War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos itt tart az emberiség...
egy tök könnyű számítógépes játékban nem tudnak mit kezdeni...

nem is várok többet ezektől az okostelefon nyomogató gyökerektől....
b+ buszmegállóval szemben lakok... megáll a busz, hozza haza a diákokat és MINDEGYIK a telefont nyomkodja, totál kiszívja az agyukat
na megvolt az utolsó task is... még szerencsésnek is mondhatom magamat mert a gyözzél (air/grund) három alkalommal taskot bemákoltam egymás után 😄

van egy és fél nap pihim...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Fasza ! itt szopok vele ! 2 győzelem a 3.-dik mindig vereség ! 1 halállal szándékosan kilépkednek a csapattagok vagy vannak mint a befött és kergetik az AI tankokat , vagy csak rohannak meghalni ! Mocskos férgek ! Miért nem lehet átnyúlni a monitoron és kitépni a torkukat ?! ennyire hülye balfaszok nem lehetnek ! Hogy élhetnek még egyátalán ezek az egysejtű véglények ?!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

csináltak egy resetet, újra kell csinálni azt a taskot.

És akinek már megvolt az nem kapja meg ? 😮 nekem meglett mert számoltam és mégsincsen meg ?! 😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

én majd este talán....
tök jó, hogy újra lehet szenvedni a 3win-ért zsinorban -.-"
én épp most szenvedek ezekkel a taskokal szakasztárssal együtt, nagyrészt már majdnem kész.

na most írták general chaten hogy javították -.-"
cap és kill kész...
kill kicsit gyorsan megvolt XD egyik csata 16 kill....
cap is nagyon könnyű
Teamwork már kurvára nem könnyű mert az is bugos... felét nem számolja bele a számláló kb...
rég meglenn, ehelyett 9-et ír még csak
:/ hogy állsz a többi tank taskal?
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.08.06. 15:44:59

de jó h bugos a task 😄
nem adja meg 3 win-re sem... már többen írták game közben
azt hittem csak szopatnak, de nem 😞
Bug Thunder
ijjj bassza meg aki kitalálta ezt a 3 win-t zsinorban 😄
nem lesz egyszerű
ma nekem is meglesz...
megyek vele 2-3 kört aztán mehet a levesbe a többi prém tankkal együtt...
ez lesz már a 14. ingyen prém tankom
én tegnap elvittem 3 próba körre a tankot,nem egy rossz vas de azért eléggé oda kell figyelni mikor dugja ki az ember a grant "karcsú" testét fedezék mögül, a brit 40mm meg a ruszki 47mm ágyúk ellen már nem véd a páncélzat ha a sofőrt kezdik el lőni, viszont a torony az elég kemény dió.

hozzá kell szokni ehhez a heavy tank TD hibrid játékhoz.

mivan? 😄
legjobb tank??? attól azért nagyon messze van.... az a páncél nem sokat ér 2.7-ben...
Crusader Mk.III szarrá alázza
de ott vannak még a Pz III-asok 130mm-es APCR-el
Nem tudom miért kell fostalicskázni, a Lee/Grant messze a legjobb tank a maga battle ratingjén. Elég megnézni az ágyút/lőszert/páncélzatot.
az még a jobbik eset mert akkor nem kell az idődet pazarolnod....hamar látszik, hogy 100% lose és ki is lehet lépni a francba

de amikor miénk mind a 3 bázis és támadjuk a spawn-jukat és ott hull el a csapatunk és visszatámad az enemy és átveszik a capot és lose... na az idegesítő nagyon

vagy amikor egy bázis van és ahelyett, hogy védenék elmennek a pálya MÁSIK végébe és ott 8 saját tank kemppel mert nem tudnak kiszedni 2 ellenséges tankot aki a szikla mögött kempel, persze az enemy itt is visszaveszi a bázist és lose

na ezektől a falra tudok mászni....
rohadtul nem tudnak gondolkodni, nem lehet rajtuk segíteni...
tényleg az lenne a jó ha az első 3 helyezett 100% exp-t és creditet kapna, főleg ha 3000-4000 pontokkal bukja el a csatát
"agyhalottak közé pakol be?"

én tegnap voltam így, 2 percet nem bírt ki a csapat már hullottak is el.

"az a jó amikor nem olyan task van, hogy másoktól függsz"

<#vomit> ezeket én is utálom... főleg a supp firet na attól a falra tudok mászni.

kész...
jó mi a faszt csináljak ha folyton agyhalottak közé pakol be? 😄DD
már én szégyellem magam, hogy 5 kill fölé merek menni egy csatában....

nekem csak 4 task kell.... repcsisre nem megyek rá, még csak az kéne
elég a tankost kiszenvedni.... bár néha tök könnyű
az a jó amikor nem olyan task van, hogy másoktól függsz
Teamwork, supporting fire, win.... ezek a legszarabbak
legjobb a kill, vagy cap... lehetne napi 100 kill is, leszarnám... 8 csata alatt meglenne
még mindig ezzel vagy elfoglalva? 😄 taposs bele mert holnap már 8 taskot kell letudni.

Cobra.
Az lett volna "vicces", ha 1km-el a cél előtt lelőnek 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

na még kell 2 win....
azért elég szánalmas ez a game, hogy ennyit kell szenvedni vele
<#eljen> uhu nagyon vadállatnak néz ki.

hova sietel ezekkel a fostalicskákkal? 😄
Végre meglettek 😄

nekem még 1 óra 20 perc van vissza a csatából 😄
de 2v1 csak :/ nem sok izgalom van....
na megvolt a mai napi elsö csata, rögtön 80% effel és win... még 3 ilyen és meglesz a tank task.

azt csináltam én is XDDD
beraktam lövész módba és alt+tab 😄
34 perc kellett mire ledobhattam a bombámat... omfg 😄 kicsit nagy ez a map
inkább hagyom ezt a módot
ilyenkor én nekiállok netezni vagy olvasni valamit... időnként ránézek a gépre hogy a megfelelő irányban halad e 😄

jézusom lassan fél órája repülök Wellingtonnal az első ellenséges reptér felé a 4000 fontos bombával... XDDD
Fura Alak
Win, 64%.....

Fura Alak
A normál csatákkal nem is lenne gond, csak most is dobálja a kib. 1 foglalási pontos szarokat, amik kb. 90%-ban játszhatatlanok, hisz a sok retardált nem képes csapat érdek szerint játszani.

most nézem kaptunk Enduring Confrontation-t RB-ben...
na azzal múltkor is elvoltam 1,5 óra egy csata 😊 asszem megint baromkodok egyet benne 😄 estére vége mire már nem lesz meleg
aktivitással nincs gond...
meglepődök ha 90% alatti szokott lenni 😄

hétvégi lesz fasza...
3 win egymás után :S
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.08.05. 16:57:50
Fura Alak
4 win + 75% aktivitás.... Eddig volt egy 70% win, míg 96% -os loss -om volt.....

4 win kell ma... 2 óra alatt nem lett meg -.-"
hát tökönszúrom magamat már b+
első 4? 😄
rég ki lenne fejlesztve az összes tank a játékban nekem 😄
csak ezzel se mész semmire ha vesztitek a csatát mert ekkor keményen levon sl/rp-t a játék.

volt egy szavazás a suggestions topikban WT fórumon hogy az első négy játékos kapja már meg azért a jutalmát lose után ha már a csapat többi része nem csinált semmit... sokan szavaztak pozitívan az ötletre de természetesen erre is szartak gajjinék.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.08.04. 21:07:25

elég lenne megnyomni a cap-ért járó jutalmat...
mondjuk 1.000 exp és 10.000 credit prémtől függetlenül
életképes ötlet, csak sajnos sose fog megvalósulni :/

Fura Alak
OMFG, bárcsak minden nap lenne jutalom 5 bázis foglalásért, sokkal kevesebben kempelnek a saját spawn -on! 😄

Fura Alak
99%-ban 1 foglalási pontos pályákat dob.... buzi oroszok....

ezzel nem mondasz újat..... 😊
Fura Alak
Számalom ez a GAYjin....
A weben mára 20 AI földi célpontot írnak, de 20 PvP légi győzelem (lelövés) kell.

Zegi Norbi HUN
Elképesztő<#idiota>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

ez még hagyján... de ami ma megy az szánalmas.

a csapat 80% csak megdögleni jön be...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bugdate 😄
ez a játék most már amnéziássá is vált nagyon úgy néz ki, játszok egyet RB-ben a csatának vége de mennék még egy kört erre most már árkádba pakolna mert valamiért megváltoztatta önkényűen a játékmódot...

hmmm ez az M6 nem is olyan szar tank...
14 kill.... persze lose
Fura Alak
Sok polygon, 4k textúra, több lövész, de a cockpit -et nehogy már megcsinálják.... 😄

Én 2 sec-re állítottam a bomba késleltetését.Még így is 90% fölött vagyok hatékonyságban.Szóval szerintem ez így ok.