Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kisssssss #32932 elvittem egy tesztkörre az újonnan berakott he-100 d1 vadászgépet, ha lenne ennek a gépnek legalább egy 20mm gépágyúja akkor igazi sealclubber lehetne a p-40 mellet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel még nincs kifejlesztve nekem a gép így csak full stock értékekkel tudtam repülni, sajnos van 3 gyenge pontja a gépnek.
1.majdnem az egész géptest be van borítva hűtőmodulokkal... ha valaki eltalál akkor tutifix hogy mehetsz vissza reptérre.
2. a motor szintén sok baj forrása lehet két okból is, egyrészt teljesen sértetlen hűtőmodulok mellet is szeret gyorsan túlmelegedni másrészt el is felejtheted a tartós WEPelés máskülönben megfőzöd a motort... + ráadásképpen ha megsérül a motort akkor elveszted az egyetlen előnyét a gépnek mégpedig a nagy sebességet.
3. fegyverzet, 3 darab 7.92mm mg17 1500 darab lőszerrel... kétfedeles fa építésű gépek ellen ez még elegendő, de a teljesen fémből készült gépek ellen ez már picsafüst.
azért van jó oldala is a gépnek.
a tesztrepülés alatt felvittem 4000méter magasságig aztán levittem zuhanórepülésbe és sikerült elérni a 850km/h körüli sebességet... ez a gép BnZ-re született, ha tartjátok a magasságot és nem álltok le forduló harcolni minden gépel akkor büdös életbe nem fognak elkapni.