de addigra még több hülye lesz sajna
    a jó játékosok abbahagyják a gamet :(
  • AIexx
    A másik dolog: Ha árkádba látom h az ellené mind3 pont de tőlünk belép 2 légvédelmi a csatába puffogtatni a spawnon, automatikusan kibaszatom őket vagy lerakétázom saját magam őket mert semmi hasznuk.. Ha jön az ellentől bombázó akkor beül repülőbe 7es gombal, és persze hogy ledobja a bombázó az őrizetlen kis szarát.. Aki árkádba légvédelmizik annak a kezét levágnám a picsába mert csak elbuktatják a csatát.. (nem a pro kugeles játékosokra gondolok, akik legalább néha lelőnek valamit talán a kugel kivétel, T4-ről beszélek..)
  • Madi92
    Szerintem senkit nem érdekel. Alex írta ide, hogy mondjuk el a véleményünket. Elmondtuk.
  • foxbat88fx
    most komolyan ha ez a megnyilvánulás tahó volt
    akkor mit mondtok a THN-es replayemre??? :D
  • Kisssssss
    kezdek agyfaszt kapni ettől az eventöl... képtelenség összehozni 3 győzelmet egymás után.
  • PLaci #33069
    Szerintem erre az, hogy tahó, a leges-legenyhébb kifejezés.
  • jancsika6801
    Tahó megnyilvánulás volt, de még megváltozhatsz ha nem akkor ilyen maradsz.
  • foxbat88fx
    de berakott egy VERESÉG csatát példának :D
    érted: egy vereséget....

az túlzás h a legjobb vagyok vagyis voltam mert már nem játszok
    de az tuti, hogy a THN-eseket nem volt nehéz leverni
    nem egy COBET vagy 100T játékosok :D

(mondjuk nem is láttam még COBET-est azzal szórakozni, hogy a társaikat tologatják a csata alatt)
  • AIexx
    Benja az egyik legjobb magyar tankos akit ismerek, árkádba főleg.. Pusztán statisztika alapján kenterbeveri majdnem az összes magyart, meg úgy ált. mindenben.. Az meg hogy ebben a csatában simben épp nem vett észre egy pixel tankot, nincs neki se lézerszeme..
  • foxbat88fx
    nem tudok mit mást mondani azokra akik azzal szórakoznak, hogy a társak tankjait lökdösik vagy borítják fel egész csata alatt és több csatán keresztül...

ugye ezt a képet csak viccnek szántad?????? :)))))
  • Zoli105
    Alexx úgye tudod hogy ez szemét húzás volt !? Jogod ehhez nem volt , remélem az illető játékos replayt majd elküldi az illetékeseknek :D mert ezután 1 hét ban pihenő nem ártana :D Hm mi is a játékos neved ? :D Jobb ha az ember felkészül az elején és megteszi a megfelelő lépéseket ! :D ;)

Kedves Benja_HUN most hogy és miért kevered ide a THN-t ? :O :D
    Meg nem kéne azért így beszélni , bár már mit is várjon tőled az ember !
    Jah és múltkor azt mondtad hogy te über pro vagy meg hogy a THN-sek halnak először ! Tessék itt egy csata ami bizonyítja hogy bizony alul maradtál a THN-es kollegával szemben xD
  • foxbat88fx
    amióta találkoztam a geci THN-esekkel és láttam mit műveltek minden csatában azóta simán azt mondom, hogy ez teljesen rendben volt...
  • Madi92
    Tévedtem az előbb, remélem találkozunk csatában és egy csapatban leszünk! : )
  • AIexx

Mindenki másképp játszik, szabályt nem sértek vele, innentől kezdve hidegen hagy más játékos lelki gondja, ennyi!
  • Madi92
    Adja isten, hogy ne kerüljek én veled egy csatába.
    Minek kell ezt ide leírni? Értem, hogy ez csak egy játék, de azért undorító dolgoknak is van egy mércéje játékon belül is. Ez átlépte azt bőven.
    Remélem játékos éned, nem tükrözi a valós éned, mert akkor sok jót nem jósolok.
    Kíváncsi lennék, ha veled csinálták volna, akkor most azt olvashatnánk-e, hogy a "kedves anyukáját, annak a cserépedénynek" aki direkt kibaszik a másikkal, csak hogy killt szerezzen vagy pedig lehet azt írtad volna, hogy gyerekek, ma olyan jó fej csapattársam volt, hogy egy életre szóló leckét kaptam, rájöttem, hogy ezentúl a csapat érdekében én csak golyófogó leszek. Ugyanis megláttam egy nálam erősebb tankot, ami elé nekem nem volt bátorságom kimenni illetve ki akartam várni a megfelelő pillanatot, de ekkor jött a csapattársam és kitolt elé, így megszerezve a killt hősies áldozatom árán... Hm, biztos ez a valószínűbb.
    Grat hozzá!!!
  • AIexx
    de egy t92 -nel nehogy már játsza a herkulest, amikor egy tigris 2 áll vele szemben.. amúgy meg én is fejlesztek, nekem is kell a pont, és egy kis szaros t92 miatt nem baszatom ki magam, inkább akkor kitolom szemét módon, ja és árkádba nem lehet sebezni a kéket.. ;)
    ,,itt mindenki magáért játszik,, - nos, hát én is, ezért is toltam ki, de nyugi, akármi lehetett volna előttem, akkor is kilöktem volna.. ;)
    most jutott eszembe, hogy egy kék tegnap lebombázott (lehet h véletlen) de én azért minden estere utána kirakétáztam, geci vagyok tudom :)
    Utoljára szerkesztette: AIexx, 2017.01.10. 16:10:52
  • vajakos21
    Ha egy squadban vagy haverokkal akkor is ezt csinálnád a "csapat érdekében"?Lehet magyarázni a bizonyítványt, de én se dicsértelek volna meg.A repairt se te fizeted helywtte gyanítom,és biztos neked se a csapatérdek jutna eszedbe fordítva.
  • ikarus44
    Hát mondjuk ezért én is kiakadtam volna... Ez nem clan war, ahol valaki bevállalná ezt, itt mindenki magáért játszik, hogy fejlesszen stb. Így ezzel a húzással el is rontottad a csatáját.
    És még olcsón meg is úsztad, hogy csak a chaten keresztül cseszegetett, mert én simán hátba durrantottalak volna, miután bejöttem...
  • AIexx
    Kikérném a véleményeteket!
    A következő volt a helyzet a csatában: Egy sarok mögött állt egy Tigris 2 H, én voltam Pershingel, előttem egy T92, és szemezett a Tigrissel.. Én úgy gondoltam hogy kilököm, mert így ellőtte magát rá a Tigris, igaz hogy kibaszta, de én is őt! Na: Ezt követően elkezdett írni a csávó hogy mit képzelek.. stb. Szerintem egy T92 sokkal kisebb veszteség egy Pershingnél, főleg egy m26e1 -nél, tehát ha azt nézzük egy T92 árán meghalt egy Tigris 2 H, ami a játék legjobb 6.7 nehéz tankja (nem prém). Nyilván az ő szemszögéből csak golyófogó volt, de ha én mentem volna rá a Tigrisre, nembiztos hogy elég gyorsan belőttem volna a tornyát, és ha kibasz, egy T92 se nagyon lőnné ki ha nem profi.. A csapat szemszögéből így volt a legjobb, járulékos veszteség ennyi.. Szerintetek?
  • Zegi Norbi HUN
    Ja igen a japán gép egyedül prém a háromból :D Még szerencse hogy csak rank I-es és így nem tudunk belelendülni a fejlesztésbe :D
  • Kisssssss
    gajjin elbaszott logikája ez, van ajándék(d.521 repcsi pl) meg prém kategória... csak tudnám akkor miért lett mégis prém a ki-21 hei áhhh fölösleges ezen agyalni.
  • Zoli105
    A megszerezhető Me 262 A2 sem lesz prém xD xD
  • Zegi Norbi HUN
    Érdekes, az F7F-3 Tigercat meg Richard Bong's P38J rank IV, de mind2 prém. Az A-26C-45 viszont megint nem az. És akkor most itt van az új grind, itt meg a négyből egyik sem az :D Szóval 4 db "egyedi" és ritka gépért szarakodik az ember. Végül is érthető, vegyél a boltjukból prém tankot vagy repülőt :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.01.10. 10:10:56
  • PLaci #33051
    Nem lesz prém... így semmi értelme nem lesz.... o.O
  • Kisssssss
    na ezt majd megnézem, nekem volt egy 10 killes köröm a phanterF-el de még így is veszítettünk... alig kaptam 1000 rp-t a modul fejlesztésre.

közben kiderült egy-s más a hype62-röl, nem lesz prém, br 5.7-en lesz,4 fajta lőszer 2 aphe 1 apcr 1 he, 10 fokos toronyforgatás(nem valami acélos), 25mm test 50mm torony páncélzat, hangyafasznyival mozgékonyabb lesz a t-54 tankoknál de csodát azért senki ne várjon.
  • PLaci #33049
    Végre volt egy élvezhető csatám.

• PLaci #33048
    Ha már nem is talizmán, legalább nem is valami kifarmolható. :-/

• Kisssssss
    t35-re is pont akkor kapok -75% mikor le vagyok égve arany terén... tipikus.
  • Kisssssss
    bemész rb event tankcsatába egy repülővel és lelősz 2 ellenfelet vagy szerzel sok assistot, ha kell második respawnkor is repülővel mész csak arra figyelj hogy harmadik respawnkor már tankot vegyél elő, még ha ki is lőnek és veszted a csatát de legalább GF játékosként fogja értékelni az eredményedet a játék.
  • PLaci #33045
    Még kérdés, hogy mért komolytalan a GAYjin?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2017 ponthoz mi kell? Prémium account?

Mikor hetek óta arra nem képesek, hogy AF -ben megoldják a default lőszer bug -ot.

Mikor az amber inkább elmegy fogorvoshoz, mint hogy egy bug -ot reportoljon, mert ugye azt csakis a fórumon lehet, de a fejlesztők basznak a nemzetközi fórumot nézni, ehelyett orosz moderátor fórumozók tolmácsolgatnak, és kiskirálykodnak.

Mikor a minimap mind GF -ben, mind AF -ben gyakorlatilag használhatatlan.

Mikor 6.7 fölé menni GF -ben gyakorlatilag csak önsanyargatás a heat-fs és rakéta eső miatt. Nem is említve a paypal rakétásokat.

Stb, stb, stb.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.01.07. 18:14:58
  • PLaci #33044
  • Kisssssss
    olvastam már régebben ezeket a "tegyél fel kérdést a fejlesztőnek" témákat és szinte mindig csak a félremagyarázást és terelést lehetett olvasni vagy érezni a válaszokon, bizonyos kérdéseket meg úgy kerülnek mint az ördög a szenteltvizet...

pl miért nem hajlandóak a rakétás tankokat 8.0-ra vagy inkább e fölé rakni?
    miért nem hajlandóak szétválasztani a ww2 tankokat a coldwar tankoktól? lásd t54/js-3 hordák 6.7-en.
    meddig akarják még kitolni a maximum időlimitet tankok terén? mert lassacskán már a hetvenes évek végénél tartunk...
    nem gondolják e úgy hogy túlvállalták magukat tartalom készítés terén? jelenleg dolgoznak a hajókon, az enduring confrontation játékmódon, + folyamatos tartalmat kell csinálni a repülőknek tankoknak egyaránt, dolgoznak állítólag a world war módon is... és így tovább.

fognak e változások végbemenni a modeátorok terén? olyan inkompetens személyeket eltávolítanak e végre mint pl pacifica? vagy BBQ?
  • Brenor
    Mi ebben a komolytalan?
  • Kisssssss
    komojtalan...
  • Brenor
    Figyelem! A War Thunder Hungary jóvoltából, most magyarul kérdezhettek a fejlesztőktől!
    A kérdéseket ide tehetitek fel
  • foxbat88fx
    szegfűszeg