11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Darun
    Amikor elkezdtünk KV-2vel nyomulni, lepattantam a Hetzerről. KV-2-vel! De ha véletlenül valamivel át is ütöm, sérül 1-2 modul és közben meg kilő. Bezzeg ha én vagyok Hetzerrel! Vagy bármilyen más td-vel! Kevés olyan eset van, hogy az első lövést túlélem. ÉRdekes, hogy ha a StuG-ot szemből belövöd a jobb oldalon, egy fő kivételével meghal a teljes legénység. Kivéve nálam, mert nálam az az egy fő is meghal, mig ha én lövök oda, oké, sérülgetnek, de azért visszalőnek, meg eltolatnak. Oké, lehet mondani hogy nekik már fullra ki van húzva a HP, nekem meg még nem, de hogy tudnak többet sebezni? És amit még mindig nem értek, hogy tudnak 57/75/85 milis lövedékkel nagyobb sebzést okozni mint én 152-essel? A KV-2 lassú, lassan tölt, lassan forog a tornya, könnyű eltalálni és páncélja sincs igazán. De régen ha oda löttél valahová, arra ritkán kellett másodszor is rálőni. Most meg nem is emlékszem olyan esetre, hogy valakit egyből kivetem volna. Meg ilyen... háromszor lövök ammoracket és semmi? Mi ez? WoT 2?