37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Zoli105 #32758 Magáért a játékért !? EZÉRT A FOSHALMAZÉRT !? úgyan már kérlek szépen elkúrták ezt a fejlesztő ! :D
Meg minden tetves eventnél GYŐZNI kell ! Bakker az egyént miért nem lehet jutalmazni !? Miért kell függni a sok agyhalott szerencsétlen véglényektől !?
itt a remek példa ez a csata ! mit kéne még tennem hogy győzzünk !? :D
-
Kisssss #32757 második képhez pont illik :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor911 #32756 Szimulátorozok most már csak egy éve már, ott meg nem repülőzöm. Nem szeretem a realisticet, szarnak tartom a pontozást/behozást. -
Hoppá!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az A-5 -nek kicsit jobban örültem volna. xD
Ez nagyon jól esett:
Kisssss #32754 nem hiszem.
Utoljára szerkesztette: Kisssss, 2016.12.17. 16:19:39 -
Madi92 #32753 Amúgy játszik még valaki ugy a játékkal, hogy azt sem tudja milyen event, verseny, stb van és csak a játékért magáert tolja? :D -
Kisssss #32752 én hagyom a francba az egészet, inkább kivárom hogy lejárjon a CB pénzlehúzós időszak, végig grindeltem a brit CB-t de szart se kaptam érte, nem fogok még egyszer ebbe a hibába esni. -
Zoli105 #32751 Valakinek már sikerült lenyomni az 5 győztes csatát 80%-ék aktivitással ? :O ki milyen tankokkal csinálja ? :D (japán tankos bétához ) -
Kisssss #32750 nem lehet felhalmozni őket, a hónap lejárta után még 5 vagy 6 naping megmaradnak a warbondjaid de hozzáadni már nem tudsz. -
coolness #32749 Emberek! :)
ÓÓriási kérdésem lenne! :) Lehet, hogy hihetetlen, de sose foglalkoztam ezzel a warbondos dologgal. :) Szóval a kérdés, hogy hónap végén vásároljam le ezeket a zöld pontokat amiket gyűjtök, vagy esetleg lehet-e halmozni? Gyanítom, hogy nem lehet, de a bittontág kedvéért azért rákérdezek. :)
Előre is köszi a választ! -
Zoli105 #32748 Hurrá és megint Testdrive :D most a változatosság kedvéért a Calliopet kaptam :D tuti mokoltak ezzel valamit :D xD -
Ha nem engem lő a T-34, akkor én testre szoktam menni, kivéve full szemből. 3 lövésből 3x gyújtani, ha egyik sem robban végzeteset. -
Amióta a T34-85 oldaláról lepattant a tigris lövedéke, azóta meg se próbálom a testet lőni... (jó, nem volt túl jó szög, de simán meg kellett volna lennie az overpenetrationnek, oldalról még a 12,7mm is át tudja ütni) -
ikarus44 #32745 Én azokat a T34-ket, amiken az 1941-es torony van azokat mindig löveg mellett lövöm először meg, amiken a 42-es torony azokat meg toronygyűrűnél ha van lehetőség, mert a fejlesztett torony már be tudja nyelni lövedékeket időnként. De amúgy igen: Az összes T34-et tornyon kell lőni. -
Mindegyik T-34-et érdemes először tornyon lőni, onnan kisebb eséllyel pattan (persze az ágyúnál vagy az oldal közepén). -
Kisssss #32743 STZ-nek a frontjára rá van hegesztve + páncéllap, pz4 g,j,h verziókkal érdemes inkább tornyon lőni. -
ikarus44 #32742 Torony, és a frontpáncél előbbiben szerintem a 42 a jobb, utóbbiban meg az STZ (Bár sokat nem számít egyik se, mert ugyebár ruszki tankok, így minden pattog róluk) -
RODLEE #32741 A T-34 1942 és az STZ között mi a különbség,jobb?
-
Luciferkee #32740 Megy rá a tököm. A kisgyerekeknek való módban kb fél óra alatt meglehetne csinálni, de ezek a gazsiék akkora balfaszok, hogy a reálosokra nem gondolnak.
Japán tech tree nem érdekel. Főleg ha olyan lesz mint a repülős. Fizethetsz majd 100k-t egy tank javításáért. :) -
foxbat88fx #32739 és mi értelme van rámenni erre amúgy?
hogy megkapd 2 nappal hamarabb a japán tech tree-t?
-
Kisssss #32738 én még csak most értem haza a melóból... és akkor álljak neki ennek is.
ezt amúgy képen eljátszották már a brit tankoknál is... na azóta is lógnak nekem egy "Royal Guard" title-el. -
Luciferkee #32737 Mekkora fos lett ez a nyerj 5-öt event. Nyertem már vagy kb 20x, eddig 4-et számolt el, mert nincs meg az aktivitás 80% felett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
9 kill, 1 assist, 1 base capture, 0 halál. Realistic Battles. Mégis még mi a picsát csináljak, hogy 80% fölé menjen?
Mindig ez a vége, hogy egy gyökér elbújik, és 5 percet kell várni, hogy elfogyjon a ticetjük. -
fighter_hu #32736 Sztem arra gondolt mikor meg "spotolják" az ellent és egy kis piros marker lesz felette RB-be. -
Madi92 #32735 lol :D Elküldesz wotozni, mert túl árkádnak találom a WT-t... Hát fiam. Képzeld, pirosan jelzi a tankokat repülővel is és mellépottyanod és annyi. Bocs ha belegázoltam a pro repülős világodba, biztos te is élvezed kidobálni a Panhereket miközben arra gondolsz mekkora Hartmann vagy, jaaaa nem bocs, te megmondtad, ha jön egy repülő ami ki akar téged bombázni, akkor a W gomb lenyomására arrébb ugrik az a Panther 10m-et és így meg szoktál menekülni. Én kérek elnézést. -
bgabor911 #32734 Pirosan villogni? Te lennél az egyetlen a játékban, akinél realisticben is vannak markerek? Furcsa ez a te sztorid.
Amúgy nem érdekel. Leírtam mit kell csinálni, ha így se megy menj wot-ozni, ott a végletekig le van butítva minden. -
bgabor911 #32733 Az gyakorlatilag egy T32-es 7.3 helyett 6.7 BR-en, csak mert prémium. A pay to win definíciója. De ezt már akkor lehetett tudni amikor kijött. -
Kisssss #32732
-
foxbat88fx #32731 na nem jönnek a japók karácsonyig... :P
-
Madi92 #32730 Ne viccelj. Pont a comment beirás után volt egy ilyen csata. Telesen reménytelen volt. Kilőttek. Leéledtem jgp 4 el. 5db azaz öt darab amaerikai repcsi körözött felettem. Annyit tudtam tenni hogy bementem a bokorok közé és összehuztam a seggem, mig levadászták a társaimat. Szerencsére ráláttam a capre, szóval sok tankot kilőttem onnan a bokorból, de ha megmozdulok, akkor kapom is a nyakamba a cuccot. Nem hallottam mást csak a repcsizugást 6-7 percen keresztül. Aztán egy csapatárs behozott vagy 3 db légelháritott egymás után, na ott kicsit elfogytak. És ketten lehoztuk döntetlenre a dolgot. Winként értékelte, de gondolom az ellenfelnek is, mivel lejárt az idő. Bár a mi csíkunk volt hosszabb, szóval nem biztos. Lényeg a lényeg, hogy valamit azért válzoztatni kell. Én is repültem már. Megláttam valamit pirosan villogni. Odadobtam a csomagot és két kill. Realisticben játszom csak. -
Hát igen. Szerintem eléggé pay-to-win tankra sikeredett. Nem is kicsit. -
bgabor911 #32728 Vedd a fáradtságot, és húzz ki egy alap bombázót (pl:B-25 ideális), vidd be realisticbe csatába bombázni a tankok után, és rögtön fel fogod fedezni a bombázók/alacsonytámadók korlátait.
Annyi a trükk egyébként, hogy amikor jön a repülőgép, időben el kell indulni full gázzal előre, ez a légitámadások túlnyomó többségét meghiúsítja. Ha meg 3-5 tonnás bombát dobnak rád, akkor mindegy, ott az egész környék megy.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.12.15. 07:58:42 -
Kisssss #32727 no comment...
-
Madi92 #32726 Viszont ez a repülő tank egyben... Ez valami szörnyű. Ha valaki az első kört túléli, akkor kibombázzák. Leszületik újra, kibombázzák. Ez ellen még is hogy játsszon az egyszeri tankos? Legsűrűbb dzsungel közepén vagy a legszűkebb kis utcácskában próbálsz is elbújni, nem lehet.
-
Kisssss #32725 új pálya dev blog.
http://warthunder.com/en/news/4398-development-new-location-38th-parallel-en/
(délután meg dicsőséges léigerönk két vadászgépe elszáguldott a városom felett, az utánuk jövő hangorkán "megfizethetetlen volt")
Utoljára szerkesztette: Kisssss, 2016.12.14. 17:52:06 -
foxbat88fx #32724 német rakétást -.-" -
fighter_hu #32723 Ennél jobbat ? :D Örültem nagyon én is ma 
ikarus44 #32722 Igen-Igen.
Bár most nem tudom, hányadán áll a játék, mert már több mint 1 éve nem játszottam vele, így nem is vagyok naprakész vele.
-
Kisssss #32721 régebben volt valamilyen rendezvény ahol osztogattak war tündérhez meg AW-hoz beváltható kódokat, így sikerült beszereznem a chieftain valamelyik prém verzióját is, meg volt egy csomó fasza event is beszerezhető prémtankokkal.
Utoljára szerkesztette: Kisssss, 2016.12.14. 14:04:38 -
ikarus44 #32720 "ingyen, hogyan? :D"
Mikor kijött a játék Open Beta-ba, akkor csinálta azt a fejlesztő csapat, hogy egy csomó prém tankot lehetett szerezni ingyen. Meg néhány spec. tankot kódokkal is. Én pl. így tettem szert a spec. T62-re (Veteran day), meg a Type 59-re is. -
foxbat88fx #32719 engem még hajnali 2-kor is pár másodperc várakozás után bedob t2-3-4 tankkal PVE csatába...
ingyen, hogyan? :D
nekem ez a dobozos dolog is új... de egy nap alatt annyi fokozót szedtem össze, hogy összeroskad az invertory-m
ma beaktiválom a 3 nap prémet és szarrá szedem magam prém cuccokkal