11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Valka78
    Valamit tényleg átállítottak megint úgy egy hete. A német lőszerek le lettek butítva, ebben biztos vagyok, a különbség több mint szembetűnő. Ismét ott tart a játék, hogy 5-8 találat kell egy kilövéshez alacsonyabb tier-ben, az fölött meg 2-3 vagy több. Több esetben is megfigyeltem olyan szélsőségeket, amik már nevetségessé teszik az egészet. A legszembetűnőbb, mikor egy dicker maxot lőttem teljesen szemből, kb 2-300 m-ről, pz IV F2-vel. Előszőr jobbra lent találtam el, mutatta, hogy a vezető találatot kapott, aztán a lövegtől jobbra (találat, animáció mutatja, hogy robban a löveg, legénység sebződik stb), majd lövegtől balra (találat, robbanás, ugyanaz), majd még egy lövés bele a közepébe, találat megint - aztán egy másodperc múlva visszalő és végem. És számtalan ilyen eset az elmúlt pár napban, amit nem lehet nem észrevenni.

Ez most mi? Meghülyült a random number generátor? Vagy megint megpiszkálták az egészet? Vagy minden játékosnak van egy külön szorzója, ami befolyásolja a sebzést és a sebződést és ez variálódik időről időre?

Három hónapja játszom de egyvalami bizonyossá vált számomra: habár maga a játék igyekszik olyan benyomást kelteni, mintha egy ügyességi - technikai játék lenne, valójában úgy háromnegyedrészt azon múlik a győzelem vagy a vereség (mind csapat, mind egyéni szinten) hogy 'mit dob a gép'. Ugyanazok a lövések ugyanoda, ugyanúgy mint kb. egy hete, már nem működnek. Következetesen, nem véletlenszerűen. Biztos, hogy valamit megpiszkáltak - megint.

Túl sok a véletlen, túl sok a manipuláció ami miatt kiszámíthatatlan a játékmenet, hiába 'tanulsz be' egy tankot, ha havonta változtatgatják a paramétereket. Ergo ez nem ügyességi - technikai játék, csak egy látványos lutri. Pedig igencsak megkedveltem az elmúlt pár hónapban, de a felismerés, hogy gyakorlatilag nem a képességeimen, az odafigyelésemen múlik a siker, az egészet értelmetlenné teszi. Egy hét leforgása alatt a kedvenc játékomból egy idegesítő, értelmetlen szar lett.

Miért kellett elcseszni, gaijin?! Annyira jó lehetne ez a játék, ha nem akarnátok jobban tudni, hogy mi kell nekünk.