Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Flikka #33034 Ez nem új, már kb másfél éve "kitárgyaltuk" itt. Az egyik csatában terminátoként mész, lepattog szinte minden, 1 max 2 lövésnél nem kell több, hogy kilőj bárkit de az ellenfél vért hugyozik pár pontért, majd rád is ugyan ez a sors vár pár csatával odébb (vagy egyből) Ementálivá lőheted a lőszereit, meg sem érzi, vagy fekete toronyforgatóval simán becéloz és hiába a sérült ágyú meg legénység, csípőből kilő és még azt sem veszi figyelembe a játék, hogy mit, mivel. Szedett már ki Mausból Coelien egyetlen lövéssel a lövegpajzson át, nézd meg mire képes a flak 44 ágyúja vagy T10-M- ből Sherman ugyanígy miközben 400- as átütéssel pattogtam mindenről és az összes ilyen csatának vereség lett a vége, vagy bárhol célzom az oldalát, a lánctalp élét találom el, ami max besárgul, nekem meg megkarcolja az utolsó pixelt a tankon és már lángolok is de ez nem is lenne annyira zavaró. ha csak nálam lenne így, de ilyenkor az egész csapat szenved, sokan fel is adják és kilépnek. Aztán volt, hogy besokalltam és a következő csatában kiálltam egy dombtetőre, hogy "itt vagyok, lőjetek" és meglepetésemre csak úgy pattogtak rólam pedig lőttek rendesen vagy 3 irányból, én meg egyesével szedegettem őket, néha lánctalpat javítottam vagy befeketedett a sofőr kémlelője de kilőttem 6 tankot mire elvéreztem és csúnyán kikaptak. Innen kezdve meg nem nehéz összerakni, hogy hogyan is működik ez. Nagyon imádtam ezt a játékot de emiatt nem költöttem rá egy forintot sem, a tankok nagyon "kiszámíthatatlanok" a csaták meg sokszor pár perc alatt eldőlnek, pár lövés és már látszik, hogy a gép nem osztott lapot, itt csak verés lesz és nem verekedés. A legjobban akkor látszik, mikor sok az azonos típus, mint most, hogy sokan nyomják japán tankokkal. Egyik csatában 1-2 lövés volt ugyanaz a típus és győzelem a vége, másikban meg a 9-10-11 találat 50 méterről és mind csak "HIT" és bukta a csata. A véletlenekben nem hiszek, ez a szó Obi-Wan Kenobi szótárából is hiányzik, Ő pedig már csak tudja
főleg nem egy programban de megnéznék egy győztes csatából mentett képet, amin az ellenfél tankja már rommá van lőve de komoly kárt nem szenvedett, gyanítom, hogy ilyet nem találnék. Szép a játék, nálam kb ennyi de sajnálom, hogy ennyire belenyúl, pedig azt hittem, hogy Splinter Cell módjára majd lehet lopakodni és meglepni az ellenséget, de lehangoló mikor rám kanyarodik az arty lövedéke a fedezék mögött, vagy hiába a pontos találat, a játék leszavazza, nekem meg egyből annyi. Mindez Árkád módban, mást még nem próbáltam, pedig lehet, hogy váltani kellene.