37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
robi3 #32958 Sziasztok! Tudnátok linkelni a tigris tank 360 fokos belső fényképét, köszi! -
-
Kisssssss #32956 grat :D
én meg a pz3M-re kaptam talizmánt.
-
Hoppá! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajna ritkán megyek vele. :-/
-
Én AB -zek.
Sokkal kevesebb "sikerélmény" mellett meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kész elmebaj, kész random az egész. :-/ -
Kisssssss #32953 kellet volna még egy foglalás, kb nekem is ugyanilyen eredményre adott hasonló pontot.
(nekem viszonylag gyorsan meglett rb-ben a 2017)
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2016.12.29. 21:54:59 -
Szerezz 2017 vagy több pontot.... aha...
6 kill + 3 assist + 1 foglalás = 1999 pont.
-
Kisssssss #32951 és most már a wt szerverek is lehaltak... (ddos?) -
foxbat88fx #32950 legalább nem THN-es noobokkal találkoztál :) -
Kisssssss #32949 mentem egy kört a mostani rb tank eventen... ennyi életképtelen klántagot egy rakáson édes istenem, nekem kellet lehoznom a csata nagy részét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kisssssss #32948 nem lesz meg. -
Szerintem tetszeni fog. Egyetlen hátránya, hogy viszonylag könnyen, 2-3 sorozattal lelövik. Bár volt rá példa, hogy lángolva még 2 csókát leszedtem vele. Beszarás tűzereje van és nagyon kezes. -
foxbat88fx #32946 ajánlom mindenkinek, hogy addig mentse el az irányítás beállításokat amíg megteheti :D
elég sokan írtak general chaten az új bug miatt.... -
Kisssssss #32945 na még utoljára megpróbálok ge wagerezni és összeszedni legalább 700 aranyat, ta-154 túl jó áron van ahhoz hogy lemaradjak róla. -
foxbat88fx #32944 hát ez nem igaz -.-"
tudnak ezek a nyomorékok olyan mini peccset kiadni ami javít is valamit nem pedig elbassza a gamet???
az egész irányítás össze vissza elállítódott
nem lehet tankkal zoomolni, javítani stb....
hol lehet beállítani, hogy jobb egérgombbal lehessen zoomolni mert még az a beállítás is eltűnt -.-"
ezeket a lúzereket basszus :D -
nah, akkor folytatjuk a mészárlást.. ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #32942 BR változások:
T-32 7.0 lett :) hmmm legalább néha lesz ellenfele a T29-eseknek -
foxbat88fx #32941 most nézem SB-ben beleszámolja az AI killt is a statba? :D
mentem 3 kört leoparddal, vagyis 6 spawn alatt 0 kill
gondoltam megnézem milyen szépen néz ki ez az adatlapomon, erre ott virít 10 kill.... annyi AI-t öltem meg, erre tisztán emlékszem, de azt nem gondoltam volna h beleszámolja a statba :)
ezek alapján egész jó statom van a Leopard-al
-
foxbat88fx #32940 na mentem egy SIM-et Leo-val...
még az életkedvem is elment ettől a szartól XD
elsőnek egy zsu-57-2 szedett ki 2km-ről majd egy SU-122-54 2km-ről
na ezért nem ártana páncélzat rá -
foxbat88fx #32939 :D:D:D
na pont van SIM Leo I-re...
megyek 1-2 kört de igen csak meglepődnék ha egyáltalán assist-ot tudnék szerezni ezzel a tragaccsal :D -
Kisssssss #32938 sehol :) sherman firefly, crusader aa, meg az achilles jelenleg a top tank ahol tartok.
most épp a sherman kettőnél tartok a fejlesztésben... nagyon imádom azt a sörösüveg tartó dobozt a lánctalp felett, szerintem pont ezért is rakták be a britekhez, gajjobnak nem támadt jobb ötlete. uff... -
foxbat88fx #32937 AB a legjobb mód szóval legtöbbet ott játszok...
a Chieftain eddig egy álom, 10/10-es tank
de a Leo valami szörnyű eddig a max. kill-em vele 2 és igen csak negatívban vagyok vele :D
a javítót még kihúzom amíg van prémem de nem nagyon fogom erőltetni...
sebessége sem valami gyors, T-54-eseket gyorsabbnak érzem és azoknak is brutális páncéljuk van
ezzel a Leo-val gyakorlatilag semmire sem merek rálőni aminek a csöve felém néz mert úgy 99% hogy beledöglök 1 találatba -
Nekem is ugyanilyen érzéseim voltak és vannak is a 2 tankkal kapcsolatban. AB-ben biztos hogy gyenge, RB és SB a Leo 1 játszótere. Ott kijöhetnek az előnyei a kevés páncélnak, mert a Chieftain valami borzalmasan lassú :) -
foxbat88fx #32935 na ettől a fostalicskától padlót fogsz fogni :DDDDD
briteknél hol tartasz????
Chieftain egy álom, azt nagyon ajánlom :) -
Kisssssss #32934 nekem már csak 8400rp kell a leo1-hez. -
foxbat88fx #32933 jézusom mi az isten fasza ez a Leo I ???? :DDDD
beaktiváltam rá egy 500% meg egy 600% exp boostert h ne kelljen szenvednem sokat a javítóért
+ prém mellette persze
még lose-nál is szokott ilyenkor 10.000 exp közelit hozni :D
erre mentem egy 3500 meg egy 3300 exp-s kört vele XDDDD
totál megérte beaktiválni rá :D
na én itt nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy NEEEEEEEEE menjetek rá erre a hulladékra
ha egy falevél eltalál halott vagy.... + a lőszere nem sok szart ér.. :(
Chieftain egy álom de ez a tank ez valami vicc kategória :D -
Kisssssss #32932 elvittem egy tesztkörre az újonnan berakott he-100 d1 vadászgépet, ha lenne ennek a gépnek legalább egy 20mm gépágyúja akkor igazi sealclubber lehetne a p-40 mellet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel még nincs kifejlesztve nekem a gép így csak full stock értékekkel tudtam repülni, sajnos van 3 gyenge pontja a gépnek.
1.majdnem az egész géptest be van borítva hűtőmodulokkal... ha valaki eltalál akkor tutifix hogy mehetsz vissza reptérre.
2. a motor szintén sok baj forrása lehet két okból is, egyrészt teljesen sértetlen hűtőmodulok mellet is szeret gyorsan túlmelegedni másrészt el is felejtheted a tartós WEPelés máskülönben megfőzöd a motort... + ráadásképpen ha megsérül a motort akkor elveszted az egyetlen előnyét a gépnek mégpedig a nagy sebességet.
3. fegyverzet, 3 darab 7.92mm mg17 1500 darab lőszerrel... kétfedeles fa építésű gépek ellen ez még elegendő, de a teljesen fémből készült gépek ellen ez már picsafüst.
azért van jó oldala is a gépnek.
a tesztrepülés alatt felvittem 4000méter magasságig aztán levittem zuhanórepülésbe és sikerült elérni a 850km/h körüli sebességet... ez a gép BnZ-re született, ha tartjátok a magasságot és nem álltok le forduló harcolni minden gépel akkor büdös életbe nem fognak elkapni. -
foxbat88fx #32931 akkor jó :D
nm :) -
KirBal #32930 Fura ez valahogy megjavította kösz még 1szer. :) -
KirBal #32929 Rendben megpróbálom köszi :) -
foxbat88fx #32928 pffff jó kérdés
nem is hallottam még ilyen bugról....
ha gyors a neted esetleg megpróbálhatod újratenni a gamet
vagy vársz és lehet holnap jön egy javítás ami megoldja a problémádat -
KirBal #32927 Meg az a fura, hogy egy órával ezelőtt semmi baja sem volt (csak kiléptem, majd vissza és sehol semmi)
és ilyenkor mit lehet tenni vajon?
Utoljára szerkesztette: KirBal, 2016.12.28. 14:35:43 -
KirBal #32926 Kipróbáltam két rendszeren két különböző felhasználóval, de sehogyan sem. -
foxbat88fx #32925 akkor BugThunder :) -
KirBal #32924 A kliensem verziója pedig 1.65.1.57 -
KirBal #32923 Ugye az a Check file lefuttattam, de utána se jelenik meg -
foxbat88fx #32922 nekem megvan....
fel lett oldva újabb 2 tank szóval frissítsed a gamet ha még nem tetted meg, mert lehet az kavart be -
KirBal #32921 Sziasztok másnak is eltűnt az egész japán ág vagy csak én jártam így? -
foxbat88fx #32920 érdekes, hogy a 10 kill-es körömben Chieftainnel túléltem 3 rakétát és egy rakás találatot tornyon, T-54, Leopard, Panther II, T-10M és T-62-től...
na erre nem képes a leo :D papír az egész
RB-zni nem RB-zek, az a mód szart sem ér
SB-zni szoktam de be sem merek menni ezzel a fostalicskával SB-be :D
de majd kipróbálom egyszer, de nem sok reményt fűzök hozzá....
Chieftain viszont jó lesz szerintem SB-be -
Luciferkee #32919 Most árkádról, RB-ről, vagy simről beszéltek? Én végig RB-ről.