11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AIexx
    Kikérném a véleményeteket!
    A következő volt a helyzet a csatában: Egy sarok mögött állt egy Tigris 2 H, én voltam Pershingel, előttem egy T92, és szemezett a Tigrissel.. Én úgy gondoltam hogy kilököm, mert így ellőtte magát rá a Tigris, igaz hogy kibaszta, de én is őt! Na: Ezt követően elkezdett írni a csávó hogy mit képzelek.. stb. Szerintem egy T92 sokkal kisebb veszteség egy Pershingnél, főleg egy m26e1 -nél, tehát ha azt nézzük egy T92 árán meghalt egy Tigris 2 H, ami a játék legjobb 6.7 nehéz tankja (nem prém). Nyilván az ő szemszögéből csak golyófogó volt, de ha én mentem volna rá a Tigrisre, nembiztos hogy elég gyorsan belőttem volna a tornyát, és ha kibasz, egy T92 se nagyon lőnné ki ha nem profi.. A csapat szemszögéből így volt a legjobb, járulékos veszteség ennyi.. Szerintetek?