War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak RB tank csatákban tudsz együtt repülni a tankokkal.

ha sikerül kitapasztalnia az embernek egy repülőt akkor utána már nem gond a repkedés, én pl már a harmadik stukának a moduljait fogom kimaxolni nemsokára.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ki kell választani a járműkínálatban. (Nekem pl a Német úgy van, hogy br. 4.3-5.7 közt a tankok (Mikor hogy), egy F4-es messer, és egy G, vagy a legelső (azon van még sziréna<#smile>) Stuka)
Savaran
Hogyan viszel be repülőt is a csatába? Nekem nincs, én nem szeretek repülőzni 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

nagyon aljas egy jószág ez a asu-57... két hellcatot is könnyen elkaptam ezzel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DasIsFuck
Attól, mert nem fun vele játszani még OP😄

Nem tudom mennyi a pontos br-je én még a 4.3-as időkbe léptem be utoljára a játékba vele, na hát ott aztán nem nagyon van olyan amit ne nagyon aláznál agyon.
A nagy kaliberű he lövedék maitt minden tankot ki tud szedni a játékban, a szintjén meg szinte mindent visz az ap lövedék is.
Egyedül a kv tankok lennének komolyabb ellenfelek az erős páncéljuk miatt.
A tigrissel egyszinten lenne a helye az ágyúja miatt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nem sok szart ér az a usa tank sem sajnos...
van egy kis páncélja az tény, de a 13sec reload time totál megöli az egész tankot és az a páncél sem valami megbízható....
6.7-en gyakorlatilag minden átviszi a testet szemből
extra páncélzat nélkül szemből a front páncélzat effektív vastagsága 133 és 120mm között van, extra két rétegű páncélzattal együtt kb 250mm körül lehet de az extra védelemre azt írja hogy "structural steel"... valószínűleg jóval kevesebb lehet az effektív védelme.

a torony extra védelemmel együtt 195mm vastag nagyjából, itt meg "rolled homogeneous armour" ír a + páncélzatra.

De igen.Bocsánat.A super mutáns perzsa ami érdekel.

T-1? nem inkább E1-1?

Sziasztok,

Valaki meg tudja mondani pontosan hogy mekkora effektív páncélja van az m26 T-1-nek a fronton és a torony fronton?Ahogy néztem eléggé sok! 😊

Üdv,
G
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.07.14. 14:24:37

Köszi,jah ezt is néztem. Itt is az van. Mindegy már egyébként megoldottam,de köszönöm azért. 😉

WarThunder = unu G2A = unu79 http://www.twitch.tv/unusual79

ez a hivatalos (ha jól tudom): http://warthunder.com/en/community/searchplayers/
Üdv mind. Valaki tudja esetleg hol tudom megnézni mikor regeltem az accom? Mert az orosz stat oldalon 2015.10.26-ot ír,de én annál régebben játszom.

WarThunder = unu G2A = unu79 http://www.twitch.tv/unusual79

féltéglával kellene fejbe vágni azt a vadbarmot aki kitalálta ezt az új mozdok pályát a spawn helyekkel együtt... 10 másodperc sem telt el a csatából de a pálya túloldaláról máris kaptam 4 találatot, spawnvédelem miatt nem tudtak egyből elkapni de messzire se lehetett eljutni mert a közelben 0/zéró fedezék van. <#levele>

kiélhetik a fétisüket ezen a nagy pályán a nyitott tereket kedvelő emberkék.

persze 😊 aztán kellett még 21 assist és meg is volt a napi 140 pont a ZUT-37-re
na lehoztam a maradék 5 kört RB-ben, szu-152 t-34/85 kv-2 t-34/57 összeállítás kell használni mint mindig.

Mikor találkoztunk azért tudtam már az elején hogy bukta mert előtte ezt a mecset toltam és tudtam hogy bünti kör jön 😄
http://kepkezelo.com/images/80eta3yvj93zeyyul4n1.jpg

Összejött amúgy a 12 repcsi?

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

írtam ingame
na megvolt az 5 win is a rookie wagernél, kell még újabb 5...

Sherman0070
Most volt ilyen eventes vacak. Azon benne voltam a top100-ban, amikor még éjfélkor néztem. Mikor fogom megkapni a goldot?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Fos SG.Bocs a dupláért
balance( gazsiék így hívják a japán gépeknél)
balance( gazsiék így hívják a japán gépeknél)
Azt nem tudja valaki megmondani ,hogy mitől olyan baromi drága a brit tankok javítási költsége?6.3-6.7-es tankoknak 10-11 ezer míg azon a szinten,de még magasabban lévő más nemzetek tankjai fele annyiba kerülnek!!<#wow1>

Ha minden igaz akkor bejelöltelek
nem baj majd legközelebb 😊

Ooo, az asszony is megjött. Akkor majd legközelebb. Német ág nem egy életbiztosítás. :-D
De még én is elég gagyi vagyok, a 25. Szintemmel
Gép kifejlesztésnél ezeket szoktam.
látom mazochista vagy ha ilyen gagyi tankokkal nyomod 😄
Pzk. F2, H, G trióval szoktam próbálkozni. Ha ez a szint megfelel
Rettenettabornok :-D
ha dobsz egy ingame nevet akkor felveszlek aztán meglátjuk mit tudunk összehozni.

már késő.... 0 gold lett belőle
de majd ha lesz jó lenne szakaszozni.... az se baj ha noob vagy 😄 ennél a sok gyökérnél szerintem az itt lévő SG-sek mint értelmesebbek
AB-ben mehetünk. Nekem is van egy indított wager
kurva jó 😄
Benja_HUN
tudsz invelni vagy valami? azt se tudom, hogy kell
pedig én bent vagyok, bugos szar a chat meg a frends lista is.

közben nézegettem ezt a warbon shoppot... 3400WB egy nyavalyás ZUT37-ért, elment ezeknek az eszük én nem fogok grindelni négy héten keresztül.

azt jelzi offline vagy
kissHUN néven megtalálsz, már beléptem a játékba AB/RB mindegy.

RB is jó... de ott lehetetlen 3-at ölni szerintem
mindegy jó az RB is.... csak legyen már meg 50 gold legalább mert a faszom kivan már ezzel a szar game-vel...
eddig 0/3 win 2/3 lose.... még 1 lose és ennyi volt az ingyen gold
gondolom árkád igaz? 😄

vki golden wager???
megint kaptam egyet vmi csoda folytán de megint nem lesz belőle semmi mert lose lose hátán a sok hasznavehetetlen faszszopó 35%-os társak miatt 😞
A KV2 a legkevésbé okoz gondot mixeden.Nem véletlen ,hogy kevesen viszik.Aki jól tud messziről vele dolgozni,annàl egy gyilkos,de nagyrêszt hamar bedarálják őket.
Savaran
A legtöbb tiger1-et one shotolom vele! Van tigerem én beforgatom az ellenséges tigerek zöme nem így 1km ről is pukkantom.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.07.10. 12:12:56

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Savaran
Az biztos ha egyedül vagy és mellélősz akkor halál, 5 ös tankokat még nem ismerem, wotban volt jópár tizesem de az a játék ehhez képest szánalom, az idióta életerő meg kaszt rendszer egy igazi fantasy sz@rkupac, ez a fajta sebzésrendszer azért realisztikusabb.

PLaci
AZ IS 1/2 lőhető vele, de nem mindegy hova találsz be, a tigrisekhez simán mák kell, mert legtöbbször még magas szintű lövésszel sem képes a megfelelő felületet eltalálni.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nem akarok én senkit letámadni, a KV-2 az ilyen, Wotban is ilyen volt. 1v1ben remek, de ha már ketten vannak akkor véged van vele. A profi játékosok 1v1ben is ki tudják szedni.

Oroszoknak egy versenyképes tankjuk van T5-ben, a ZSU-57. 😄
Talán a harcteret sosem látott T-10M elfogadható még, a többi kaka a top tier szövetséges gépekhez képest.
Savaran
Amíg tölt addig fedezékbe vonulsz, nagyjából ennyi, de ha valakit eltalálsz 90% ban egyből szétszáll, mert 6kiló robbanóanyag van az 52 kilós lövedékében egy 85mm dt5 ágyúban 160gramm tnt, ráadásul br5 ben, szó se róla hatalmasakat szórakozok vele, de ettől még szemtelenül OP tank! Majd ha elérek a is3 t10 t54 tankokig, gondolom ott is az lesz! Amúgy még mielőtt te is letámadnál a német tankokkal meg vagyok elégedve hellyel-közzel, leszámítva arról a "baki"-ról ami a párducok tornyából hiányzik, a lövegpajzs mögötti igen vastag löveggondola egyszerűen nincs ott 😊 Így meg ugye egy pz4 f2 simán átlövi a tornyát szemből!

Bocs de 42 másodperces újratöltési idővel hogyan lenne már OP? És mindezt egészséges loaderrel, ha kilövik a loadert, lesz bő egy perc az újratöltés.
Rá kell venni hogy ellője magát és lehetőleg elhibázza a lövést, utána rá lehet menni és kényelmesen megenni reggelire. Leadhatsz rá 4-6 lövést amíg újratölt.
Megjegyezném hogy a WoT-ban is pont ugyanilyen volt.