Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Valka78 #32606 Megnéztétek ti azt a videót? Különösen foxbat. Te vak vagy? Nem láttad, hogy egy rakat lövés berobbant? A legénység is meg az ammo is sebződött, csak hát 'nem annyira'. A HE meg egy kalap szar, nem jó semmire. Legalábbis germániában, máshol nem is vacakoltam vele. Tucatszám lövöldöztem vele légvédelmi autókra, könnyűpáncélosokra de SOHA a büdös életben nem tudott elintézni egyet sem. Lőhettem bele, mellé, alá... tök mindegy. Összesen 3-5 db-ot viszek magammal, hátha kedvem támad megint kipróbálni, de most eszembe sem jutott, mert láttam, hogy az alap lövedék is berobban és sebez. Az, hogy ennyi lövéssel és sebzéssel nem lehet kilőni egy tankot az nem az én kudarcom, hanem a szoftveré.