Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kisssss #32658 igen azt én is néztem hogy hány ember halt ki az első lövésnél, kár hogy a pencam kameraállása nem kezd el forogni.
+ legénységet lehet hívni akárhol a pályán ha árkádban játszol, ha csak 1 embered maradt élve akkor a +crew automatikusan aktiválódik.
RB-ben ha egy embered maradt élve akkor azonnal ki is vagy lőve a tankodból, a +crew képességet csak akkor tudod használni ha visszamész az elfoglalt/saját cap zónába és a körön belül aktiválod a képességet, SB-ben is ugyan ez mint RB-ben.
amúgy képen teljesen megtudom érteni miért idegesít ez téged én is voltam ebben a helyzetben... aztán jött a "megszoksz vagy megszöksz a játékból" dilemma, én már hozzászoktam gajjinék baromságaihoz de ez nem jelenti azt hogy el is fogadom.
voltak ennek a játéknak azért szép pillanatai is mikor még nem volt százalékos esély az ammorack robbanásra, mikor még nem voltak pay to win tankok(khmm t-29 khmm), mikor még nem kellet fizetni a saját nemzeti zászlódért is, mikor még... inkább nem sorolom. :/