11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Mióta bejött, hogy 1 legénységi tagot hívhatsz aki elvezeti a tankot, azóta kicsit cseles tud lenni az egész. Ha a sofőrt ki tudtad volna lőni, akkor már vége is lett volna, de a kamera szerint csak kicsit sebezted + az ammot sem robbantotta be. Ilyenkor meg lőheted egész nap a tank többi részét, nem fog megpusztulni sajnos. Ez akkor szar, ha a tank eleje mondjuk fedezék mögött van. A sofőrt nem tudod lőni, szóval max abban bízhatsz hogy kigyullad vagy robban az ammo :D Legjobb példa, mikor a Királytigrisből nem tudtak kilőni perceken keresztül mikor lerohantak. Hívtam azt a plusz egy embert, míg vártam rá addig nyilván nem tudtak kilőni. Aztán mikor megérkezett a tankba akkor meg a tornyot lőtték folyamatosan és ez hosszú perceken keresztül így ment. Hiába írtam nekik chaten, hogy a sofőrt lőjék már ki végre :D Abban egyetértek, hogy ez nagyon nem normális így.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.12.03. 21:19:48