Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #32611 és sokkal jobban sebzi az embert, gyakorlatilag feketére lövi az embert a HEAT...
míg a sima nem robbanó AP átmehet a lába között és max besárgul (mint a videóban is látható)
Kisssss mondja jól, vagyis ugyan azt mondja mint én
overpennelte az A13-at
Valka: tény, hogy vannak érdekességek a játékban, de ez most 100%-ban a Te hibád volt
és én nem HE-t mondtam hanem HEAT-et...
menj 2-3 kört úgy, hogy csak HEAT-et lősz és meg fogod látni, hogy az kegyetlenül kicsapja az embert
csak ott meg vigyázni kell mert a 0.1mm érzékenységtől könnyen beindul.... lövegpajzs, szoknya, talp, extra páncél elégetheti a töltetet anélkül, hogy átégetné a tank tényleges páncélzatát ami mögött ott vannak az emberkék
ammot valóban könnyebben robbantja a HEAT
de a legjobban az APDS robbantja a lőszert (bár fogalmam sincs miért, de az olyan 90% bizonyossággal robbant ammot)