War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teamwork = (AF -ben) 1km -en belül vagy, mikor a szakasz társad másik játékost lő le.
Supporting Fire = A szakasz társad lelő egy játékost, akit te korábban sebeztél.
A repülős egy csöppet nehezebb :D 20 supporting fire, troll Gazsi :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.16. 16:45:12
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Web és Achievement is ezt mondja: "Achieve 3 series of 3 destroyed enemy tanks without losing your vehicle in random battles."
Csakhogy a 3 alkalom valójában 3 különböző csata.... 10 kill 0 death mellett elszámolt 1/3 -ig... <#falbav>#falbav>
Nem nagy kunszt ezt a feladatot megcsinálni, de azért felvehetnének már valakit, aki nem csak hobbiból fordítgat oroszból angolra, mert kezd kurv. idegesítő lenni, hogy folyton más a megadott és a tényleges feladat......
Replay.
Hiába OP az ágyú, de az iszonyatos újratöltés, és a papír páncél miatt ritka, hogy ilyen jó csatát menjek az IS-2 -vel! ;)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
bár annyira nem mint az 1947 de azért ez is elég állat ha saját/kisebb BR-be teszi be :)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
hova kellett volna mennem??? egy bázisos játékmód
naná, hogy olyan helyen leszek ahol betudom védeni a bázist... el sem mozdultam onnan :)
Ne is mond mikor 5 csata alatt csinált majd 100 kill-t az elvtárs... bár nem is vártam mást tőle xD
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
megyek sorban 128 kibaszott jó kört.... 10+ killek win win hátán
beaktiválok BÁRMI boostert.... 1-2 kill... lose, fasszopó csapattársak, enemy mindenkit lealáz
mekkora véletlen -.-"
pedig itt nem is mentem olyan hú de durva kört....

cobetes nem semmi :D 45 csata alatt 744 kill...
bár a Te eredményed is szép :)
kapsz egy sört ha nem vagy kiskorú XD

Sajna nem maradt idő vissza előzni a cobet-est :( de én ennek is örülök
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
elég profik, 4-es szakaszban gyakorlatilag legyőzhetetlenek
de kétlem, hogy bárkivel is csak úgy szakaszoznának.... eddig mindig csak sajátjukkal láttam őket
berakott 100 eventben melléjük (szerencsére)
közel 40 kill előnnyel nyertünk :D
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
természetesen nem segítenének ingyen az tuti....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.15. 00:49:40
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 22:09:53
jó annyira azért nem vagyok béna :D de ott ritka, hogy 8-10 kill fölé menjek.....
igaz gépfüggő is, ezekkel nem nehéz azért ölni :D igaz nagyon rövid csata volt... volt talán 4 perces, de pont 4 teamworkot csináltam neked :D
Meddig tart a chatban egyébként? :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 22:06:27
szar h nem tudok írni, de hozzá kell szoknom XD
repcsisben sajna elég béna vagyok :D de segíthetek ha gondolod...
azért a 38%-os faszoknál jobb vagyok... sőt YAK9T YAK9K-esekkel tudok is alázni sokszor
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 20:54:35
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hide and fear, Cobra Commander is here !
permanent devoice from the game
XDDDD
Ez valami törp vagy varázsló? :D
estefele leszek ha még kell segítség :)
ez mekkora szar már XDDDDD

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.14. 11:41:13
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.08.14. 11:11:31
Első csatában felbasz 7.7 -be, és nem ad squad -ot.
Második csatában ezt a retardáltat dobta mellém:
- Konzol játékos
- Prém tank
- Azt se tudja hol van.
- Azt se tudja mit kéne csinálni.
- Lófaszt sem tud eltalálni.....
- Én öltem 2x, míg ő a ponttáblázat legalján csücsül...
én múltkor csináltam amikor supporting fire kellett...
beinvelt egy gyerek, elindítja a csatát...
belépünk a csatába és ott kérdezi, hogy pontosan mi is kell ehhez a supporting fire öcsihez..... na mondom ez fasza lesz :D
szokásos, lőttem az egyik ellenséges tankot ami előttünk volt 100 méterre de ez a balfasz természetesen a másik tankot lőtte :DDD
story: kellene 18 teamwork, megpróbáltam volna valami értelmes csapatot toborozni squad chatröl de csak féleszűeket találtam.
pl: az egyik gyerek invitelt engem, dumálnék vele erre kilép a squadból... rám ír hogy "bocsi véletlen volt" mondom rendben nem baj, aztán ezt még eljátszotta velem 4 alkalommal, és ez csak a jéghegy csúcsa volt...
én is szoktam ideges lenni... mondjuk amikor minden pattan az enemy meg 2km-ről instantkillezik....
vagy amikor a társaim lúzerkednek...
na de azon felbaszni az agyam, hogy valaki rám lő egy olyan játékban ahol egymást kell lőni :DDDDD
kb. olyan mintha felbasznám az agyam, hogy fürdéskor minek kell vizet engedni a kádba :D

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
nálam pl kiírja a nevet és tudtam, hogy magyar mert sokszor összefutottam már vele
de akkor most ne lőjjem ki mert magyar? sajnáljam meg? :D :D