11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Nem tudom, én jelenleg meg vagyok elégedve a dologgal. Ha meglövők valamit az meg van lőve. Nagyon ritkán van az, hogy visszalő mint régen volt. Sőt. Még a "kis" pantherekkel is egyből pukkan minden szinte első lövésre. Grafika szép. Pályák is jók többnyire. Csapatársak között is lehet olyat találni, akivel érdemes együtt menni. Vannak nagyon pozitív élmények.
    Persze van olyan is, mikor csak nyomom a W-t ész nélkül, aztán ***** anyukáját a játéknak, mert megint kilőttek, de azért tudom, ki a hibás a dologban. :D Aztán, persze van olyan is, mint a képen, hogy nekem van a legtöbb kill még is veszítünk, de szerintem vesztes csatára is sokat ad, ha jól játszottál, szóval erre sem lehet egy rossz szó.

Viszont nem értem, ha valaki nem élvezi magát a játékot, akkor miért akarja magát még frusztrálni is ilyen evetekkel? Tudvalevő, hogy mikor kéne valami és már a siker kapujában vagyunk, valami úgy is bekreppál aztán el is van cseszve a kedve az embernek. Mégha csak egy játékról is van szó. :D