War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
szerintem teljesen felesleges kifejleszteni, ott a T-54 1951
sokkal jobb a tűzereje mint a T-62-nek
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Már 2 hónapja nem WT -ztem, arra lennék kíváncsi hogy a szovjetekkel a 0 -ról érdemes-e elkezdeni tankozni? Csak a ruszkik érdekelnek, mennyire jó az új t62, kis tierben milyenek..
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
én is majdnem hasonló felállással nyomtam RB-t
KV-220 / KV-85 / Yak-9K / I-153 prém csajka :D
kurvára fordul ez a csajka.... leszedtem vele egy P-51-est... nem azt a 4×20mm-es szar mustangot hanem az igazi mustangot :)
aztán lerakétáztam egy hellcatet meg egy M16 spaa-t utána megint leszedtem vmi gépet :D sztem vmi BF-109-est....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.23. 00:08:32

ha élethűséget akar az ember akkor megy SB-zni.....
ott is kurva lassú a csata, ott is kurvára szerencsén múlik az egész
ott is kurva kevés az exp meg a credit
törölni kellene a gameből és maradhatna AB meg SB tankosban
sokkal jobb lenne
már meguntam a T-10M/Is-4/Is-3/T-54 1949-ezést :D pedig este 9kor lepereg az 1 napos prém....
még 200k exp.... 180k már megvan
de jó nagy gecik megint a gaijinesek.... nem is ad 100% bónuszt a prém csak olyan 50% környékit
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
bármennyire is meg akart szopatni sikerült 500 goldot összeszednem wageren :DDDD
van két nap prémem kihúzni az IT-1-et... gyerekjáték :D
lehet még ma éjjel meglesz :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.21. 20:39:10
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
van még egy előnye ennek a tanknak :D sokan összetévesztik a kv-2zis6-al a hosszú ágyúcső meg az egyforma tank test miatt.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
én tegnap kaptam meg :P
amúgy már nem is annyira OP
már sokan rájöttek a gyenge pontjára szemből, amit ráadásul eldugni sem tudsz
Én kb:20 perce kaptam meg!!!!!!!! :D
Újra raktam a játékot, és hirtelen nem találom hol is kell beállítani azt, hogy amikor sniper módban jobb gombbal zoom-olok, akkor ne kelljen folyamatosan nyomva tartani a jobb gombot. Köszi előre is a segítséget! :)
amúgy neki van a legjobb hozama :D (gyorsan meglesz a jenki jetbomber :D )
RP: 368%
kredit : 520%
de ezek szerint igen
de fent van Tsen ha gondolod :D

első köröm vele sima 9 kill és SEMMIT nem csináltam csak nyomtam a W-t meg a bal egérgombot
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.08.20. 14:46:47
látom ő azóta is hű maradt a klánhoz még ha gamet is váltott :D
mond neki, hogy Benjamin Breki üdvözli :D
Hm ilyen ismert lenne a kollega ? :O valami hírességgel szakaszolok ? :O jó lenne tudni :D
GLA???? Tefus???????? :D
kit látnak szemeim OMG így 2-3 év után.....