37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kisssssss
    megvan a hetedik tank stage is de a repülőket most kihagytam... rohadt fogfájás kikészít.
  • PLaci #33037
    Hoppá! o.O

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Véletlenül összekapáltam a surikeneket.

Szerintem hiper gagyi fércmű ez az illusztráció.
  • vajakos21
    "pedig azt hittem, hogy Splinter Cell módjára majd lehet lopakodni és meglepni az ellenséget,"
    Árkádban? Ahol mindent ikonok mutatnak,és piros - zöld kereszt van? Miért nem simre mész? Ott lehet osonni.Értem én,hogy mindenki profi itt,de sose olvasok olyat,hogy valaki belátná,hogy ő hibázott.Rosszul helyezkedett,gondolkodás nélkül rohangált stb. Néha végig kell gondolni mit csinált az ember rosszul, nem valamire ráfogni.Ha belefutsz egy négyfős squadba és szétkapnak az nem a játék hibája hanem pech.stb.
  • PLaci #33035
    B+.....
    Nézek ki a fejemből, hogy honnan lőnek rám, mikor senki pirosat nem mutat a minimap. Körbenézek: egy Pz. IV sorozza a seggemet 10 méterről....
    GAYjin...
  • Flikka
    Ez nem új, már kb másfél éve "kitárgyaltuk" itt. Az egyik csatában terminátoként mész, lepattog szinte minden, 1 max 2 lövésnél nem kell több, hogy kilőj bárkit de az ellenfél vért hugyozik pár pontért, majd rád is ugyan ez a sors vár pár csatával odébb (vagy egyből) Ementálivá lőheted a lőszereit, meg sem érzi, vagy fekete toronyforgatóval simán becéloz és hiába a sérült ágyú meg legénység, csípőből kilő és még azt sem veszi figyelembe a játék, hogy mit, mivel. Szedett már ki Mausból Coelien egyetlen lövéssel a lövegpajzson át, nézd meg mire képes a flak 44 ágyúja vagy T10-M- ből Sherman ugyanígy miközben 400- as átütéssel pattogtam mindenről és az összes ilyen csatának vereség lett a vége, vagy bárhol célzom az oldalát, a lánctalp élét találom el, ami max besárgul, nekem meg megkarcolja az utolsó pixelt a tankon és már lángolok is de ez nem is lenne annyira zavaró. ha csak nálam lenne így, de ilyenkor az egész csapat szenved, sokan fel is adják és kilépnek. Aztán volt, hogy besokalltam és a következő csatában kiálltam egy dombtetőre, hogy "itt vagyok, lőjetek" és meglepetésemre csak úgy pattogtak rólam pedig lőttek rendesen vagy 3 irányból, én meg egyesével szedegettem őket, néha lánctalpat javítottam vagy befeketedett a sofőr kémlelője de kilőttem 6 tankot mire elvéreztem és csúnyán kikaptak. Innen kezdve meg nem nehéz összerakni, hogy hogyan is működik ez. Nagyon imádtam ezt a játékot de emiatt nem költöttem rá egy forintot sem, a tankok nagyon "kiszámíthatatlanok" a csaták meg sokszor pár perc alatt eldőlnek, pár lövés és már látszik, hogy a gép nem osztott lapot, itt csak verés lesz és nem verekedés. A legjobban akkor látszik, mikor sok az azonos típus, mint most, hogy sokan nyomják japán tankokkal. Egyik csatában 1-2 lövés volt ugyanaz a típus és győzelem a vége, másikban meg a 9-10-11 találat 50 méterről és mind csak "HIT" és bukta a csata. A véletlenekben nem hiszek, ez a szó Obi-Wan Kenobi szótárából is hiányzik, Ő pedig már csak tudja főleg nem egy programban de megnéznék egy győztes csatából mentett képet, amin az ellenfél tankja már rommá van lőve de komoly kárt nem szenvedett, gyanítom, hogy ilyet nem találnék. Szép a játék, nálam kb ennyi de sajnálom, hogy ennyire belenyúl, pedig azt hittem, hogy Splinter Cell módjára majd lehet lopakodni és meglepni az ellenséget, de lehangoló mikor rám kanyarodik az arty lövedéke a fedezék mögött, vagy hiába a pontos találat, a játék leszavazza, nekem meg egyből annyi. Mindez Árkád módban, mást még nem próbáltam, pedig lehet, hogy váltani kellene.
  • Valka78
    Szerintem az a gond, hogy a random number generator nem is annyira "random". Szerintem a változók a körülmények hatására felülíródnak, ezért vannak túl gyakran "ilyen nincs b.meg" típusú események.
  • PLaci #33032
    Nem gondoltam volna, hogy a tankos eventet is el tudják baszni. Bármivel megyek, bármi jön szembe, mindenkinek 1 lövés vagyok, én meg hiába pumpálom a lőszert bárkibe..... :-#
    Eddig egyetlenegy értelmes köröm volt, ott is inkább mákból ment a szekér.
  • Valka78
    Nálam folyton ezt csinálja. Lepattan a lövés, oszt bele az optikába. Másik kedvenc hülyesége, hogy folyton az ágyú végét találja el, mikor szemből a toronyra célzok, ami legtöbbször szart sem ér. Egyszer bele is lőttem a csőbe. Szétlőttem a fegyver závárzatát, meg a parancsnokot aki mögötte állt. Szinte rögtön visszalőtt a gyerek és elpusztult a tankom :) Ja és ha a gép oldalát célzom, akkor meg a lánctalp élét kapja telibe, ami ráadásul sosem szakad le... Azért ez g.ciség, hogy a gép dönti el, hogy mit találhatok el és mit nem. Azt vettem észre, hogy minél jobban megy a játék, annál gyakrabban történnek ilyen "véletlenek".
  • Valka78
    A pz IV J-nek is 3.6 a toronyforgatási sebessége alapból. Nem is igazán értem mire jó az a gép. Csak azért vettem meg, hogy az is meglegyen... Aztán a második körben amit mentem vele kilőttem 13 tankot :) De valszeg bármelyik pz IV-el megtehettem volna :(
  • Zegi Norbi HUN
    De jó nektek :D Nekem eddig csak backup jött, de az dögivel :(
  • unusual79
    2 talisman esett eddig. Ferdinand,H6K4,meg sok backup.
  • Luciferkee
    Oké, köszi, nincs több kérdésem

• Kisssssss
    valakinek eset már 3D decal? vagy sima decal? mert már 2x 6 stage lement de egy pz3m talizmánon kívül nem kaptam még eddig semmi értelmeset.
  • PLaci #33025
    Ja, a nagy semmit. :-/

• Zegi Norbi HUN
    Én is csak lestem, mikor láttam hogy nem prém :D Azt hittem az lesz. No de sebaj, legalább adnak valamit.
  • Kisssssss
    "LVT ZiS-2 meg nem prém. :("

bezzeg a japán ki-21 meg prém lett... gajjin logic remélem azért a type-62 prém lesz.
  • PLaci #33022
    Hááááát... kösz a semmit... :(

LVT ZiS-2 meg nem prém. :(

• BaleniX
    Urak, valaki tudna segíteni? Letöltöttem azt a Shooting Range-es UserMission-t. Kicsomagoltam, átraktam az UserMission mappába, elindítottam a játékban. A töltőképernyőről átdob azonnal a csata végi képernyőre majd kiírja hogy Mission Failed, mint ha csata lett volna. Valakinek valami ötlete mi lehet?
  • foxbat88fx
    én ma reggel uninstalláltam ezt a fostalicskát :D
    megpróbálok vevőt találni az acc-ra hátha sikerül
  • Kisssssss
    na végre meglettek... most jöhet a meme262 meg a HYPE-62

Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.01.03. 19:19:22
  • foxbat88fx
    na igen itt a PT-76!!!! azzal sincs semmi gondom mert az legalább ZÁRT!
    tök jó köröket mentem vele....
    ASU-57 csak felül nyitott... szintén jó köröket mentem vele

de ez a kurva M56 :DDD itt SEMMI nincs az emberek körül
    egyszerűen ez csak arra jó hogy SB-ben megálljak vele 2km-ről sniperkedni
    de arra sem alkalmas mert kevés a lőszere + gyenge a lőszere a T-54-esek ellen :S
  • PLaci #33017
    Ezek a mai eventek.... esküszöm a GAYjinnél valami fejes élvezi, ha csak szívnak a játékosok....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.01.02. 22:45:39
  • bgabor911
    PT-76 ugyanez, és öröm nézni, ahogy kipattintja az őt lenéző Tigriseket és Párducokat a 200mm-ert átütő HEAT-FS-el. Lehet vitatkozni róla hogy érdemes volt e összeereszteni két eltérő korszak gépeit, de a PT-76 hatékonyságát nem érdemes megkkérdőjelezni. A titok hogy akkor kell rátámadni/rálőni velük az ellenfélre, amikor az épp másfelé figyel. Tanulni kell ezt a gerilla játékstílust, az tény.
  • Kisssssss
    csak egy kicsit mentem neki a korlátnak... de amint hozzáértem máris kezdtem csúszni befelé a folyóba, már ennyitől is simán vizes lehetsz.

• foxbat88fx
    az ASU-57 nekem bejön :)
    az legalább pici célpont és SB-ben sem megy nagyok ellen...
    egy baja van.... kevés a lőszere :D és kurva gyorsan tölt
  • Kisssssss
    ha 1.0 tankok közé lenne berakva akkor se mennél sokra vele, hozzá kell szokni hogy ez egy ilyen tank... ezzel laposkúszásban kell közlekedni, pont úgy mint az asu57-el.
  • foxbat88fx
    nem az, hogy nem jön be....
    de lehet ezzel menni egy értelmes jó kört? :D

azt értem h papír de akkor mi a fenének kell betenni T54-esek ellen?!?!?!
    még kempelésre sem lehet használni :D

mondanám, hogy nosza akkor majd jó lesz SB-re...
    de hidegháborús tankok ellen teszi be ott is :S
  • Kisssssss
    még a leonál úgy ahogy megértem a problémádat, de az m56-tól nem tudom mégis mit vársz.... ez egy papír TD amit repülőből dobáltak ki a harctér közelébe, ha nem jön be ez a játékstílus akkor had a franca.
  • foxbat88fx
    na megtaláltam a következő "ne menj vele egy kört sem" tankot
    M56 Scorpion.... no comment :D

ha a 10 méterre melletted lévő tank találatot kap te halott vagy :D
    ha az ellenség vadászgépei rádlőnek 1 sorozatot te halott vagy
    ha az enemy artyt kér rád te halott vagy
    ha az ellenségnek van annyi esze hogy használja az MG-jét akkor halott vagy

nem tudom, hogy gondolták ezt a tankot 6.7-be :D még 6.0 is vicc kategória lennegg Gaijin :D szép munka megint :D
  • foxbat88fx
    mindjárt kapsz ajándék 1 milka creditet :D
  • PLaci #33008

• AIexx
    én is ulq -n nyomom, mert a gépem ennyit bír.. de ha félmillás gépem lenne, akkor is így csinálnám, nekem az számít h minél többet kilőjjek, ennyi..
  • Madi92
    Az ellenfélnél sem volt sok Wittmann.
  • AIexx
    jó csapat.. (RB)
  • Kisssssss
    ohh... pz.bfw-4 meg le lett nerfelve durván, toronyforgatási sebesség 3.6s, (ez még a pz4j-nél is szarabb 4.2s) szerencsétlent lefokozták tornyos tankvadásszá...
  • foxbat88fx
    pedig a játékosok nagy része ULQ-n nyomja...
    főleg a pro játékosok.... COBET pl.
  • Kályha
    És az olyan baromságok, mint a játékélvezet? Ha a meccsvégi táblázatot várod, azzal az is odavan, nem? Arról nem is szólva, hogy ilyen húzással (is) csontra szopatni másokat nem szép dolog. Mondanám azt, hogy hagyjuk, te dolgod. De a Gaijin-tól elvárható, hogy jobbá tegyék a játékot, tőletek csak rosszabb lesz.

PLaci:
    Oké, értem.
  • Kisssssss
    majd ha lesz hozzá kedvem... most grind van, event + warbond.
  • foxbat88fx
    majd egy 10-20 kör múlva mond el mi a véleményed a Leopard-ról...
    habár te RB-zel inkább :S
  • foxbat88fx
    azzal kellett volna kezdened :P
    mondjuk én még a rakétás tankok előtt nyomtam vele, de valami állat az a 128-as :)
    és azért még most is elég durva kis tank tud lenni a JT :P