37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #32798 azért az elég nagy szopás lenne ha 5 spawn lehetne
sokszor a 3 is túlzás....
főleg amikor csata kezdete után 4 perccel a fél ellenséges csapat a spawnhelyünkön várja h spawnkill-ezhessen....
simán vissza lehetne venni a spawn-t 2-re is szerintem -
fighter_hu #32797 Tudom ott még ott van , ab-be máig nem értem miért vették ki :( , hisz repcsi ab-be is annyiszor mészbe ahány repcsid van a sloton itt meg csak max 3 tank -.- -
Zoli105 #32796 ez még most is így van szimulátorban :D -
fighter_hu #32795 Azt azért ne feledd hogy mikor még csak orosz német volt akkor volt dupla spawn kb mindennek ami nem heavy volt és néhány kivétel TD-nek (pl jgpanther stb) -
Zoli105 #32794 Igaz nem írtak róla a fejlesztők de 1000000%-ék hogy még jobban visszafogták az RP és kredit hozamot hogy még lassabban fejlődjél ! (mentem japán kezdő tankokkal 2 bázis foglalás 8 kill és kerek 300 XP-t kaptam győztes csatára , és még a modulra sem lett elég ! :D xD ezen már csak nevetni tudok xD szánalom , gondolom a legénységi fejlődést még jobban visszafogták xD )
Emlékszem hogy mikor kijöttem az orosz és német tankok kb kellett 5 nap és megvolt a Tigris H és a Panter D ! de kb úgyan ilyen gyorsan haladtam az orosz Is2 és T44 fele is :D -
foxbat88fx #32793 jézusom ezek a japán kezdő tankok....
katasztrófa
én kék játékos vagyok, de ezekkel ölni lehetetlen :DDDDD
win-ről ne is beszéljünk, eddig 0% winrate velük :)
na nekem ennyi volt a japán tech tree fejlesztés :D -
vajakos21 #32792 A goldos vásárlással lehet èrdemes várni karácsonyig. Valamit biztos akcióznak. Persze lehet nem gèpekre, de hátha. -
foxbat88fx #32791 prém nélkül győztes csatára is alig ad már 2000 exp-t
hiába van 10-14 kill-em
vesztes csata meg garantált 1k exp alatt hoz -
pár hónap után gondoltam megyek 1-2 kört.. első 2 csata normandián egész jól sikerült, de az xp -t baszta adni.. (pedig volt booster is)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ikarus44:
enlisted
unusual79:
Szia! Csak nem Unu, a Dark_Side_Live-ból? Gyakori nézőtök vagyok.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2016.12.20. 13:05:27 -
ikarus44 #32788 Milyen játékot fejleszt? -
unusual79 #32787 Üdv. Nem,de van egy külön álló game amit fejleszt a gazsi. Érdekes elgondolás. -
ikarus44 #32786 Nem hinném hogy be vezetnék bármikor is. -
Végeztek is az update-tel.
Rögtön kiszúrta a szemem a TA-154 a német prémfán. 1400ge egy 4.0-ás gépért, ilyen tulajdonságokkal, nem hagyhattam ki. Bevittem custom-be, amire csak ráemelte az orrát, már szakadt széjjel. Kétmotoroshoz képest piszok agilis. Asszem passzolni fog az A-1/A-4 fókák mellé.
Nem vagyok egy hűde tankos, azért próbálkozom. De hogy a japókat hanyagolom, amíg jót nem hallok róluk, az tuti. Mintha kartondobozokat pakoltak volna egymásra, ez aztán a mérnöki tervezés csúcsa. Ránézésre freefrag az összes eredeti tankjuk.
Olyat esetleg hallott bárki is, hogy idővel bevezetnék a gyalogságot, amolyan Heroes&Generals mintára? -
foxbat88fx #32784 hát az apjuk faszát azt :D
aki karácsonykor is egész nap WT-zni fog az meg is érdemli, hogy szopjon :D -
Kisssss #32783 a válasz igen, és igen :) -
foxbat88fx #32782 és akkor mi értelme van a napi 5 win-t vagy mennyit megszerezni? :D
megint szakaszonként fog feloldódni a tech tree? és akinek meglenne a 12 suriken annak meg meglenne az egész tech tree azonnal? :D -
Kisssss #32781 na holnap jön.
http://warthunder.com/en/news/4411-news-scheduled-server-maintenance-20-12-2016-08-00-gmt-utc-en/ -
Nem kell hülyének lenni, mikor a HEAT-FS -es buzik meg a rakétás szarjankók szemből úgy szednek ki, mint egy Mader -ből. -
foxbat88fx #32779 ja tényleg 7.3 lett :D
de attól még elég állat TD ha nem hülye az ember hozzá -
Nem, mióta feltolták 7.3 -ba! :'((
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2016.12.19. 18:51:30 -
foxbat88fx #32777 van azért kivétel...
JT 7.0-ában ha top tier akkor nagyon brutális -
Valka78 #32776 A német gépek 5.0 felett már nem annyira hatékonyak. Igazából 4.3-ig jók, 4.7-en a kwk 40 és társai már nem szólnak akkorát, viszont a páncél még mindig papírból van. Most mentem egy kört az újonnan beszerzett tiger II P-vel (és még mindig nem működik a zoom lövész nézetben).Az az ágyú, ami a II-vgh-ban királynak számított, itt teljesen átlagos. T 54-ről, panther 2-ről úgy pattantak le a lövedékek 100 m-ről, mintha gumimacival lövöldöznék. Fasznak kellett post war gépeket belekeverni. Legyen azoknak külön tier-jük, oszt annyi. Tessék szépen t-34-el, sherman firefly-al, meg IS 2-vel harcolni a tigrisek ellen!
-
Valka78 #32775 "mit kéne még tennem hogy győzzünk !?"
Foglald a zónákat. -
Én.
-
Zoli105 #32773 jah jó kösz ! -.- -
foxbat88fx #32772 na erről eszembe jutott az én saját 2 videóm ezzel a csávóval még wot-os koromból...
mennyit röhögtem én ezen :))))
https://www.youtube.com/watch?v=wzdZLRmON3o
https://www.youtube.com/watch?v=E4QoPMlFUeE -
Kisssss #32771 csak saját felelősségre...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #32770 kedvencem amikor a Conway-el testen átlövöm hosszában a 105-ös KT-t 1km-ről :D
(nem LFP-n hanem rendesen a "vastag" részen) -
Illetve annak mi a lóf*sz értelme van, hogy belőnek úgy, hogy a legénységem létszáma 1 -re esik, és mondjuk az egyik töltő éli túl... Bemászik a vezető helyére, és ott marad, míg 30 másodpercig nem tudok semmit csinálni, mert nincs lövészem, és a legénység feltöltés miatt nem tudok mozdulni... -
Nem. :D -
Kisssss #32767 "Még fejlesztve is az lesz" :DDDD
jobb ha hozzászoksz mert az utána jövő maus még szarabb lesz, kb annyiból fog állni egy maus csata hogy kilősz 3 vagy 4 embert aztán a respawnoló ellenfelek széjjelbombáznak téged, vagy még szarabb esetben még a spawnról se tudsz kimozdulni mert ki ATGM-eznek téged az első percben.
biztos jól átgondoltad te ezt a tier5 heavy tank fejlesztést? XD -
ikarus44 #32766 Én 6.0-án leálltam a Német harckocsi ággal pont ezek miatt... -
FPE, Adjustment, PzGr 39 lesz a sorrendem... de ez így k. szar. Még fejlesztve is az lesz. :O -
Kisssss #32764 sokan istenítik a 105-ös Ktigrist de én sose értettem hogy mire fel, még a fejlesztett lőszerrel se fogsz túl sokra menni ha esetleg erre hajtanál rá a javítókészlet/FPE után. -
Meg tudja valaki nekem magyarázni, hogy mi értelme van ennek a xar 10,5cm -es Királytigrisnek?
Páncélzat ugyan az mint a 88mm -esnél, míg az alap lőszere kisebb átütésű, cserébe több mint dupla olyan sokáig tart újratölteni. Egy kibaszott javítókészlet 19k RP, a tűzoltó készlet 51K RP (=19+19+13), és folyamatosan rakétáznak.
A legjobban kihúzott szintű legénységem sem képes 40% feletti pontosságra "Adjustment of Fire" nélkül, mindezt BUZI-54, BUZI-3, BUZI-4, illetve BUZI-10M -ek ellenében...
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.12.18. 13:30:52 -
Madi92 #32762 Hát ezért nem kell eventekkel foglalkozni! : )
Még sosem csesztem fel magamat azon, hogy nem nyertünk. -
Zoli105 #32761 hát nincs igazad ne haragudj ! 5 csatát mentem most 7-8 killekkel és mind bukó 85-90%os teljesítménnyel ,csapattársakra nem lehet számítani egyátalán ! De az eventhez győzni kell ! Meg persze megkaptam csapattársnak a leggyökerebb véglényeket ! Kérdem én ezt hogy lehet élvezni !? Mert ebben semmi pozitív élmény nincs , sőt egyre kevesebb van ! Valamint igen is a fejlesztők a hibásak , miért minden eventet győzelemhez kötik !? -
foxbat88fx #32760 lol most mentem egy csatát ahol 5 darab T29 volt a csapatomban :D
ha az ellenfélnél lettek volna tuti azonnal kiléptem volna :)
(poén, hogy a szar Centurion Mk. 10-el előttük végeztem... természetesen az összes többi T29 az élsorban végzett) -
Madi92 #32759 Nem tudom, én jelenleg meg vagyok elégedve a dologgal. Ha meglövők valamit az meg van lőve. Nagyon ritkán van az, hogy visszalő mint régen volt. Sőt. Még a "kis" pantherekkel is egyből pukkan minden szinte első lövésre. Grafika szép. Pályák is jók többnyire. Csapatársak között is lehet olyat találni, akivel érdemes együtt menni. Vannak nagyon pozitív élmények.
Persze van olyan is, mikor csak nyomom a W-t ész nélkül, aztán ***** anyukáját a játéknak, mert megint kilőttek, de azért tudom, ki a hibás a dologban. :D Aztán, persze van olyan is, mint a képen, hogy nekem van a legtöbb kill még is veszítünk, de szerintem vesztes csatára is sokat ad, ha jól játszottál, szóval erre sem lehet egy rossz szó.
Viszont nem értem, ha valaki nem élvezi magát a játékot, akkor miért akarja magát még frusztrálni is ilyen evetekkel? Tudvalevő, hogy mikor kéne valami és már a siker kapujában vagyunk, valami úgy is bekreppál aztán el is van cseszve a kedve az embernek. Mégha csak egy játékról is van szó. :D