11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Ne viccelj. Pont a comment beirás után volt egy ilyen csata. Telesen reménytelen volt. Kilőttek. Leéledtem jgp 4 el. 5db azaz öt darab amaerikai repcsi körözött felettem. Annyit tudtam tenni hogy bementem a bokorok közé és összehuztam a seggem, mig levadászták a társaimat. Szerencsére ráláttam a capre, szóval sok tankot kilőttem onnan a bokorból, de ha megmozdulok, akkor kapom is a nyakamba a cuccot. Nem hallottam mást csak a repcsizugást 6-7 percen keresztül. Aztán egy csapatárs behozott vagy 3 db légelháritott egymás után, na ott kicsit elfogytak. És ketten lehoztuk döntetlenre a dolgot. Winként értékelte, de gondolom az ellenfelnek is, mivel lejárt az idő. Bár a mi csíkunk volt hosszabb, szóval nem biztos. Lényeg a lényeg, hogy valamit azért válzoztatni kell. Én is repültem már. Megláttam valamit pirosan villogni. Odadobtam a csomagot és két kill. Realisticben játszom csak.