11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    tudom, hogy RB-zel, de ha már nagyon nem megy akkor miért szenvedsz? :) 1-2 kör AB-ben nagyon hamar lemegy és ott sokkal de sokkal könnyebb csinálni a feladatokat ha a Gaijin isten is veled van... ha ellened van akkor semmi nem fog összejönni :D

sokat lehet velük szívni... kedvencem a 20 critical hit volt mindig is....
    angolokkal csinálgattam, Caernarvon, Tortoise, Centurion trióval hiszen azoknak nincs robbanó lőszerük, így könnyebb criticalt lőni...
    egy csata altt lőttem 2-3-4-et mert minden pattogot... nagy nehezen elszenvedtem magam 19/20-ig 6-8 csata alatt majd amikor már csak 1 critical kellett akkor mentem 10-12 critical shot-os kört :D:D:D
    vicces

kár, hogy SB-ben nincs battle task :( ott is lehetne, persze ott még könnyíteni kellene rajtuk mert nagyon nehéz lenne