37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    " porosodik most már 16. napja "

én meg már summer event óta nem játszottam, még a ládákért se lépek be... talán ha majd karácsonykor kijönnek a japán tankok akkor újra nekiállok tankozni.
  • foxbat88fx
    prém nélkül elég necces azért grindelni :S
    főleg, ha több nemzetet húz az ember

nekem is elég sok idő ráment mire mind a 4 nemzetet rendesen kifejlesztettem, jó nincs meg minden tank de azért az összes nemzet összes 5-ös tankja fejleszthető... fele megvan kb.
    az account meg csak ott porosodik most már 16. napja :D
  • kissssss
    még a tankok ki grindelésével nem lesz túl nagy problémád, majd amikor tier 4 és tier 5 tank modulokat kell fejleszteni... na akkor fogod kidobni az ablakon a gépedet
  • foxbat88fx
    vagy veszel egy acc-ot....
    én tudok egy fasza accountot olcsón :P
  • Ryleh
    koszonom....akkor sok jatekido lesz:)
  • Cobra.
    A "legmodernebb" fegyverek a 60-as évekből vannak a játékban ,szóval valamit félreértettél. És azokat is csak sok-sok pénzért vagy sok-sok játékidővel tudod elérni.
  • Ryleh
    udv....tetszik a game...viszont alapbol a modern fegyverek miatt toltottem le...
    ezt kiegeszitoben,,netan fizetos szekcioban,,vagy a mostani gepallomany kifejlesztese utan unlockol?

koszi...
  • xmanhun
    igen 100% win 10-for war thunder!!! :)
  • Zoli105
    Azt szeretném kérdezni tőletek hogy Win 10 alatt 100%-ban fut a War Thunder ? (Win 7et használok csak most kicsit megkergült a rendszer aztán váltanék :D )
  • kissssss
    már itt is kezded?
  • kissssss
    nagyon állat tud lenni az a zsebtank :)
  • Panlaj
    Na azt talán 1x kapcsoltam. De hányingert kaptam. :) Tegnap és ma elég jó köröket megyek újra. Túlságosan is. Sajnos a csapat viszont elfogy, és veszítünk, hiába van 6+ killem. Ma újra a kis ganajtúró bogarammal mentem. (ASU-56) És végre megvan az első repülő leszedésem is vele.
  • bgabor911
    APCR annyira használhatatlan ebben a játékban, hogy több mint egy éve alig használom. Néha ellövök egyet egyet, konstatálom hogy még mindig egy használhatatlan szar ami alig csinál sérülést, és visszaváltok APHE-re, vagy AP-re, ha csak az van.
  • bgabor911
    Csekély 150 dollárba kerül, és nem warezolható. Plusz úgy 2000 óta van a piacon, úgyhogy erősen kérdéses hogy mit tud grafikailag.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.10.15. 18:02:42
  • foxbat88fx
    ez nem ULQ :)
    kapcsold be az Old Videocard Support-ot :D
    rá sem fogsz ismerni a game-re :D igaz sokkal könnyebb is alázni benne ULQ-n
  • Panlaj
    Részben ULQ. Sajnos vissza kellett vennem, mert kinyírja a GPU-t. Elég sokat kellett a WT miatt hőkezelnem a kártyát. Volt hogy egy héten 2x-is. Kerbal simán fut, nem okozott problémát pedig 70 fokra felmelegítette. WT-nél még nem is melegedett fel a GPU, már behalt. Főleg az FXAA nem tetszik neki. Most saját készítésű hűtőpaszta, illetve MSI Afterburner segít a hűtésben. Továbbá igyekszem tehermentesíteni.
  • gstup
    Jézusom.Tényleg? :D
  • foxbat88fx
    dehogy is ez nem ULQ :)
    már letöröltem a gamet a screenshotokkal együtt szóval nem tudok képet mutatni :D
    de ott alig van tárgy a képen... mindent csak közelről renderel le kivéve az ellenséges tankokat :)
    ezért lehet őket látni nagy távolsából 2-3 sziklán keresztül is mert a szikla nincs ott csak ha sniper nézetbe lépsz :)
  • gstup
    Ő is ULQ-ban nyomja.Szerintem.
  • kissssss
    "A vasgolyó egyébként az APCR, ami nem sima AP. "

egyre megy... nincs bennük robbanótöltet(brit löszerekben), különbség csak annyi hogy az apcr gyorsabb de szeret pattogni is a döntött páncélzatról, ezért is hasznavehetetlenek pl a német 88 meg 105mm apcr lövedékek a ruszki tankok ellen.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.10.14. 15:24:03
  • foxbat88fx
    gondolom ULQ-ban nyomták
    úgy egy rakás domb nem látszik csak ha közelre érsz vagy sniper nézetben vagy :P
  • Panlaj
    Meg némi érdekesség, ami a múlt héten történt velem. Az egész hét irtó szar volt. Gondoltam megyek USA ággal, kicsit szórakozok M18-al. Talán ha 2 embert ki tudtam lőni abban a pár napban, engem viszont minden vitt 1 lövéssel kilométerekről. Hiába bújtam el, tudták, hogy hol vagyok. Megálltam a képen látható módon, hogy csak távcsővel lássak ki. Az ellenfél kb 1 perc múlva tűnt fel, de már úgy, hogy pontosan rám volt fordulva. Jött a következő, az is. Csapattárs az útról Párduccal tűz alá vette őket, ők viszonozták, de egyből fordultak rám vissza, mikor fedezékbe tolattak.

• Zegi Norbi HUN
    Én azt vettem észre az új javítás óta, hogy a legénység sérülésével is babráltak valamit, mint a lőszerrekesszel még régebben. Van hogy a lövedék több embert is megöl, de van hogy ugyanazt a lövedéket megállítja 1 darab ember. És ez nagyon gyakori jelenleg. Pl egy is-2 lövedéke elvileg mindenkit kicsinál a Tigris II tornyában, de nálam egy ember felfogta. Vagy egy legénységi tag hogy a fenébe állít meg egy 1000 m/s fölötti sebességgel száguldó lövedéket? Másszor meg ez a golyó végigmegy a tankon és megöli a fél személyzetet vagy kicsapja az egész tankot. Szóval ha a játéknak olyanja van, akkor egy ember az ellenfél tankjából lazán megfogja a legdurvább lövedékeket is. De ez nyilván fordított esetben is igaz. Ehhez még add hozzá a modulok %-os eséllyel való sérülését, amit kissssss is említ és egy nagyon fasza játékot kapsz :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.10.14. 10:54:01
  • Panlaj
    Ilyen mindenkinél van. A képeken tegnapi esetem. 3x lőttem ammon, de nem történt semmi. Ja de, egy lövéssel kilőtt. Azzal nincs bajom, ha 88-as hosszában keresztül lő, de ha már 3x küldtem telibe az ammoját, akkor legalább robbanjon.

A hét elején baromi szar volt a tankozásom. Nem felejtettem el a módját, csak rossz lapot kaptam. Most sem játszok másképpen, viszont az eredményeim javultak. Meg amit, tapasztalok, hogy mikor itt a fórumon írják, hogy szar, akkor nekem is szar. Amolyan hullámszerű a dolog, mintha egy terület játékosait szándékosan fognának vissza.
    Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.10.14. 10:28:49
  • Darun
    Azzal ninc is gond, csakhogy mind az amcsi, mind az orosz 75/76 milisnak kisebb az átütése mint a németé. És érdekes módon én bármiről lepattanok, engem bármi átvisz. Az esetek többségében nekem is a legénység hal ki, de kaptam már olyan ammorackeket meg fueltankokat hogy csak pislogtam. Én is inkább legénységre megyek, múlt héten az M5 motorja 7 lövést élt túl. Engem meg szemből kigyújtanak és hiába oltom el, a köv lövés megint kigyújt, aztán szépen leégek. Tényleg mintha teljesen elWoTosodna a WT is :(
    A vasgolyó egyébként az APCR, ami nem sima AP.
  • kissssss
    ha ruszki tankokkal mentem akkor nem volt probléma a stugokat kilőni a sofőr "ablakán" keresztül, a ruszki 76mm lövedékekben is több robbanóanyag van mint a német/amcsi 75miliméteresekben.

én már leszoktam arról hogy ammorackot/benzintartályt lőjek egy tankon mert a % esély a robbanásra nagyon lutri lett, én már csak legénységre utazok x-ray segítségével... legfőképpen akkor ha csak sima AP "vasgolyót" használok a britekkel.
  • Darun
    Amikor elkezdtünk KV-2vel nyomulni, lepattantam a Hetzerről. KV-2-vel! De ha véletlenül valamivel át is ütöm, sérül 1-2 modul és közben meg kilő. Bezzeg ha én vagyok Hetzerrel! Vagy bármilyen más td-vel! Kevés olyan eset van, hogy az első lövést túlélem. ÉRdekes, hogy ha a StuG-ot szemből belövöd a jobb oldalon, egy fő kivételével meghal a teljes legénység. Kivéve nálam, mert nálam az az egy fő is meghal, mig ha én lövök oda, oké, sérülgetnek, de azért visszalőnek, meg eltolatnak. Oké, lehet mondani hogy nekik már fullra ki van húzva a HP, nekem meg még nem, de hogy tudnak többet sebezni? És amit még mindig nem értek, hogy tudnak 57/75/85 milis lövedékkel nagyobb sebzést okozni mint én 152-essel? A KV-2 lassú, lassan tölt, lassan forog a tornya, könnyű eltalálni és páncélja sincs igazán. De régen ha oda löttél valahová, arra ritkán kellett másodszor is rálőni. Most meg nem is emlékszem olyan esetre, hogy valakit egyből kivetem volna. Meg ilyen... háromszor lövök ammoracket és semmi? Mi ez? WoT 2?
  • Valka78
    Ezt ismeritek? Steel Beasts
  • kissssss
    német TD-vel édes mindegy hol mész mindig szét fognak lőni... páncélzatod majd ferdi/vadászcica környékén lesz.
    (már ha nem lőnek lyukasra HEATFS-el vagy ATGM-el :)
  • Kályha
    Nem szívesen adom fel, erőltetem, de nem könnyíti meg a dolgom a játék. TD-zni gondoltam, azzal nem vagyok annyira szar. Beviszem az első német td-ket (marder+stug A), hadd szokjam őket. Erre nem bead egymás után 3 olyan városi pályát, amiken még sosem futottam? Kezdő tankosként, stock td-kel, teljesen zárt városban tele árkádokkal (Sztálingrád, asszem), hát nem sok esélyem volt ismerkedni bármivel is.
  • Valka78
    Kezdek én is kiakadni már. Azt hittem a dicker max-al majd jól megfingatom végre a ruszki tankokat, de egy nyomorult kv-1 kilövéséhez is három lövés kellett az "atomskuló"-ból, de shermant se lőttem még ki egy lövéssel. Ha jobban belegondolok, nem sok mindent szedtem le eddig egy lövéssel. Tegnap meg egy t-34 a 7.62-es meggymagköpködőjével ájultra lőtte a wilberwind teljes legénységét egy rövid sorozattal - oldalról. Ugyanezt megtette egy kv-1.... mi folyik itt?! Ez egyre betegebb.
  • AnuluWork #32256
    Nem.
  • foxbat88fx
    te nem wot-ból vagy matyashun? :D
  • Madi92
    :DD
  • kissssss
    "Mögülük jöttek, ráadásul ködben."

még jó hogy nem 5 nap múlva kelet felől pirkadatkor...
  • AnuluWork #32252
    Mögülük jöttek, ráadásul ködben. A gyerek (meg az összes többi jól kinéző) Moszkvában volt a díszzászlóalj tagja, mind, mint a SZU krémje volt kinézetileg. Technikailag a háborús rész alapján elég képzettek voltak, pl. a srác aki egyből kilőtte az ágyúval a tankot, de az ELSŐ csatájuk volt. Mondom, 1941ről van szó, a Barbarossa első pár hónapjáról. A többek, akik nem néztek ki jól mint a büntetőszázad katonái voltak.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A gyalogsági ásos amúgy a főhős. Az ő sorsát követi végig a történet. Vasárnap lesz a 3. rész. (M5) De nem kell meglepődni, össze vissza ugrálnak az időrendben.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.12. 20:52:55
  • Valka78
    '41 -től '45 - ig Berlin és Moszkva között...
  • RODLEE
    Hol ment ez a sorozat?
  • foxbat88fx
    ennyire azért nem voltak hülyék....
    hogy ne tudjanak megkülönböztetni egy német tankot egy orosztól

már csak arra tudok gondolni hogy zsákmányolt tankok lennének, vagyis azt hitte a csávó, hogy oroszok ülnek bennük
    (tudni kéne az egész filmet ehhez)
  • ikarus44
    Ezen én is elgondolkodtam. Bár amilyen gyenge replika, azt még szerintem senki sem ismerné fel

De amilyen, analfabéta volt a ruszkik többsége, én még azon se csodálkoznék, ha ez történelmi alapú lett volna.