War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy képen nem nagy szám a gyorsabb újratöltési idő mert a németek és az amcsik(cöhh britek QF-17...) 10 másodperc alatt újratöltenek míg neked meg kell ACE crew mellet is 14+ másodperc... + ugyan olyan lomha és lassú az S verzió mint az elődje.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.20. 19:59:29
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
1.) Sherman VC
2.) KV-II
3.) IS-1
4.) KV-2
Ezt már nem számolta bele, pedig kellett volna! 😊
5.) IS-2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.06.19. 21:34:29
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
GF: +/- 1.0 BR
AF: +/- 1.3 BR
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
5.7-el "csak" 6.7 ellen ami egy fokkal tűrhetőbb, bár már ott is van mindent átütő is-2 mod 44 😄 megm ost már asu-85 heatfs-el
Ingame Luciferkee
(köv 3 hétvégén újabb +200gold)
Nem érdekel a foci, nem szoktam nézni, de ezt most nem hagyhattam ki. És kellemeset csalódtam, jó játékot láttunk, nem voltak alárendelt szerepben, hasonlóan a pótmérkőzéshez megérdemelten nyertek. Azt meg nem is értem, hogy egy játékosnak mi köze van ahhoz, hogy mi megy a lelátókon. Ez nem az ő gondjuk, a nem nekik kell rendet tartaniuk. Angliában meg tudták oldani ezt a problémát itt is meglehet.
Az erőnlétproblémáról egy érdekes film, nagyon tanulságos (és hosszú), érdemes megnézni, aki laikus a támában talán más szemmel fog rájuk nézni.
Video
Ez pedig a TV2-őn vetített film a válogatottról, szintén kötelező darab.
Video2
undorító primitív szurkolók vannak mindenhol
NFL az örök kedvenc, ott a szurkolók is normálisak + a játékosok se ilyen kislányok mint a fociban.... hozzáérnek a lábukhoz és már sírva esnek össze pfffff
Na ebben egyetértek veled 😄 Nem értem ez a huligánkodás miért jó. Olvastam a hozzászólásokat az orosz büntetésnél, hát pár magyar is úgy vélekedett, hogy ez a lényege az egésznek. Törni, zúzni, egymást ütni aztán hazamenni. Bravó 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.06.18. 17:32:25
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
legalábbis én nem tudom komolyan venni a magyar csapatot 😄 jót nevetek rajtuk és ennyi 😄
arról nem is beszélve, hogy a labdarúgás a legalja sport a világon
most is miről szólnak a hírek? magyar drukkerek így magyar drukkerek úgy.... rendőrök ezrei a stadionban stb 😄
nézd meg NFL-t, családi kikapcsolódás, 100e nézőre van max 50 rendőr egy stadionban és oda kimehet kisgyerektől kezdve 80 éves nagyi is...
próbálj meg kimenni egy EB meccsre 😄 jól megvernek az értelmiségi hazafi szurkolók mert ha Te már azt mered mondani, hogy bénák a magyarok már hozzád vágnak egy széket 😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.06.18. 17:21:03
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ráviszed az egeret a tank ikonjára, az ott megjelenő lehetőségekből a "customization" menübe menj be, és ott tudsz álcafestést rakni.
A másodlagost, én ugyanúgy a bal egérgombra teszem (Mint mindenki más gondolom), és 3 külön billentyűre: egy csak a főlövegre, egy a főlöveg+másodlagos, és egy harmadik, csak a másodlagosra. (Az amerikai .50-est van értelme külön is használni)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.06.18. 16:19:34
MG-vel meg szóköz lenyomásával tudsz tüzelni.
Hogyan kell lőni a másodlagos fegyverekkel?
Meg kaptam festést tankra,de arra sem emlékszem hogyan kell felrakni.

Mellesleg ilyen a gombkiosztásom,de bármit nyomok nem lő másodlagos fegyver.

ausztria ellen is már a 30. másodpercben röhögőgörcsöt kaptam 😄
aztán dzsuzsák brutális jobblábas lövésétől is majdnem kiköptem a sört 😄 remélem ma is jó szórakozást mutatnak nekem a fiúk 😄
(talán később)
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.06.18. 14:47:58
WT pack 4 dollarért.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.06.18. 10:08:08