37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Valka78 #32489 Muszáj nagyképűsködni? Ebben éled ki magad? Legalább valami értelmeset írnál. -
foxbat88fx #32488 ha te azt gondolod hogy a pz4 jó tank akkor töröld ezt a gamet, és szedd le a wot-ot mert az a neked való :D -
Valka78 #32487 Az szar pz IV egy hete még 1-2 lövéssel kipusztított mindent, de az F1 kumlatívjából is elég volt 1-3 lövés. Most 5-8 kell ugyanoda.
Ha figyelmesen olvastál volna rájössz, hogy nem az F2-vel van bajom, hanem azzal a következetlenséggel amivel a játék működik. -
kissssss #32486 úgy kb 3 vagy 4 napja jutottam el odáig hogy végre kitudtam próbálni a sturer emilt, magát az ágyút és a lőszer sebességét még szokni kell(na jó eddig nem nyerte el a tetszésemet) de egyvalamit észrevettem... a pay to win amcsi t29-en kívül semmi mást nem sikerült eddig kilőni ezzel a TD-vel, néha összejött egy t44 vagy t34 tank de ez minden, a fő menü az étlapon mindig t-29... de azokat egy lövésből. -
foxbat88fx #32485 azért a szar PZ4 F2 17 grammos töltetétől mit vársz???? :D
még a Tiger 64 grammja is szarnak mondható
ami már ér valamit az 150-200 grammtól kezdődik... egészen 500-700 grammig
ezekhez képest mi az a 17 gramm? :D mint egy petárda kb. -
Valka78 #32484 Valamit tényleg átállítottak megint úgy egy hete. A német lőszerek le lettek butítva, ebben biztos vagyok, a különbség több mint szembetűnő. Ismét ott tart a játék, hogy 5-8 találat kell egy kilövéshez alacsonyabb tier-ben, az fölött meg 2-3 vagy több. Több esetben is megfigyeltem olyan szélsőségeket, amik már nevetségessé teszik az egészet. A legszembetűnőbb, mikor egy dicker maxot lőttem teljesen szemből, kb 2-300 m-ről, pz IV F2-vel. Előszőr jobbra lent találtam el, mutatta, hogy a vezető találatot kapott, aztán a lövegtől jobbra (találat, animáció mutatja, hogy robban a löveg, legénység sebződik stb), majd lövegtől balra (találat, robbanás, ugyanaz), majd még egy lövés bele a közepébe, találat megint - aztán egy másodperc múlva visszalő és végem. És számtalan ilyen eset az elmúlt pár napban, amit nem lehet nem észrevenni.
Ez most mi? Meghülyült a random number generátor? Vagy megint megpiszkálták az egészet? Vagy minden játékosnak van egy külön szorzója, ami befolyásolja a sebzést és a sebződést és ez variálódik időről időre?
Három hónapja játszom de egyvalami bizonyossá vált számomra: habár maga a játék igyekszik olyan benyomást kelteni, mintha egy ügyességi - technikai játék lenne, valójában úgy háromnegyedrészt azon múlik a győzelem vagy a vereség (mind csapat, mind egyéni szinten) hogy 'mit dob a gép'. Ugyanazok a lövések ugyanoda, ugyanúgy mint kb. egy hete, már nem működnek. Következetesen, nem véletlenszerűen. Biztos, hogy valamit megpiszkáltak - megint.
Túl sok a véletlen, túl sok a manipuláció ami miatt kiszámíthatatlan a játékmenet, hiába 'tanulsz be' egy tankot, ha havonta változtatgatják a paramétereket. Ergo ez nem ügyességi - technikai játék, csak egy látványos lutri. Pedig igencsak megkedveltem az elmúlt pár hónapban, de a felismerés, hogy gyakorlatilag nem a képességeimen, az odafigyelésemen múlik a siker, az egészet értelmetlenné teszi. Egy hét leforgása alatt a kedvenc játékomból egy idegesítő, értelmetlen szar lett.
Miért kellett elcseszni, gaijin?! Annyira jó lehetne ez a játék, ha nem akarnátok jobban tudni, hogy mi kell nekünk. -
kissssss #32483 ST-A1: Stepping into a New Era -
foxbat88fx #32482 ma volt megint ládanyitásom....
Calliope tesztvezetés -.-"
napok óta nem játszottam ezzel a fostalicskával :D most 2 hétre megint le van a gond, de sztem akkor is tesztvezetést kapok -.-" -
Zoli105 #32481 Lol amióta megnyertem 2 gold wagner csak teszt drivet-ot kapok xD most a prém I 153 P -t kaptam xD -.- csak az a baj hogy ezeket soha nem használom semmire mert értelmetlen ! :D (aki ezt kitalálta annak 1 évig csak 50 ezer Ft-os fizetést adnék neki :P ) -
kissssss #32480 Type 3 Chi-Nu: Last Line of Defense végre kezdenek jönni az értelmesebb japán tankok. -
kissssss #32479 lol
-
Nincsenek a játékhoz hagyományos értelemben vett mod-ok. A legkomolyabb módosítás, amit a játékon alkalmazni lehet a user skin, ami csak neked látszik.
Tudtommal.
Ne menj neki a fáknak.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.11.16. 11:51:00 -
van valami mod,,plugin arra ,hogy ha kihajtok egy fåt,akkor ne kelljen a 2D-s fakoronat leveleket latnom kb 30 meteren keresztul?
neha cipelem magammal es szart sem latok magam elott. -
foxbat88fx #32476 tudom, hogy RB-zel, de ha már nagyon nem megy akkor miért szenvedsz? :) 1-2 kör AB-ben nagyon hamar lemegy és ott sokkal de sokkal könnyebb csinálni a feladatokat ha a Gaijin isten is veled van... ha ellened van akkor semmi nem fog összejönni :D
sokat lehet velük szívni... kedvencem a 20 critical hit volt mindig is....
angolokkal csinálgattam, Caernarvon, Tortoise, Centurion trióval hiszen azoknak nincs robbanó lőszerük, így könnyebb criticalt lőni...
egy csata altt lőttem 2-3-4-et mert minden pattogot... nagy nehezen elszenvedtem magam 19/20-ig 6-8 csata alatt majd amikor már csak 1 critical kellett akkor mentem 10-12 critical shot-os kört :D:D:D
vicces
kár, hogy SB-ben nincs battle task :( ott is lehetne, persze ott még könnyíteni kellene rajtuk mert nagyon nehéz lenne -
kissssss #32475 ezt tudom én is, csak én RB-ben szoktam játszani... tömbnyire itt is gyorsan el lehet végezni a küldiket(kill x mennyiségű tankot ebből,stb)
volt olyan hogy szétlőttem a t-34/85 motorját hogy az előttem levő csapatársak(hárman) majd kilőjék én meg kapjam az assistot.... de nem a marhák egyszerűen csak elmentek a t-34 mellet miközben én meg folyamatosan jelöltem az ellenséget MG-vel, természetesen a t-34 mind a 3 észlényt kilőtte alig 100 méteres távolságról a nyílt terepen...
még mindig nem tudom megérteni hogy az ilyen emberek hogyan képesek eljutni tier3 meg 4 szintre ilyen csőlátással... -
foxbat88fx #32474 assist a legkönnyebb amúgy :)
egy AB csatában vígan össze lehet szedni 15-20 assist-ot ha kicsit "csal" az ember :)
amikor egy ellenség vagy társ bejön repcsivel neked be kell menned vadásszal és nem a repcsiket támadni hanem az élvonalban lévő tankokból megszórni 6-8-10-et...
garantáltan a fele assist lesz...
kövi repcsisnél megint belépni és ugyanígy szórni az ellenség tankjait a gépfegyverrel és újabb 5-8 assist esik :) -
foxbat88fx #32473 van kitartásod :D
nekem már lassan az is nehezemre esik, hogy belépjek a napi ládákat kinyitni :D
hátha pottyan karácsonyig 1-2 golden wager -
kissssss #32472 na megvan eddig 2020 warbond... egynéhány küldetés rohadtul szenvedés... kell 10 assist? hahaha középső nevem assist, aztán meg 2 órán át egyet se kapok.
-
Az ellenfélnél is ott vannak a kretének, így könnyebb őket kilőni.
Vagy csak a te csapatodba teszi be őket?
Amúgy csak ismételni tudom magam: játszatok szimulátorban, ott 95%ban nem tesz be egymás ellen olyan tankokat, amit akár az alap lőszerrel ne lehetne átlőni. -
igaz en meg kezdo vagyok,,,ma berakott a tier 2 be,,,de plafonra huzott ellenfelekkel,,,,a Reichstag mapon,,,,nos egy azaz 1 talalatom sem volt....ineffect mindegyik,,,varialtam de semmi.
az meg a masik,,,amit sajna eszrevettem: mint a wargaming jatekokban: ha relative jol harcolsz,,,akkor 90% ban idiotak koze randomol be,,,igy a low noobok is elvannak...hihetetlen hogy mennyi kreten idiota rohangal a vasakban,,,agyvelo es iq nelkul. -
Valka78 #32469 Vagy 5 órája játszom, de ennyi lepattanót és hatástalant amit ma lőttem, szerintem az elmúlt hónapban se összesen. Legjobb köröm is max 3 kill, ha egyáltalán megérem a végét. Mi a tököm van már megint? Ez az utolsó prém napom - talán így akarnak rávezetni, hogy vegyek még :) Azt még elfogadtam, hogy a szovjet tank az über alles (vagy inkább überállat :D), de ez a következetlenség ami a sebzés és lepattanás terén van, ez katasztrófa. Látszik, hogy megint "frissítettek". Ennyi erővel lottózhatnék is... Szerintem lebutíthatták a német lőszerek sebzését.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.11.14. 20:53:23 -
Tökéletes megoldás nincs, akkor nem kell maussal menni, úgyis csak a csapat hátrányára van legtöbbször. Van néhány szituáció amikor működik, de nem sok.
Kurskon mentem vele egyszer jót, domination volt, beálltam A közepére és szedegettem le 1km-ről a t54-eket, nem tudtak az oldalamba kerülni (SB). Amúgy nem szeretem, messze van a stílusomtól. -
foxbat88fx #32467 SB-ben a maus-nak 10 perc felérni egy jó pozícióba egy kicsi tértképen :D
nagy térképen 20 perc :D -
Megoldás: SB. Ott nem találkozik a maus rakétás tankokkal. -
kissssss #32465 a mausnak a végső kegyelemdöfést a nyavalyás rakéták adták meg... még a spawnról se lehet kimozdulni vele egy nagy nyitott pályán. -
foxbat88fx #32464 így van ahogy kissssss mondja
figyelni kell legnagyobb BR-t
mondjuk AB-ben nyomod be van rakva 1.3 meg 1.7 meg 2.0
akkor a matchmaker a 2.0-t veszi alapnak és akár betehet 3.0 ellen emrt az matchmaker +/- 1.0 BR-el működik
szóval lehetőleg egymáshoz közeli BR tankokat pakolj be egymás mellé AB-ben.
RB-ben már megint más a helyzet mert oda megéri alacsony BR tankot betenni mert alacsonyabb pontért tudod behozni :) -
igen,,ezt vettem eszre en is,,ha neadjisten csak 1 magasabb tier van,,,azonnal berak abba...ezert gondoltam go min1iknek a segge ala egyet es akkor valtok.... -
Hát akkor már az 1945-ös Maus is mehetne 7.0/7.3-ba ennyi erővel :D Szegény egérke nagy és cseszett lassú célpont is ráadásul.
Egyetértek kisss fórumtárssal, menjen csak a legmagasabb BR-be. A T10M hordák mészárlásából már egyszer elég volt, nem kell egy újabb. Egyébként az a tank még mindig használható, ritkábban jön össze sok kill, de talán így is a normális.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.11.14. 14:49:46 -
kissssss #32461 br szint számít nem a tier, ha br 1.0 tanokkal mész akkor a saját szinteden kívül maximum még bepakol mindkét oldalra 4 darab 1.3 vagy 1.7 tankot is, arra azért figyelj oda hogy a játék mindig a legmagasabb br szintű tankodat fogja csak figyelembe venni és aszerint is fog csatába rakni. -
meddig erdemes idözni egy Tierben?
teszem azt: 20 szintu atlagosan a legenysegem....tier 1(nemet)..csak pz-k es a stug.mar huzhatom a t2 modelleket,,,de akkor atdob a toppos t2 talan t3 harcba is,,,mi az a szint amikor erdemes ugrani?
gondoltam alapra kihuzok minegyik legenysegnek egy t2 est es akkor szallok at azokra,,,vagy ezt mar tulbonyolitom?
Utoljára szerkesztette: Ryleh, 2016.11.14. 14:23:30 -
kissssss #32459 ugyan annyit érne mint a t-10m... ezt is bebaszták 7.7 szintre régebben aztán meglehetett tapasztalni hogy mit művelt 6.7 csatákban a phanter2 meg tiger2 ellen kurszkon meg mozdokon... kutya fasza se akart játszani RB/AB-ben 6.7 német/amcsi tankokkal.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.13. 19:45:16 -
foxbat88fx #32458 és szerinted a 400mm penes hidegháborús tankok ellen mit érne az IS-7? semmit -
kissssss #32457 mehetne a t10m-el egyszerre 9.0-ba... semmi keresnivalója nincs ww2 tankok között, a páncélja még a saját 130mm ágyútját is képes kivédeni, szerinted mire fog menni egy tiger2 a 88 ágyújával? 10-böl egyszer ha talán belövi a sofőr ablakát és közben a js-7 zsebhokizik közben? hagyjuk már... -
foxbat88fx #32456 magasabbra hova tennéd?
azok már +10 évvel újabb tankok.... max 7.7 lehetne sztem -
kissssss #32455 hol fogod átlőni tiger2-vel egy mozdok pályán? :D azt ugye vágod hogy egy 130mm ágyút akarsz bedobni phanter tankok közé... -
foxbat88fx #32454 9.0 egy 1946-os tank? :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.11.13. 17:28:04 -
kissssss #32453 7.3? megörültél? minimum 9.0.
(közben a ruszki shermanra már kaptam egy 30% meg egy 50% leértékelést is... no comment)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.11.13. 17:07:40 -
foxbat88fx #32452 uhhh komoly az az újratöltési sebessége az auto loaderrel :)
7.3-ba betehetnék IS-7-et -
kissssss #32451 amcsik utcahosszal vezetnek kőnyűtankok terén,M5A1, M22, m24chaffee, walker buldog, hellcat, sheridan, ezekkel felvenni a versenyt egyedül csak a ruszkik tudják a t34 tanjakkal, a németeknek csak prémumban van használható "hit and run" tankjuk ezek is csak low tierben pz2H meg pz3N.
briteknél se jobb a helyzet, itt a crusader, cromwell, comet, trióban merül ki a használható kőnyűtank kategória. -
kissssss #32450 aájájáj...