37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kisssss #32678 érdekes az a csillag festés a tank hátulján. -
Valka78 #32677 Hans, Günter és a többiek:
-
RODLEE #32676 Megyek ezen az orosz ágon T-34 1940 egy kinszenvedés RB-ben,kihagytam a 1941 rámentem a 42-re de soha nem fog kifejlődni! Utána akartam az KV-1re de lehet forditva kellett volna! 40-es T-34 átütése lópikula az ebben levő németekkel szemben! -
Luciferkee #32675 Mik ezek a matchbox tankok? :D
Olyan mintha RC modellek lennének. -
Micsoda meglepetés, csodálkoztam is volna ha nem WoT után hozták volna be ezt is. -
foxbat88fx #32673 nagyon sok lehetőség lenne a WT-ben, de nem nagyon igyekeznek csinálni valamit is :(
SB-ben lehetne nagyon sok lehetőséget csinálni (pl. saját pozíció megadása, ellenséges pozíció leadása, lőszerfelvevő pontok)
kiváncsi leszek erre a hidraulikus felfüggesztésre :P
nem sok tank fogja tudni, de pont azok a tankok fognak ezzel rendelkezni amik alapból jó hull down képességgel rendelkeznek :D -
Madi92 #32672 De egy undormány ez még mindig... Közel 3 évet öltem bele ebbe az förtelembe. :D -
Kisssss #32671 melyik konkurens? WoT? még ott is hamarább behozták ezt az új képességet.
armored warfare-ban még nem láttam ezt ott inkább egy új játékmóddal egészítették ki a tartalmat, egyedül csak gajjobékra várunk hogy a tartalom gyártás mellet új képességet is adjon már a tankokhoz/repülőkhöz. -
Állat! :O Nemrég szidtam őket erre itt ez a videó :D Tudnak ők ha akarnak. Évek óta nem játszottam a konkurens tankos játékkal, de gyanítom még mindig nem bírták benne ezt megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.07. 10:41:20 -
Kisssss #32669 War Thunder - ST-B1/Type 74 Tease & Hydraulic Suspension (Upcoming Content)
Utoljára szerkesztette: Kisssss, 2016.12.07. 04:23:00 -
fighter_hu #32668 Vagy nagy betűkkel kiírva mint mikor a hívott arty-nk nem sebez " target undamaged" :D -
Kisssss #32667 "we didn't even scratch them" -
OP made in USSR -
foxbat88fx #32665 hát nem exp farm tankot az tuti....
1 hónapot kell szopni érte :D
inkább vegyen 1 hónap prémet, az alatt elég szépen fel lehet fejlődni IS-2-ig pikk-pakk -
Valka78 #32664 A "ruszki ág" nőknek és gyerekeknek van fenntartva. Persze ez a legtöbb játékost nem gátolja meg abban hogy használja.
áááh, csak viccelek...
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.12.06. 22:47:27 -
Kisssss #32663 war bond shopban tudsz szerezni "ingyen" prém tankot/repülőt de ehhez végig kell grindeled az egész hónapot.
(minden hónapban más tankot repülőt raknak be)
ebben az esetben csak az újratöltésre feküdj rá, a legtöbb pálya vagy kicsi vagy városban történik a csata ami azt jelenti hogy sok lesz a közelharc, nem mindegy hogy 9 másodperc alatt töltesz újra(tiger2) vagy 28 másodperc alatt(js-2). -
fighter_hu #32662 Hónaponta változik milyen tankot lehet warpodal venni ha ráfekszel egy hónapig a napi küldik teljesítésére akkor össze jön annyi , bár asszem túl nagy tankokat nem szoktak adni de javítson ki aki aktívabban warbondozik én nem nagyon figyelem mit adnak adott hónapba.
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2016.12.06. 21:56:22 -
Plata #32661 Hát prém tankra nem akarok költeni,WoT-ban vettem jó párat,de gondolom itt nincs lehetőség szerezni.
Kv ág érdekelne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 21:47:57 -
Kisssss #32660 attól függ melyik tank ágra akarsz ráfeküdni, ha heavy vonalon mész akkor létfontóságú a töltőkezelő újratöltés képességét kimaxolni és a parancsnok leadership skilljét is teljesen kifejleszteni ami szintén csökkenti minimálisan az újra töltést.
hasznos tud még lenni a sofőr tank driving skillje is, ruszki nehéz tankok alig akarnak egy helyben megfordulni de még egy enyhe forduló is néha gondot okoz pl egy js-2 tanknak driver skill nélkül.
ha szeretsz snipeolni a 122-es durunggal akkor érdemes a lövész pontosságát növelő skillre is ráfeküdni.
de mindenek előtt muszáj lesz beszerezned egy értelmes prémtankot amivel farmolhatod a crew xp-t, mert e nélkül kínkeservesen lassan fogsz fejlődni.
t-35, t-126, t-34/57mod43, kv-122 t-44/122 ezekkel lehet osztani a pofonokat rendesen és közben dőlni is fog a crew xp. -
fighter_hu #32659 Pfhu a nemzeti zászlót ne is mond akkor is aranyba került ha már rég megvolt és használtam is :'( Mikor az olimpia volt akkor lehetett kredit-ért ládát ami ad zászlót 2 millkába került de újra lett magyar zászlóm :D aranyért nem érte volna meg.
Utána 2 napig nézegettem át az összes repcsimet és tankomat hogy amire már nem tudtam anno rakni ott lecseréljem a 2-ik hun felségjelzést zászlóra xD -
Kisssss #32658 igen azt én is néztem hogy hány ember halt ki az első lövésnél, kár hogy a pencam kameraállása nem kezd el forogni.
+ legénységet lehet hívni akárhol a pályán ha árkádban játszol, ha csak 1 embered maradt élve akkor a +crew automatikusan aktiválódik.
RB-ben ha egy embered maradt élve akkor azonnal ki is vagy lőve a tankodból, a +crew képességet csak akkor tudod használni ha visszamész az elfoglalt/saját cap zónába és a körön belül aktiválod a képességet, SB-ben is ugyan ez mint RB-ben.
amúgy képen teljesen megtudom érteni miért idegesít ez téged én is voltam ebben a helyzetben... aztán jött a "megszoksz vagy megszöksz a játékból" dilemma, én már hozzászoktam gajjinék baromságaihoz de ez nem jelenti azt hogy el is fogadom.
voltak ennek a játéknak azért szép pillanatai is mikor még nem volt százalékos esély az ammorack robbanásra, mikor még nem voltak pay to win tankok(khmm t-29 khmm), mikor még nem kellet fizetni a saját nemzeti zászlódért is, mikor még... inkább nem sorolom. :/ -
fighter_hu #32657 "úgy tudom, hogy egy emberre már nem lehet pótlegénységet kérni"
Ha kivan neki fejlesztve és nem nyomtam még el a csatába akkor ha 1 emberes lesz a tank automatán "hívja" a +1 embert. -
Plata #32656 Jaaaaaaaaa.
Az más.
Úgy döntöttem bele vágok a ruszki ágba mert az amerikai bár nagyon a szívemhez közel áll,de egy rakás szart sem ér.
Olyan kérdésem volna hogy az orosznál hogyan fejlesszem a legénységet mire rakjak legjobban melyik skillre,satubbi. -
Valka78 #32655 Nyilván bizonyos ésszerű keretek között, a lehetőségekhez mérten értem azt a realitást. Jobb lett volna, ha a következetességre és az ésszerűségre hivatkozom, de abba is valószínűleg bele lehetne kötni. Ja, Hans és Günter üzeni, hogy kapd be! Őket kérni sem kell, úgy is megcsinálják.
-
foxbat88fx #32654 (úgy tudom, hogy egy emberre már nem lehet pótlegénységet kérni)*
-
Kisssss #32653 gaijjin=gazsi nem tudom kinek jutott eszébe ezt a nevet rájuk aggatni, wargaming is megkapta az efféle "megtisztelő" neveket :)
-
foxbat88fx #32652 hiába mondod neki :D
tomato a csávó :D mintha a falnak beszélnél...
2 nap és megint tesz fel egy videót :D -
Valka78 #32651 Az első lövésnél mindenki bepusztult a toronyban. Ha jobban megnézed, látszik az elülső fickó tokájánál megjelenő 'daganat', ami nem más, mint a harmadik, leghátsó fickó arca és az is ugyanúgy befeketedik. Vagyis mindhárman meghaltak, azaz a visszajátszás helyesen mutatja, hogy elpusztult a tank. (úgy tudom, hogy egy emberre már nem lehet pótlegénységet kérni) De ezzel együtt telibe kaptam az egyik ammo racket, de a mellette levő másik kettő is befeketedett, a többi lent meg bsárgult (csak úgy mellékesen).
A második lövésnél azért a sofőr is sebződik (nem az utolsónál, azt elírtam).
A harmadiknál valóban nem történt semmi :/ Leszámítva, hogy egy kisebb kézigránát robbant fel a toronyban....
Tök mindegy. -
Plata #32650 Ki az a gazsibá? -
Kisssss #32649 vigyázattok a csalás szó használatával! nehogy elérjen ide is gazsibá keze és kimoderáljon mindenkit :DDDD
youtube-os emberkéket is megfenyegették már ezzel, csak óvatosan.
#32642. maradjunk annyiban hogy ha realitást akarsz akkor rossz helyen jársz, ammoracket lőni szintén fölösleges...
különböző lőszerfajtáknak eltérő százalékos esélyeik vannak a lőszer berobbantására, sima AP,APCR lövedékeknek 10% alatt van valahol, az APHE-nek valahol 60% környékén, HE és HEAT/HEATFS-nek meg 90% fölött, nincsen olyan hogy 100% egyik játékmodban se.
megmondom neked hol kezdődik a realistic gameplay----> 1. kidugod a tankod oldalát a fedezék mögül 2. én leláncollak 3. GAME OWER neked 4. csata véget ért. miért? azért mert a valóságban se fog hans meg günter kiugrani a tankból megjavítani a lánctalpat csak mert szépen megkérted őket. -
Valka78 #32648 Thank you foxbat88fx, your golden eagles just purchased!
Gaijin -
Kisssss #32647 az első lövésed a torony alatt ment be, motor kiütve ketten a kezelőszemélyzetből megölve.
második lövésed már a toronyba ment, cannon breech kiütve(ettől függetlenül lehet vele lőni továbbra is árkádban).
harmadik lövésed megint a toronyba(hátsó része) nincs semmi hatása.
mindeközben az ellenfél teljesen nyugodtan aktiválta a +1crew képességét(ha kellet neki egyáltalán) és kilőtt téged.
mint mondtam a legénységre kell rámenni, nem pedig a modulsérülésre, én ha tehetem akkor először tornyon lövöm az ellenséget hogy ne jelentsen veszélyt, aztán ha a helyzet megengedi akkor testen lövöm vagy oldalba kapom ha nincs más a közelben.
(mindenféle rosszindulat nélkül írom ezt neked :/ ) -
foxbat88fx #32646 nincs csalás a játékban
nem lehet benne csalni -
Valka78 #32645 Legfeljebb egy érdekes videókeverés ez arról ami történt és aminek történnie kellett volna. Összemosódott a két univerzum és így alakult ki végül ez a szürreális replay. :)
Vagy valami csalás van mögötte.
Amire rá lehet fogni, hogy "replay bug".
-
foxbat88fx #32644 realitás ebben a játékba? :D ne viccelj....
APHE nem nagyon robbant ammo-t, elég ritkán szóval inkább az emberekre kell rámenni, és ebben a replayben jól látható, hogy nagyon rossz helyre lőttél másodjára
az első lövés jó volt, AB-ben mindig az ellenség lövészeire megyek.... aztán jöhet a sofőr
RB-ben már teljesen más a dolog
SB-ben meg elég ritkán megyek a lövészre.... sokszor inkább a motorra aztán a lövész végül a vezető -
Szerintem senki sem mondta, hogy ez így rendben van. Ez csak újabb idétlen szarság Gazsiéktól :) A realitástól meg egyre távolodnak(ha ez egyáltalán céljuk volt)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.06. 19:07:32 -
Valka78 #32642 Replay bug? Elég durva bug sorozat ez akkor.
A többiről:
Valójában az első lövéstől meg kellett volna pusztulnia a sofőrnek, mivel elég masszív találatot kapott az ammo. És nekem úgy tűnik, a toronyban is megmurdelt mindenki. Az utolsó lövés pedig sebezte is a sofőrt, csak hát megint 'nem annyira'.
Mindent meg tudtok magyarázni, azt látom. Csak azt nem értem, hová tűnik ilyenkor a realitásérzéketek. Ha normálisan megpusztul az a tank a harmadik lövés után és azt rakom fel, akkor azt mondanátok; ennek nem lett volna szabad így történnie, ez nem logikus, nem életszerű, inkább neki kellett volna kilőnie téged(?) Ha hetven ilyen lövedék robban fel abban a tankban és harmincszor eltalálom az ammo racket, de a sofőr nem kap közvetlen találatot, akkor is rendben van, hogy visszalő a végén? Nektek már gaijinből van az agyatok.
Amúgy nem ez a lényeg, hanem a "replay bug". A szar fizikához már kezdek hozzászokni. (ami nem jelenti azt, hogy el is fogadom)
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.12.06. 18:58:57 -
foxbat88fx #32641 az replay bug.....
látni lehet, hogy a 3 emberből csak 2-őt öltél meg
ha van elsősegély csomagja (aminek low tierben elég nagy az esélye) akkor az összes embert meg kell ölnöd -
fighter_hu #32640 Az csak replay bug , múltkor én is vissza néztem az egyik csatámat és replaybe már az első találatra az írta hogy meghalt de tudtam hogy csak sokadikra méltóztatott meghalni az ellenbe a rádiós.
De am, igen megint a sofőrt nem lőtted ki. -
Valka78 #32639 Nem tűnik fel, hogy már az első lövéstől megdöglött az a kis szar? Baszki ti mit néztek, most őszintén?!