11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Valka78
    Stuh 42 nálam most is bent van a 3.7-es brigádban, én kedvelem. A dicker-t most csinálom, érdekesnek ígérkezik a 15 fokos gun depression. A 88-as papírcsónakot meg pont így használom, nem is lehet vele törtetni. Szerintem egyszerűen csak az újdonság varázsa miatt tűnik jónak - csak ez nálam már elmúlt. Egy hónap múlva már mindenki szidni fogja, mert valójában semmit nem tud a viszonylag gyors újratöltésen kívül. Legalább annyi lepattanót lőttem vele, mint instakillt - felfedezni meg nem túl nehéz, mivel 180%-os láthatósága van :) Vagyis szinte bármilyen távolságból látható. Én befejeztem vele, azt tudom és megkönnyebbülés volt félredobni - azt kell hogy mondjam. Az elején még tetszett, aztán egyre inkább gyötrődésnek tűnt csak. Más gépekkel sikeresebb vagyok és jobban is szórakozom. Többet erről nem is akarok beszélni, a véleményemet kérdezték én meg leírtam.

Ami meg a t34/85-öt illeti; épp most jöttem az 5.7-es hadszíntérről és minden gépemet az intézte el - egyetlen lövéssel. Nem tudom ennél hogy lehet rosszabb?! Rám néz és már attól szétesik a gép :)

Az a gyanúm, hogy nem nagyon fogok 3.7-nél magasabb szinteken játszani...