37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    szintén +1 hiba a számládra...
    volt 20 sec-ed kilőni amíg meggyógyítja a vezető a lövészt de te elszúrtad azt a 20 sec-et azzal, hogy rossz helyre lőttél

sokat kell még tanulnod erről a játékról.....

javaslom hanyagold az ilyen videók feltöltését mert ezzel is csak magadat járatod le mint a múltkor :D
  • Kisssss
    megint ugyan azt a pontot lövöd egyfolytában az ellenségen, mondtam hogy a legénység kilövésére hajts rá... az a biztos :D
    ( +info, a német hosszú csövű 75mm ágyúhoz való lövedékben csak 17grammnyi robbanóanyag van ami nagyon kevés)

az azért tényleg bullshit kategória hogy a szétlőtt cannon breech-el kilőtt téged, ezt aláírom. :/
  • Kisssss
    úristen...
  • Valka78
    Na, erre mondjatok valamit!!!
    Láttatok már ilyet?!
  • foxbat88fx
    basszus én ilyet még nem b@stam :)
    SB-n nyomulok churchill III-al... ölöm a pz4-eseket, mögöttem a társam SU-122 nem segít csak néz engem
    néz vagy 2-3 percig aztán kilő

megkérdeztem wtf volt ez? mire a válasz: 2 percet gondolkodott, hogy enemy vagyok-e vagy a társa
    jézusom :D
  • foxbat88fx
    én is örültem neki végülis....
    legalább 2 napig :D aztán azóta sem mentem vele egy kört sem :)

végülis a 15 prém tankom mellett elfér egy 16. :D
  • Kisssss
    még a wot-ban úgy ahogy meglehetett érteni miért rakta be a tigris a WG, de itt a war tündérben gajjobéknak megint sikerült adniuk egy jó nagy pofont a történelemhűségnek...

#32628 én örülnék egy ajándék 1.0 japán tanknak, az ingyen kapott A13-nak is örültem mikor kijöttek a brit tankok.
  • foxbat88fx
    hát ez kész :D beraktak egy Tiger-t japán tanknak XDDDD
    raktak volna inkább be egy Chi-Nu-t

(Chi-Ri remélem jönni fog, wot-ban imádtam )
  • fighter_hu
    Japanese Pre-Order Packs!
  • foxbat88fx
    mai update:

On graphics cards with 1GB of memory, high quality texture is now (again) available.

na vééééégre bammeg :D
    nem is értem miért vették le medium-ra, hiszen ugyanúgy futott nálam
    akinél meg akad high-on csak eldönti, hogy akadva akar játszani vagy medium-on

(egyébként már nem hiszem, hogy bárkinek is akadna...
    nagy összegben merek fogadni, hogy nekem van a legrégebbi számítógépem itt a fórumon)
  • foxbat88fx
    vagy kapunk egy 1.0-ás prém japán tankot, hogy húzzuk ki vele az egész tech treet :)
  • Kisssss
    valószínűleg csak leárazás lesz mert a nagy ajándék szerintem japántankok formájában fog megnyilvánulni.
  • foxbat88fx
    vajon lesz tank leárazás karácsonykor???

nem merem megvenni a Leopard I-et :D
    adhatnának 1-2 nap prémet is ajándékba, de úgysem fognak...
  • Kisssss
    na megvolt a ládanyitás... panzernerfer test drive.

meg még egy tipikus ládanyitás csata után.
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=rm0xadfbhp3lau6mdp60.jpg

meg észrevettem hogy gajjobék megbuherálták a t29-nek a cannon breech elülső részét a tornyon belül.

új kép.
    http://kepkezelo.com/images/y02mfimj0iwmexuotoj8.jpg

régi kép.
    http://kepkezelo.com/images/gcgaw6ib9d37058co5yf.jpg
  • fighter_hu
    So-Ki
  • foxbat88fx
    oroszokkal hamar fel lehet fejlődni.....
    élvezet velük a játék :d dől az exp
    ha meg prémed van akkor vicc, h milyen gyorsan fejlődsz velük
  • ikarus44
    Ritkán szoktam csak játszani így még csak 4.0-4.3-on tartok. Majd meglátom aztán
  • foxbat88fx
    és ha onnan tovább megy...
    pl. IS-2 6.0-án, na az felejthetetlen volt amikor kifejlesztettem és az első körben mindent kicsaptam vele 1 lövésből :) :)

akkor még egyszerre wot-oztam meg WT-ztem és igazi felüdülés, volt a wot-os 390 damage után 1 kill-ezni minden ellenfelet 122mm-essel :D
  • ikarus44
    2 db T-34, 1 db KV-1 felállásban szoktam használni a ruszki ágat.
  • foxbat88fx
    egyértelműen mind a kettő :D
    T34 jobb, főleg árkádban...
    de azért a KV-1 beforgatva epic páncéllal rendelkezik
  • fighter_hu
    Sztem t34.
  • Plata
    Én valahol 60 nap környékén untam meg,sosem kaptam semmi jót,max 150%-os xp vackot vagy valami hasonló szart.
  • RODLEE
    Bele fásultam a Német ág fejlesztésébe, rávettem magam hogy neki essek a CCCP-nek a KV-1,vagy a T-34 fele induljak?
  • foxbat88fx
    egy kis kárpótlás a sok test drive miatt..... végre nekem is mákom volt :D
  • foxbat88fx
    nekem zsinórban 4. test drive....
    még 1-et nyitok karácsony előtt és egy komolyabb összeget fel merek tenni rá, hogy az is test drive lesz
  • Kisssss
    én majd holnap nyitok aranyládát... nincsenek túl nagy reményeim az eredménnyel kapcsolatban.
  • Zoli105
    Lol és megint teszt drive ! XD a jó öreg I153 P XD már másodszor, tuti csináltak ezzel is valamit mert a kutyának sem köll a teszt drive XD (amióta megnyertem kettő gold wagnert csak szar tesztdrivet ad ! )Most sírjak vagy nevessek ? :O inkább adjon rp boostert ,vagy valami normálisabbat , ha már veszem a fáradtságot és játszok a szarukkal , valahogy nagyon leromlott a játékélmény az utóbbi patchek óta ! :(
  • foxbat88fx
    és sokkal jobban sebzi az embert, gyakorlatilag feketére lövi az embert a HEAT...
    míg a sima nem robbanó AP átmehet a lába között és max besárgul (mint a videóban is látható)

Kisssss mondja jól, vagyis ugyan azt mondja mint én
    overpennelte az A13-at

Valka: tény, hogy vannak érdekességek a játékban, de ez most 100%-ban a Te hibád volt
    és én nem HE-t mondtam hanem HEAT-et...
    menj 2-3 kört úgy, hogy csak HEAT-et lősz és meg fogod látni, hogy az kegyetlenül kicsapja az embert
    csak ott meg vigyázni kell mert a 0.1mm érzékenységtől könnyen beindul.... lövegpajzs, szoknya, talp, extra páncél elégetheti a töltetet anélkül, hogy átégetné a tank tényleges páncélzatát ami mögött ott vannak az emberkék

ammot valóban könnyebben robbantja a HEAT
    de a legjobban az APDS robbantja a lőszert (bár fogalmam sincs miért, de az olyan 90% bizonyossággal robbant ammot)
  • Valka78
    Továbbra is azt gondolom, hogy különböző protokollok vannak beépítve a szoftverbe, amik bizonyos körülmények, események hatására - sőt ciklikusság alapján is - manipulálják az eshetőségeket.
  • fighter_hu
    Én igen , el is mondtam szerintem hol volt a hiba :). A tornyon szemből csak gajin isten tudja miért robbant szét sebzés nélkül a lőszered :(
  • Zegi Norbi HUN
    Mióta bejött, hogy 1 legénységi tagot hívhatsz aki elvezeti a tankot, azóta kicsit cseles tud lenni az egész. Ha a sofőrt ki tudtad volna lőni, akkor már vége is lett volna, de a kamera szerint csak kicsit sebezted + az ammot sem robbantotta be. Ilyenkor meg lőheted egész nap a tank többi részét, nem fog megpusztulni sajnos. Ez akkor szar, ha a tank eleje mondjuk fedezék mögött van. A sofőrt nem tudod lőni, szóval max abban bízhatsz hogy kigyullad vagy robban az ammo :D Legjobb példa, mikor a Királytigrisből nem tudtak kilőni perceken keresztül mikor lerohantak. Hívtam azt a plusz egy embert, míg vártam rá addig nyilván nem tudtak kilőni. Aztán mikor megérkezett a tankba akkor meg a tornyot lőtték folyamatosan és ez hosszú perceken keresztül így ment. Hiába írtam nekik chaten, hogy a sofőrt lőjék már ki végre :D Abban egyetértek, hogy ez nagyon nem normális így.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.03. 21:19:48
  • Valka78
    Amúgy meg a torony is kapott, mégse lett semmi baja. És mi lett a tornyot ért második lövéssel? Elvitte a cica?
  • Valka78
    Megnéztétek ti azt a videót? Különösen foxbat. Te vak vagy? Nem láttad, hogy egy rakat lövés berobbant? A legénység is meg az ammo is sebződött, csak hát 'nem annyira'. A HE meg egy kalap szar, nem jó semmire. Legalábbis germániában, máshol nem is vacakoltam vele. Tucatszám lövöldöztem vele légvédelmi autókra, könnyűpáncélosokra de SOHA a büdös életben nem tudott elintézni egyet sem. Lőhettem bele, mellé, alá... tök mindegy. Összesen 3-5 db-ot viszek magammal, hátha kedvem támad megint kipróbálni, de most eszembe sem jutott, mert láttam, hogy az alap lövedék is berobban és sebez. Az, hogy ennyi lövéssel és sebzéssel nem lehet kilőni egy tankot az nem az én kudarcom, hanem a szoftveré.
  • Kisssss
    árkádban low tier szinten sajnos mindig a legénységre kell utazni mert a 20/37/40/47/50/57mm ágyúkban vagy nagyon kevés robbanótöltet van vagy egyáltalán nincs is bennük semmi, illetve nagyon alul páncélozottak a tankok egy része... sajnos owerpennelted azt a az A13 tankot, ezt mindenki megtanulja a saját kárán(én is). :(

(pencam is mutatja hogy egyik oldalt bement a lövedéked túloldalt meg távozott)
  • Luciferkee
    heattal még annyira sem ment volna mint az apcbc-vel.

Ott rontotta el, hogy nem a drivert lőtte.

A heat csak egy "csíkon" sebzett volna rajta valamit. Max annyival járt volna jobban, ha az ammot eltalálja és az berobban. (az a heat sugárcsík elég nagy eséllyel robbant ammot)
  • Kisssss
    majd megnézem mindjárt :)

http://warthunder.com/en/news/4375-development-major-updates-for-aircraft-en/
    Utoljára szerkesztette: Kisssss, 2016.12.03. 20:07:54
  • fighter_hu
    Tőlem... én is apcbc-vel löttem volna 1 a toronyba ahova ő 1 meg a sofőrre ha nem elég neki akkor még 1-et sofőrnek.
  • foxbat88fx
    Robbanóanyag tömege: 515 gramm
    Detonátor érzékenység: 0.1mm

amivel ő lőtt az egy 15mm érzékenységű lőszer 80 gramm töltettel.... de a töltet mindegy is, lehetett volna benne 6800gramm is, tök mindegy... 15mm érzékenységgel hiába lősz egy A13-ast?!?!?! semmit nem érsz el
    HEAT-el 1 lövés a torony alá és ha nem hal meg akkor még 1 lövés a tank elejére és kész, mehet tovább

ehelyett mit csinált???
    lőtte fél napig APCBC-vel majd jól megalázta az A13

ha ezt a két különbséget ti nem tudjátok megérteni és alkalmazni akkor ne játszatok ezzel a játékkal :D
    vagy maradjatok meg low tier-ben
  • fighter_hu
    Mert a heat lőszerbe mi robbant volna be? Azt én csak keményebb célra pl t50, ,matilda, valentine-re lövök alapból én is az alap lőszert lövöm.
  • foxbat88fx
    "A heat ugyan úgy csak keresztül ment volna semmi sebzéssel csak mondom"

ezt komolyan gondoltad? :DDDDDD
    ezek után értem miért ilyen a játékos állomány ebben a játékban :D

(megsúgom én ebben a szituációban 1 max 2 lövéssel végeztem volna ezzel az A13-al...
    ezzel a videóval ami fent van csak valka87 járatja le magát vele....
    ez nem a játék hibája, ez teljes mértékben az ő hibája, APCBC-vel lőni egy 14mm-es páncélzatú tankot)