11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • davidbog
    A 12,8 cm-esnek sincs. Az angol számítások alapján 60°-os (vízszinttől) páncél ellen 1 km-ig jobb a 10,5 cm-es, azután már a 12,8 cm-es. Legalábbis a 920 m/s-os 12,8 cm-es, ami a standard volt. 30°-os (vízszinttől) páncél ellen valószínűleg jobban teljesítene a 12,8 cm-es a nagyobb kalibere miatt. De erről meg semmi adat nincs. Az én véleményem szerint a 12,8 cm-es átütésének 100-105 mm körül kéne lennie 1 km-ről 30°-os ellen. Ami egy 1944/45-ös lövegtől nem rossz (a kortárs orosz, amerikai hasonló kaliberű lövegek is kb ennyit tudtak/tudhattak) de közelébe nincs a 140 mm-nek, ami az IS-4 homlokpáncélja.

Ja a 4000 lbs az megy, remélem majd jól agyoncsap. :D Nekem aztán pont nem hiányoznak a fostos repülők, egyiket se szeretem. Zuhanjon is le mind. :D

Azért félelmetes hogy még semmi konkrét érdemi dolgot nem lehet tudni magáról a harcrendszerről. Mivel az arcade része nem igazán érdekel (hiszen arra ott a WoT) nem is igazán tervezem hogy olyan nagyon belemerülnék, max csak annyira, hogy az alapokat megismerjem. A komolyabb játék módok tudomásom szerint később jönnek. Csak félő, hogy számomra addig érdektelenségbe fullad az egész WT GF. Pláne ha addig jobb híján mégis csak megtetszik a NF2 vagy kijön a World of Warships, mivel a hajókat a harckocsiknál is jobban komálom.